Hayırdır ınşallah
Printable View
Hayırdır ınşallah
Olumsuz bir durum olabilir mi acaba
Senin allah belanı versin izocam
senin yüzünden cemas kaçtı ulaş kaçtı
Kimse elindeki malı bu fiyata vermiyorsa patron ortak sayısının çok olacağını anladı herhalde
Bizde parltronun daha yukseklerden bize şans vermesini istiyoruz zaten
SM-G850FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Eğer sana bu fiyatlardan malverirsem ********in alasıyım ....
yıllardır bekledim yıllardır 20,12 ye verecek malım yok benim 40-50 tl den aşağı kesinlikle vermicem kaç yıl geçerse geçsin
psikolojikk harp bu aq
Buyrun yorumlayin dostlar
Lütfen herkes cimer SPK biste yazsın https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...e6f9b38c14.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...64c9f2d1de.jpg
PRA-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Birileri fırsat kaçtı, kaçıyor diye dizlerine vuruyor bu saatten sonra başka bir hisse almak, için dip fiyatta aynı zamanda fiyat garantisi 3 yıl devam edecek olan Izocm vermek hiçte mantıklı değil ben şahsen elimdeki hisseyi zararına satıp aldım maalesef, şimdilik zararım iki katına çıktı ama umudum devam ediyor ve kısa bir süre sonra sonuçlanacak:one: Hepimiz seansı izlerken birçok hisse dikkatimizi çeker ama içlerinden birini alırız. bir bakmışız hepsi yükselmiş ancak aldığımız hisse düşmüş :notr: Aşagıdaki linkte olduğu gibi Rahmetli Kemal SUNAL misali:kahkah:
https://www.youtube.com/watch?v=FOsYVRX2XqQ
'' Yatırım Tavsiyesi Değildir ''
İnat etme Patron uzat elini cıkaralım seni Kottan...
DUA-L22 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İlgi:02.09.2019 Tarihli Başvurunuz
Sermaye Piyasası Kanunu’nun (Kanun) 23/1 fıkrasında borsa kotundan çıkma işlemi önemli nitelikte işlem sayılmakta olup, yine Kanun’un 24 üncü maddesinde 23 üncü maddede belirtilen önemli nitelikteki işlemlere ilişkin ayrılma hakkı fiyatının ilgili işlemin kamuya açıklandığı tarihten önceki otuz gün içinde borsada oluşan ağırlıklı ortalama fiyatların ortalaması üzerinden hesaplanacağı hükmüne yer verilmiştir.
*
Kanun’un 23/1 fıkrası ile Kurulumuza önemli nitelikteki işlemlere ilişkin usul ve esasları belirleme konusunda verilen yetki çerçevesinde Kurulumuzca yayımlanan II-23.1 sayılı Önemli Nitelikteki İşlemlere İlişkin Ortak Esaslar ve Ayrılma Hakkı Tebliği’nin (Ayrılma Hakkı Tebliği) 11/1 fıkrasında borsa kotundan çıkma işleminden yararlanacak olanlar tarafından “zorunlu pay alım teklifi yapılması” öngörülmekte olup, bu işlem için de Kanun’un 24 üncü maddesi uyarınca fiyat ayrılma hakkı fiyatına paralel şekilde belirlenmiştir. Bu kapsamda Ayrılma Hakkı Tebliği ile yapılan düzenleme Kanun’a uygundur.
Ayrılma Hakkı Tebliği’nin 8 inci maddesinde kottan çıkma amacıyla borsaya başvuruda bulunabilme önkoşulu olarak, kottan çıkmaya konu ortaklığın doğrudan veya dolaylı olarak oy haklarının %95 veya daha fazlarına sahip olunma ile genel kurul kararı öngörülmekte olup, İzocam Holding A.Ş. ve Şirket genel kurulu tarafından bu koşullar sağlanmıştır.
Şirket paylarının borsa kotundan çıkarılması sonrasında Kurulumuzun II-16.1 sayılı Ortaklıkların Kanun Kapsamından Çıkarılması ve Paylarının Borsada İşlem Görmesi Zorunluluğuna İlişkin Esaslar Tebliği’nin 10/6 fıkrası uyarınca işlem yapılana kadar Şirket, payları borsada işlem görmeyen halka açık ortaklık statüsünde Kurulumuz düzenlemelerine tabi olmaya devam edecektir.
