Ulen, bu ahali kafayı kırdı yeminlen!
Herif DH'de başlık açmış "Babam öldü" diye, hem de definin aynı gününde!
Nedir bu, sosyal medya manyakligi yahu!
Printable View
Ulen, bu ahali kafayı kırdı yeminlen!
Herif DH'de başlık açmış "Babam öldü" diye, hem de definin aynı gününde!
Nedir bu, sosyal medya manyakligi yahu!
Erdoğan, tüm Büyükşehir Belediye başkanlarını çarşamba günü Ankara'ya davet etti
Özel Hareket Dairesi Başkanı Behçet Oktay, gazeteci Haydar Meriç, N.Hablemitoğlu Fetönün doğrudan öldürttüklerinden.. Fetö en az haşmetli kadar kindardır.. Darbe çakma değil ABD'de planlanmış gerçek bir darbe. Darbeci subaylar tümüyle Fetöcü ve amansızca saldırmışlar, düşman belledikleri asker polis sivil 250 kişiyi katletmişler tarihimizdeki darbelerde görülmüş şey değil bu... Ama Reyiz de başarısız darbenin sonuçlarından fazlasıyla yararlandı tabii ki..
Uçaklar gitti.
Güzel seyir oldu.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
çalışma bakanı da diyarbakır da..annelere destek veriyor..
acaba CUMARTESİ ANALARI nada bu kadar ilgi alaka şevkat gösterdimi bunlar...
CHP lideri Kılıçdaroğlu: Belediye başkanlarımız Cumhurbaşkanı'nın davetine katılacak
Başkanım, bunlari duydum da görmemiştim sağol.
Demekki ellerinden telefon alınsa krize girecekler, veya telefonun çalışması icin dötünüze sokmanız lâzım deseler sokacaklar!
İleride Dünyanın manyetik dengesini, Güneşin ışın bombardımanları bozacak,garipler şimdiden tadını çıkarsınlar,zaten çoğu bilimin ne olduğunu bilmiyor,bilselerdi zaten Dünyanın düz olduğunu savunmazlardı,ben onlara düz kafalılar diyorum,bilimde çağ atlayan ülkeler uzayda koloni kurmaya mecbur dötlerini kurtarmak için,aynen yazdığınız gibi belki bedevilerin botla Avrupaya kaçması gibi dötümüze soksak acaba uzaya gidebilirmiyiz hesapları yaparlar:evil:
Güleceksen "Zalım evlat" bir numero..
https://onedio.com/haber/babasini-fa...m-evlat-613241
Yorum yok, herşey ortada....
Amed diyen o ağızları o götlere sokmadıktan sonra ne desen boş...
https://veryansintv.com/chpliler-bun...le-kucaklasma/Alıntı:
CHPli Karaburun Belediyesinin sponsorluğunda düzenlenen sözde bilim kongresinde çok sayıda HDPli konuşma yaptı. Kongrenin son gününde ise CHPnin HDP sevdalısı Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ile terörle bağlantısı gerekçesiyle görevden alınan HDPli eski belediye başkanı Adnan Selçuk Mızraklı bir araya geldi. Yerel Yönetimler, Kriz ve Çıkışlar üst başlıklı oturuma, CHPli Karaburun Belediyesi Başkanı İlkay Girgin Erdoğan da katıldı.
Selçuk Mızraklı salona girdiğinde katılımcılar Her yer Amed, her yer direniş, Kayyumlar gidecek, biz kazanacağız sloganlarıyla karşılandı.
Hollanda'nın Dordrecht şehrinde silahlı bir kişinin açtığı ateşte çok sayıda kişinin yaralandığı ve hayatını kaybedenlerin de bulunduğu belirtiliyor.
Gaziantep’te park yeri nedeniyle aileler arasında çıkan silahlı kavgada ilk belirlemelere göre 3 kişi öldü, 2'si ağır 5 kişi yaralandı.
Günaydın kafe .
Doğan holding: "yatırım bankacılığı" da doğru fırsat çıkması halinde baktığımız sektörlerden biri olup, bu konuda henüz kesinleşmiş bir kararımız bulunmamaktadır
Günaydın TÜRK MİLLETİ:byr:
Konya merkezli 28 ilde, FETÖ'nün TSK'deki mensuplarına "mahrem imamlık" yaptığı öne sürülen 53 şüpheli hakkında yakalama kararı çıkarıldı.
15 temmuz'daki darbe girişiminde cumhurbaşkanı'na suikast amacıyla marmaris'e giden time mühimmat verdiği için aranan eski astsubay a.ö. Eskişehir'de yakalandı/habertürk
Dolar/TL 5.77
günaydın baylar bayanlar merdivenden kayanlar:plc:
Yeni dedikodular.
180 milyar dolar ile 243 milyar dolar iktidara yakın olanlar tarafından dışarı çıkarıldı derler.
:(:Sad:
Zamanında fiatları beleş diye sportifleri belirtmiştim,şimdi hepsi uçtu...085 TS idi,şimdi 1.50-FB 6,şimdi 10-GS 1.30,şimdi 1.80-BJK 1.35-şimdi 1.90.
Sinema sanatçısı usta oyuncu Süleyman Turan, sabah saatlerinde Kadıköy'deki evinde yaşamını yitirdi.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...8206118521.jpg
Günaydınlar
Allah rahmet eylesin...