kardeşler mecburen "yedek rezervi" kullanmak zorunda kaldilar [emoji4]
rezervler eriyor !
hep soyluyorum , elinizden geleni ardiniza koymayin şekerler!
hepsi bu mu yani ?[emoji4]
# yatırım tavsiyesi değildir #
Printable View
seneye hissesine güvenenler
linke tıklayın
http://www.hisse.net/topluluk/showth...46#post1419846
yıllık hisse yarışmamız tahminleri alınmaya başlamıştır
3 hisse seçin 1 yıl yarışalım
1 yıl sonra kim birinci kim doğru hisseleri seçmiş görelim.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...6b41e82031.jpg
Bu hesaba gore is yatirim 2 gunde 180-190 bin lot satis yapti..
ve kademesinde zaman zaman dogru durust alici bile olmayan tahtada bir anda kademeler doldu.
baglamamin telleri yani.
bu arada oyak 2 gunde 50 bin lot aldi. muhtemelen karsilikli islemler.
bi de is yatirimdaki arkadas her isleminde 31 lot islemler yapmaktan vazgec , baydi artik ya😊
Bu iş bankası elinde daha nekadar var sayın hayek
Le X820 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
sn. tatomoto bir 700.000 lot daha vardir ama hepsi bu kardeslerin degildir, is yatirim da ky de coktur.
arkadaslar taktik degistirdi ! sadece durum bu😊
al sat yapmayip, sadece is yatirimdan yogun satis varmis havasi estiriyorlar !!! estirsinler bakalim el mi yaman bey mi gorecegiz !
tkrr ifade ediyorum ellerinden ne geliyorsa yapsinlar, ama yakindir "ellerim bombos" sarkisini soylerler 😊
Ocak sonuna kadar 2.50 görürmüyüz acaba
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ben 1.50 bekliyorum 😁😁😁
O kadarda değil [emoji23][emoji23][emoji23] gerçi son zamanlarda o kadarda değil dediğim bir çok şey başıma geldi ama neyse [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Maşallah nasıl satış yapıyor hiç bitmiyor 2.50 kotacıya 1.50 dediğimde inanmamış ti zaten bu satış böyle devam ederse hisse sifirlanacak
Bende gerçekten 2.50 gördü sandım yazıyı okuyunca kaçırdık dedim [emoji23][emoji23][emoji23]
is oyak seker deniz a1 halk vakif finans gedik teb ... %90'i fiktif islem. karsilikli takiliyorlar.
acik bicimde 2.80 ve alti seviyelerinden alim icin hazir bekliyorum. yarin obur gun gelir bizde aliriz[emoji4]
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...d4e69f6656.jpg
burda teknigin bir anlami varmi bilmiyorum ama, 2.80' de bekliyor olmamiz gayet makul. zaten bisey kalmadi😊
Yarın alsakmi satsakmi
Asagi vere vere para kazanacağını sanıyor hala.
Kağıt dillere düştü herkes FK’yı bilançoyu Almanya’daki gayrimenkulü biliyor.
Nereye kadar tutabilecek bakalım.
Hesaptan hesaba mal geçiyor bunlar. Ama niyet nedir bilemiyoruz.
ilginç işler oluyor, 5000 lotlar 10.000 lotlar havada ucuştu bir ara. hiç alışıldık bir durum değil 😊
mal çevirdikleri açık. bugun yine is yatirim 90.000 lot satista. gorunen is yatirimdaki mali dagitiyorlar.
2.80'li seviyelerde aliciyim insallah, hikayeden zorluyor gibi ama bir kac gune gelmesini bekledigim bir durum !!
bakalim bu kardeslerin yine parasini almaya talibiz😊 nasip
fiili dolasimdaki payi 6.96% ve 52 milyon sermaye ile 3.620.000 adet hisse var su an piyasada.
yani 3.620 x 2.75 = 9.955.000 TL borsada dolasan rakam olur. bu da 10 milyonun altinda olduguna gore B grubundan C grubuna tkrr dusebilir mi ???
buna oynayip, bu kotumser senaryo ile hisse toplamanin pesinde olabilirler mi ??? diye dusunmuyor degilim.
gerci yanlis dusunuyor olabilirim, burada baz fiyat belli bir donemin ortalamasi mi acaba ??? ona bakmak lazim.
Yav de hade gel 2.50 ye ver kurtul
5.32 FK ve 0.53 PDDD ile işlem görüyoruz.
Şaka değil gerçek. 😇
3.58 fk ve 0.44 p/d ile işlem görüyor şu an
Yanlız işlem hacmi 300bini öldürmüyor
is yatirimin malini dagitiyorlar. ama cok acemi adamlar.
once alisi giriyorlar dakikasina is yatirim satis yapiyor[emoji4] teb, global, halk, seker, yapi kredi, vakif, a1 capital, marbas, ak, gedik, finans falan filan aylardir ayni adamlar. bide bunlara invest az ve yatirim finansman eslik eder ama o hareket yaptiginda sanal emirler gonderirler 123 11 tarzi
simdi durup dururken mali da kaptirmanin bir anlami yok tabi o da ayri[emoji4] [emoji4]
Ya bi guruba mal devrediyorlar yada malları uzun süre birilerine emanet veriyorlar. Emanet verdiklerinide alttan almadan bırakmaz. Hayırlısı bizim 2.50 yi versinde bekleriz bizde emanetçi olarak
Asagi satarak toplamaları zor. Uzun sure buralarda veren olmadı daha asagilarda da verenden çok alan olur.
Böyle durdukça onların da maliyeti artıyor neticede mevduata koysan yıldır 13 14 alırsın.
Kendileri bilirler. 😘
İşlem hacmi bariz şekilde artmaya başladı bir saat içinde 80bin lot işlem gördü bir sert hareket bekliyorum yukarı doğru geri kalan 3 seans icinde
Deme öyle biz 2.50 bekliyoruz gelsin alalım öyle sert haraket yapsın yukarı [emoji23][emoji23] şaka bi yana bencede işlem hacmi artıyor sert haraket gelebilir
2.50 derken 3.50 den girme hisseye Kotacı😁😁😁
Valla ne yalan söyleyim korkum o [emoji23][emoji23]
Hemen kıpraşmaya başladı. Aferin sen adam olucan. 😘
Piskopatlar 3 üstüne atmıyolar
Satıyorum sattım 😊
Kotancı üzülme direk 4.00 üstüne atacak sen 2.50 beklerken 4.00 ten alım deme sakın..🤑🤑🤑
Elimde 5 bin lot var daha. 15 bin lot alabilecek para hazır hesapta. Hedef 50 bin lot. Çıkış istikrarlı olacaksa 4 dende alırım sorun değil. Yeterki düzenli temettü kağıdı olsun. Amacım genel kuruldan önce 50 bin lot yapıp genel kurula gitmek
5 bin lotuda sattım pörtföyü yıl başında başka kuruma taşımam lazım pusuda bekliyoruz bakalım
Biz sattıkta düşmez [emoji23][emoji23]
Sayın Kotancı sen bu hisseye 3.50-4.00 arası girecek gibi bir his var bende kardeş çok bekledim😁😁😁
Valla banada öyle geliyo