Diğer taraftan, Ayrılma Hakkı Tebliği’nin 8/4 fıkrasında;
“Pay alım teklifi süresi içinde teklife cevap vermeyen ortakların, ortaklık paylarının borsa kotundan çıkarılmasına ilişkin borsa karar tarihinden itibaren üç yıl boyunca başvuru haklarını açık tutmak üzere, söz konusu ortakların paylarına ilişkin teklif bedeli üzerinden hesaplanacak toplam tutarın, pay alım teklifinde bulunan kişi/kişiler adına ilgili aracı kurum vasıtasıyla, payları pay alım teklifine konu ortaklık adına Takasbank nezdinde açılacak özel bir bloke hesaba nemalandırmak üzere yatırılması gerekir. Bu süre içerisinde pay alım teklifi işlemine aracılık eden aracı kurumların, borsa kotundan çıkarılan ortaklık paylarının hakim ortak tarafından satın alınmasına aracılık etmeleri zorunludur. Bloke edilecek tutar için banka teminat mektubu verilmesi mümkündür. Ortaklık paylarının kottan çıkarılmasına ilişkin borsa karar tarihinden itibaren üç yıllık sürenin sonunda hakim ortak/ortaklar adına ilgili aracı kurumun Takasbank’a başvurusunu takiben blokaj kaldırılır ve hakim ortağın bu sürenin sonunda başvuran ortakların paylarını satın alma yükümlülüğü bulunmaz. Üç yıllık sürenin sonunda üç yıl boyunca Takasbank nezdinde bloke olarak tutulan miktarın neması ile bu süre zarfında pay alım teklifine cevap verilmemesi nedeniyle hesapta kalan bakiye, sürenin sonunda talep üzerine hakim ortağa iade edilir. Bu fıkranın uygulanmasında bloke hesapta yer alan tutarın nemalandırılması, aracılık işlemlerinde uygulanacak takas esasları ve blokajın kaldırılmasına ilişkin esaslar Takasbank tarafından Kurulun onayı ile belirlenir.”
hükmü yer almaktadır.
Son olarak, Kurulumuzca sonuçlandırılan daha önceki benzer başvurularda da aynı mevzuat hükümleri uygulanmıştır.
Bilgi edinilmesi rica olunur.
PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu açıklamalar ne ifade ediyor arkadaşlar yorumu olan yokmu ?
Daha önce size gönderilen maille aşağı yukarı aynı şeyler. O zamanda borsadan çıkıp spk denetiminden çıkmamasını anormal karşılamıştım. Şimdide öyle. Zaten denetim, şeffaflık istenmediği için şirketler borsadan çıkar ya da satılacaksa. Sığ olması bana göre neden değil. Öyleyse daha fazla hisse borsaya kote etsinler.
Bi de sayın Garip Borsacı, adamlar ne diyecek? "Biz borsada 98 i bulmaya çalışacağız. Bunu bulduğumuzda ortaklıktan çıkarma hakkını kullanacağız" der mi? Dese herkes saldırır hisseye.
Siz cimere yazdınız ya CİMER, şirketten açıklama istemiş. Bu açıklamayı şirket yazmış ve cimere göndermiş.onlar da size göndermişler.
Pardon şirket yazdım SPK yazacaktım. Sizin şikayetinize SPK kanuna aykırı bir şey yok diyerek cevap vermiş kısaca
çok kötü bir dönemden geçiyoruz baksanıza adamlar 10 yıl önceki fiyattan hisse alıyor ve SPK dan gık çıkmıyor.
Sizin bildiğiniz borsada işlem görmeyen SPK ya bağlı hisse var mı? Ya da hiç bakan oldu mu başka kim var diye? Kim kendi isteğiyle bu yolu seçmiş? Bilgisi olan paylaşsın lütfen
Hayir bunu SPK gondermis
Benim yorumum herşey kanuna uygun diyor
Çağrı sonrası şirket bistten çıkacak
Şirket ortakliktan çıkarma hakkı kullanmadan SPK denetiminden çıkamaz
Sonuç baştan beri belirttiğimiz gibi kaldı 9 iş günü herşey şirketin patronun elinde isterse aldığı hisse kadarı ile başvurup biste Veda edecek
Yada şirket 98 i bulacak ileri aşamalara gidecek
Tamamen patronun şirketin insiyatifinde
Ancak 98 i bulur sa peşin ödeyip hisseleri alır küçük yatırımcıdan 25.70 civarı
Eğer bulamazsa değerleme raporu yada 20.12 ye alır BIST dışında 98 bulursa
98 bulamazsa banka teminat mektubu verir bana SPK nin yazdığı gibi böylelikle 3 yıl 20 milyonu kullanır ve daha ucuza alır
Malesef kanunlarımız hırsızlar için hazırlanmış
Eğer patron dürüst ise borsada işlem görürken 98 i bulmaya çalışır
Ama 3 kuruşa tenezzul edecek kadar karektersizse alavere dalaverelere girer devlet ile el ele yatirimcisini soyarlar
Kaldı 9 iş günü bekleyip gorecez
Ettiğimiz zarara mi yanalim bistin uctuguna mi takip ettiğimiz hisselerin yüzde 20/30 arttiginami yanalım 25 TL ye göz gore göre mal gibi bekleyip hisseleri vermedigimemi yanayım
Lütfen SPK cimer ve biste bu şartlarda bu soygunun yapılmasına izin vetmeyin diye her gün mail atalım
Bugun bu kagitdan cikip her aldigim hissede kar etdim.simdi geri gelicem yarinda itibaren.bugunde 250 tl kar aldik Allah bin bereket versin.
