:whistling::whistling:geleceksin geleceksin :whistling::whistling:utkual sende geleceksin daha da aşağı geleceksin :bravo:
Printable View
:whistling::whistling:geleceksin geleceksin :whistling::whistling:utkual sende geleceksin daha da aşağı geleceksin :bravo:
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...e359a3a347.jpg
İyi akşamlar
HTC One A9 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
haber var. bedelli izimi
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...82ed0b2cde.jpg Tahsisli için başvuru.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...f11a81bc45.jpg
100 günlük pasta
Tahsisli için başvuruyu yapmışlar. Sonuçlanması tahmini 3 ay, 1 ay da tahsisli olana kadar. Toplamda 4 ay civarı sürer bu işlemler. Daha çabuk olur mu? Geçmiş işlemlere göre zor, ama neden olmasın.
Süreç Resmiyete döndü. Zamanımız bol. Elimdeki gayrimenkullerden birini satarım Bunu satmam. Ha kaybedersek soğuk suyum dolapta.
1 ay rötarlı haber , Nisan da 4 olacaktı.mayıs 15 e kadar 4 olsun. Buraya her gelişimde yine yeniden bir şeyler oluyor değil mi,daha neler olacak hep birlikte göreceğiz,kasım ,Aralık'ta ne olacağını demiyorum beyler Ytd.
Vangd için 3 ay sonra bu hisseye bakarak 3 önce2 ,28 di bu hisse ne olmuş. Utkual2010 yine tutturdu diyecek.2017.yılı sonunda görelim bakalım ne olacak,BostN tarımın domatesi direk Rusya ya giderse ne olur.Hemde organik.....
Tamam utkual abimiz de geldi mayis 15 4 diyor demek ki
Mayis 15 e kadar 2.00 deyin siz
İş inada bindi ... bedelliye de varız. Hadi bakalım .....
Ulan adam yatırımcısını sevmiyor almayın benim kağıdımı diyor ben sadece döşeyeceğim zaman size veririm diyor. Ulan lyatırım yapıyoruz kağıdına ... tabi sen kumarbaz mantığıyla bakıyorsun piyasaya... işin gücün döşemek. Bak örnek al enka Koç Sabancı ASELSAN .... az kurumsal ol çaycı ... bırak artık milleti nasıl düdüklerim .. mantığını ... kumarbaz olma ... kurumsal ve milli ol..... millet az güvensin sana ... tahtanı çakallara emanet ediyorsun ..sonra televizyon da ayak çekiyorsun ...
Şimdi arkadaşlar yarın kağıda etkisi ne olur sizce? Yorumları alalım...
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tahminim hemen birşeyler olmasa da olur.
Iki şirketi bünyesine alma haberi gelince kagıt 2.20 lerden hızlıca 2.66 ya gidip tavan olmuştu. Ertesi gün 3.11 e kadar yükseldi. Sonra malum yavaş yavaş buralara geldi. şimdi resmileşti birleşme... Artık yarın olumlu bir tepki vermesi gerekir. Bakalım yanıltacak mı beni?...
Domates, domates, doooommmmmaaaaatesssss 7-10 tl beyler İran a ihracat başladı. Rusya ya satsak biz satarız. Hem de organik , Putin le görüşmek lazım. Bostan tarım organik domates yetiştiriyor diye..Hele bi Gıda Holding olalım da görün siz
Bi kaybol utkual hisse dusunce ortada yoksun bi haberr gelince laylaylom nisan 4 tl dedin 2 tl oldu şimdi de eğer galip isterse bu haberle tavan olur istemez ise senin gibiler yine laylaylom...Hisse düşünce de burada olman dileğiyle tabi hangi yüzle olacaksın orası ayrı bi konu dün fonet deki hisseleri satmış galip eğer buraya girerse guzel seyler olur ama girmezse kimse birsey beklemesin 1 ileri 2 geri oyalanir durur
Hisse Çıkacak diyen hisse düşünce , hisse düşecek diyen hisse çıkınca speğin adamı olur
Onun için boş iş bunlara cevap
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Evet utkuasn
Ahhhh utkualll Ahhhh bi alemsin sen
Birisi 7 bin lot satsa 2.12 oluyor hiç alıcı yok
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...0eed5447de.jpg
Vay be ne çıktı.Tavan son anda kacti 😂
Patronla spek hastanede atari oynuyor. Ne yapsınlar tarladaki domatesi:kahkah:
Haklisin şu an hepsi fonette
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
100 lot destek attim.sigara param belki icmem...bu sayede
Görünen köy: "hisse toplama derdim yok, belli bi fiyata çekecem hisseyi ama ürkütmek de istemiyorum" diyor. 7 bin lotla taban oluyor daha ne ürkütmeyecen. Ürktük hadi yeter :kahkah:
Panda Ayhan un dakkosu bizim kağıt olmaya
Domates paylaşmış anlayana yazmış altına [emoji15]
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Pazarci Utkual Nereden toplamaya baslicaksin soyle de bizde Maliyet dusurelim
1.9x lar mi 2.0x lerden mi bilmiyorsan GALIP Abine bi sorda su millete bi faydan olsun
Evet takipedilirlik artmis TOPIK teknigi der ki bu kagit daha da duser
2 ye kadar on bin alıcı var tabana yol alıyor utkual hadi bi yorum yap seni cakal seni
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...b236b028b7.jpg
:) vah vah vah. Ederin Sampi fiyatına geldi.
Ya av olacaksin ya da Avcı hicbirzaman avı avciya getiren köpek olmayacaksın... Kim üzerine alınırsa 😇😇😇
biri aciklayabilir mi arkadaslar, sürec nasil olacak..tahsisli artirim spk hisse fiyatimi belirleyecek bu belirlenirken nasil belirleniyor...tsk
Daha önce yazmıştım sanki ama yineleyim.
76 milyonluk tahsisli yapılacak. Yapılan tahsisli sonucunda avter, vangd hissesi alacak.
Buna göre tahsislide oluşacak fiyat; hissenin tahsisli yapacağı günün önceki haftasının son iş gününden geriye doğru 10 gün içindeki ağırlıklı ortalamasından %-+20 fiyatla gerçekleştirilir.
Yani çarşamba günü yapmış olsa; önceki cuma gününden itibaren geriye doğru 10 iş günün ağırlıklı ortalaması baz alınır. Bu ortalamada örneğin 100 lira olsun (yakın bi fiyat versem algı oluşur, bilerek çok yüksek yazdım) buna göre 80 ile 120 fiyat aralığından tahsisli gerçekleşir.