E5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu şekil hiç olmadı hepsi borsadan direk ortakları çıkararak gittiler
Biz bilmiyorduk işte bu şekilde oluyormuş
Hala umut var dostum .ama karektersizler hala baskı kuruyorlar
Bence ky mal vermiyor
Bilmiyorumki bu gün 20.30 lardan alınan hisseler yarın bir gün borsa dışından şirkete verilir mi
Yani bu şekilde hisse topluyorlar mi
Yoksa teb 20.12 ye sabah yaziyor 20/30 bin lot civarı akşam 5 gibi siliyor veren versin hesabı
Dediğim gibi iclerin niyeti varsa başka kurumlardan 21/22 ye kadar toplayıp 20.12 ye çağrıyı verirler 98 i bulurlar
Diğer türlü zor
Ama bist disiina çıkalım orda ky sabırsız korkak korkarlar 1 ayda verirler bizde 20.12 ye işi bitiririz dusuncesindeyseler ,zaten spk emirlerinde Allah'tan bulsunlar bu kadar haksızlık alavere dalavere mi olur
O zaman yapacak bir şey yok bence
Eğer olur da borsa dışında 98 i bulmaya yönelik hareket yaparsa bunu SPK ile birlikte mahkemeye verme hakkımız yok mu? Çünkü dolandırıcılık ve buna fırsat verme söz konusu. Bu mahkemelerde sonuç alamazsak Avrupa insan haklarına kadar gideriz. Kurulda itiraz şerhi koyduran arkadaşlar mahkemeye verirse biz de maddi manevi destek olabiliriz. Bunun dışında yapabileceğimiz tek şey ne olursa olsun hisselerimizi satmamak . Ömür boyu ortak olmak.. arsa aldık farzedelim. Ne olacak? Hiçbir şey sağlığımızdan daha önemli değil.Hem vücut hem akıl..
Daha öncede yazmıştım. Böyle bir işe kalkıştıysa kesinlikle yüzde 98 i önceden hazırlamıştır. Her şeyi planladılar. Bakalım teslim tarihini bekliyoruz.
Şirketin borsa dışında 98 i bulamayacağını bilsem yemin ederim bir gram korkum olmaz
Ama borsa dışında şu anki gibi kucuk yatiriimci dik durur hisselerini vermezse ( yüzde 1 ihtimal bile vermiyorum )
Çok kazaniriz şirket bize mecbur kalır
Surda bir face adresi açtık vatsap gurubu kurduk 10 kişi geldi 1 tane yazan oldu .
Arkadaşlar bakın şirket BIST disiina çıkacak biz burada 488512 lotu bulup hiç bir koşulda şirkete vermeyecez zaradayiz diyerek birbirimize tahatut verirsek şirket bize muhtaç kalır
Aksi halde 20.12 abi BIST dışında parça parça olursak bu adam 98 i bulur bizden soke şoke 20?12 ye alır bizi ortaklıktan atar .SPK bunlara çalışıyor kanunlar bunlara çalışıyor
Bize adil fiyat olmadan kesinlikle vermeyecek 488512 lot lazım
Varsa mağdur olan birleşelim ( çok zor ama ) bir umut yazdım
Yoksa BIST dışına giderse 98 i bulmadan
Herkes zarar edecek benden söylemesi
BIST dışında son 5 yıllık fiyat falan yok
Ya 20.12 yada değerleme raporu
Değerleme raporunun 20.12 den yüksek çıkacağına inanan bekler
Benim tahminim görüşüm budur
Hiç kimsenin vebalinide kabul etmem ben sadece tahminde bulunuyorum alan alır satan satar
Benim tebliğlerde anladığım BIST dışında ya son 1 yılda yapılan çağrı fiyatı bizde şu an 20.12
Yada değerleme raporu ile ortaklaari atıyor
Değerleme raporunun 20.12 den çıkacağına inanan varsa bilemem
Şu an değerleme raporuna göre sirkketi acikladigi defter değeri 8 yada 9 TL civarı sanırım
Tabiki arsalar falan tekrar degerlencek sanirim onu bilemem
Ama bist disindada çıksa 3 yıl 20.12 garanti degerleme 15 TL de çıksa 20.12 yüksek olduğu için ortaklıktan atma 20.12 olur
Ama geçmişte guvendigimiz spk ne der bilinmez
Yatiriim tavsiyesi deil sadece fikir ve görüştür
Benim yazilarimla al sat yapan enayidir kerizdir zarar eder çünkü
SPK’nın bugünkü cevabından sonra kimseye şikayet etmenin bir anlamı yok. Bu şirketin ortaklarının ülkelerindeki yetkili kurumlarına yazsak sonuç alma ümidimiz buradakinden daha fazla emin olun.
bence bu adamlar bunlari taaa onceden pilanlamislar.ben pay alimda 98 i bulcagina inanmiyorum.bulursa cok iyi olur ama hic sanmiyorum.kot disinda 1 ayda 98 bulur.sayip garip borsaci dediniz gibi 20.12 den tipis tipis herkezi ortakliktan aticak.cokda guzel fiyatdan.simdi diger sirketlerin hepsi bu pilanin tutup tutmucagina bakiyordur.tutdimu siz gorun kac sirket boyle kotdan cikicak.
Adam her türlü hırsıza hizmet ediyor.takasbanka yatirmasi gereken para iciin bile banka tahututu yeterlidir diyor
Yani adam bu gün peşin pesinnnn 25 milyon ödeyeceğine (98 bulup 25.70 alması gerek )3 yıl parayı kullan 20.12 den alırsın gibi yol gosterip hırsıza çalışıyor
Burada tek bakılması gereken patronun niyeti
Patron durustse sorun yok ama art niyetli birisi bu spk kanunlari ile çok güzel çalışır
Açıkçası bize kesinlikle 20.12 TL den hissemi vermem diyen 488512 lot lazım
Parça parça alirlarsa BIST dışında sonuç iyi olmicak gibi
Amadeğerleme raporu 20.12 den yüksek çıkazLr diye düşünenler olabilir
Ne çıkar acaba değerleme raporu
Tabiki ben şu durumda bist dışına çıkana kadar satmam satamam çok zararım var
BIST dışına bu şekil çıkarsa insAllaah ky satmaz
Ben başta ky insAllah hiç vermez derken bu durumlar için yazıyordum belki şirket başka bir altetnatife geçer diye
Peki SPK bu karektersizse oyunlara neden karışmaz anlam verrmiyorum
Aynen son 1 aylık ta bu şekil oyun oda bariz açık net
Borsa dışında 98 bulup serefszilik yapmakta aynen alavere dalavere
Bu kadar serefsizzliklere SPK nasıl mevzuat der
Nalet olsun bu şekil soygun yapanlara yaptiranlara
Patronların insiyatifinde her sey
Şirket yetkilisi ile gorustugumde BIST dışına çıkarsak 98 i bulursak 1 yıl sonra ortaklıktan atarız
Peki bu haksiilik deilmi dedim
Bu bizim yasal hakkımız dedi
Fiyat dedim
Değerleme raporu ile olur o zaman borsa fiyatı olmaz dedi
Hadi bakalım 488512 lot varsa 3 yıl satamayacak sağlamız onlar düşünsün
Sayın Suat, sen satarsın, senin gibi al satçılarda satar. Ama ben Mart’tan beri hissedeyim. Daha da dururum. Sayın garip borsacı daha önce 4000 civarı ky olduğunu yazmıştı. Borsa dışında benim gibi satmayan 100 kişi bile olsa adamların işlerine gelmez. Şimdi bir kehanette bulunuyorum.bence borsada bu işi halledecekler. Bi akşam hisseler gelecek ertesi gün tavan açacak. Hepimizi kös kös 5 yıllık 26 ortalamayla gönderecekler. Bu daha risksiz mantıken. Bakın kehanet dedim. Sakın benden etkilenmeyin. Siz de kehanetlerinizi yazın bakalım kim tutturacak:))
Ya arkadaşlar bu form ne kadar gereksiz arkadaşlarla dolu yok başka kağıttan 300 almış bize ne yahu üç yıldır bekliyoruz beklemeyede devam 8 iş günü sonra belli olacak ve birde inanmayıp yüklü malla beklediğini iddia edenler var gerçekten seviye çok düşük ve de bilgi kirliliği var patron yaftaları arkadaş patronun ne işi olsun bu formda
İstekli olsalar 3 günde hallolur alırlar
130 bin lot aldilar
Kaldı 490 bin lot
490 bin lot daha alirlarsa 98 paya ulaşırlar
Kalan iş gunü 9 gündür
Hayırlısı olsun
Ben daha önce yazdığım gibi çok zaradayim satamam borsa dışında çıksa satmayacagim
Umarım diilegim hiçbir küçük yatırımcının zararına satmamasi tek dileğim bu baştan beri bunu belirtiyorum
Korkmasın . İnsAllah Küçük yatiriimci en kotu zaten bu fiyat
2 ay sonra verilir 3 ay sonra gene 20.12 verilir
Ama belki bilmiyorum fiyat arttırıp toplarlar neden şimdi versin küçük yatırımcı bu saate kadar bekleyip hisse vermek mantıksızlık
Ama yüzde 2 bir olabilsek o zaman bizim dediğimiz olur şirket ne yaparsa yapsın
Ama o yüzde 2 yi nasıl bulacağız
Peki hissler ky da diyelim.bir cok kiside ben bu fiytadan satmam diyor.nasil olcakda 98 bulcak.patronunda bu isine gelmiyor belli.isine gelse teb 20.12 uzerindende alim yapmiyor.niye isine gelsin.kot disinda tipis tipis herkezin hisselerini 20.12den ne guzel alicak.niye 26 den alsin.adamlar bu pilani aylar oncesinden yapmis.biz daha yeni caktik.Allah maliyeti yuksek olanlara sabir versin.
Sayın garip şimdi vermeyen 2ay 3 ay sonra da vermez merak etme. Ah patron 10 du 15 oldu gel ekmek bulamıyorsan pasta ye.... inat etme uzat elini seni cıkaralım Kottan
Peki sayın Suat bu iş inata biner alamazsa ne olur tekrar borsaya mı açılır..patron bence yanlış yapıyor inat iyi değil 10 du 15 oldu. Ne olacak 3 yıl dediğin ne ki bakıyoruz ömürler nasıl bitiyor anlamıyor insanoğlu...bu şirketin mal varlığı bilen var mı 13 yıl da 12 dolar 24 dolar yapmışlar mıdır
Burada. Mevzuata göre yazan araştıran 2/3 arkadaş vardı onlarda bıraktı gitti
Aslında bana SPK nin yolladığı şu maddeleri bir internete yazıp arastirsaniz yok patronun adamı yok şu diyeceginize
Buradakilerin yüzde 99 u bu işlemden mağdur ama kimse halinden şikayetçi deil
10/6 fıkrası ne diyor
SPK 2/16/1 de buymuş
http://www.resmigazete.gov.tr/eskile...31230M1-18.htm
Lütfen bunları yorumlayin
Balıkadam ve zor burda olsa yorumlarlardi
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...719cc480aa.jpg
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...f993f89158.jpg
Sayın garip panik iyi değil ne yapabiliriz patron gayet kanunlara uygun süreci yürütüyor. Niyet Kottan cıkmak asıl niyeti ne bunu sadece patron ve Allah biliyor. Bizlerde asıl niyet ne Allah ömür verirse bekleyerek göreceğiz...sayın garip kendini bataklıkta hisset ve çok çırpınma akışa bırak
sn.garip brsac
şirket neden brsadan çıkıyor bu müracaatında yazılı.
yukarıda sizin koyduğunuz metinde ne yazıyor.
şirket amacına ulaşmış oluyormu yüzde 95 te kalınca
bu srunun cevabı belli olduğuna göre bekle ve dinlen biraz.
aynı şeyleri tekrar tekrar gündeme getirmenin faydası yk.
minareye kılf hazırdır sakin ol kskaca şirket yuvarlak 500000 bin lot için çareyi bulur.
yt.tv.değildir
sn.garip borsacı
spk.miğrosa sorduğu soruyu bunlara sordumu sormadımı buna kafa yordunmu hiç.
bu kanatimce şirketle görüşülmüştür.
bu knudaki şirket açıklamasıda kaçamaktr buna dikkat ettinmi.
almlardaki nüansa dikkat ettinmi
bunlar biraraya getir yukardaki yazmla birleştir.bir kaç kere oku belki iyi yazamamş olabilirim.
saglkla kalyt.tv.değ.
Sayın cinali ben de onu söylüyorum sakin ol olamıyor... borsa da olmak sakinlik ister.. Patron emin ol bizim kadar kendini üzmüyor dur.. hisse alırken patrona güvenmelisin.. Kaptan muhakkak gemiyi kurtaracak tır rahat ol
http://share.matriksdata.com/share.a...09042149550251
Yapıkrediden löp satış ne tasadüf 1 lot bile alış yok