canım ciğerim gözlerinden öptüm,
güzel insan.
Printable View
Dünya olağanüstü hal den geçiyor..virüs bütün algı ve yatırım davranışlarını değiştirdi...şuan göstergeler değil hal ve durum çalışıyor.. bundan 5 ay önce insanlara sizi evlere tıkayıp bütün otel leri restaurant ları kapatacağız uzun süre evlerinizde yasacaksiniz deselerdi kimse buna inanmak istemezdi..
O yüzden knfrut 20 lira olmuş 2 liralık uluun 15 lira olmuş..dardanel 15 lira olmuş petun 25 lira olmuş kimse şaşırmasın..
Egeen nasıl gitti 10 lira dan 750 ye 6 liralık knfrut 26 lira oluverir anlayamayız
Ersu bile 51 F/K ile işlem görüyor
ülver kardeş sana yanlış demek ne mümkün sağol eksik olma...
takasa bakmadım ama bu maliyetlerden dediğiniz gibi alanlar küçük hesaplar yapılmıyordur..
şirketin temel verileri geçen yıl 3.çeyrek ve son dönem de beklentileri ters köşe yapmıştı..
bu dönem yatırımları da bittiğine göre satışlar da artarsa bu yıl bilançolar saklanamaz artık...
Hayirli kazanclar.a1 capital vakifin destegi ile 2 gun once aldigi mali cikti.dunku aldigi 625 bin mal var yanilmiyorsam.onlarida cuma veya bugunde duruma gore cikabilir.karsiliginda elbette cep to cep oluyor kademeli olarak.adamlar son zamanlarda gordugum en iyi oyuncular.hem para kazaniyorlar hem topluyorlar hemde kagidi yukari tasiyorlar.kalknma da aynisi yapildi.bunlar benim ongorulerim gozlemlerim yaniliyor olabilirim.anlik takaslara bakarak konusuyorum.Allah razi olsun....
Blomberg de TGDF başkanı şuan itibari ile 6 ay lik cirolar 1,5 ayda yapıldı diyor ve böyle devam edecek diyor içecek sektöründe
Hükûmetimiz bize destek versin gida ihracatı yaparak cari açığa büyük katkımız olur dedi..truzim den çok daha fazla katkımız ol ur dedi
portföyün büyük kısmı uluunda.. bir miktar bunda ve devada var.. bunları fazla izleyemiyorum ama her ikisinde de dün a1 başroldeydi..
twitter da meşhur bir blog var.. onların listesinde her ikisi de.. adı çıkmış dokuza inmez sekize, onlar mıdır değil midir bilemiyorum..
mesela pınsu, ardyz da öyle..
konuyu fazla dağıtmaya gerek yok zaten sayın ulver demişti bu sığ tahtada 11, 12 ler için bu kadar para bağlanmaz..
Sunuda belirteyim kayisi nektar gibi urunlere simdiden ihracatci gelir cagla iken basinda alirdi.su an yok.buradan ne sciksonucar.bu gidisle ucuz fiyata bol hammadde bulunur ve islenip yuksek fiyaya satilir benim zannimca
knfrt ta 30 lu 40 lı rakamlar konuşuluyor risk te çok kazanç ta
Kardes kagit insallah cok iyi yerlere gidecek onda sikınti yok.yalniz ....oradaki bir kac oyuncu geldi zannimca.iyi oyuncular.oyle kucuk yatırımcının elindekini tirtiklayim cinsinden degil.kendi oyunu ve planinda
Yoksa kimseden meded ummuyoruz.bol kazanclar
GIDA ZİNCİRİ KIRILMAYACAK
Bir çok ülkede virüs sonrası "kıtlık olacağı" tahminleri yapılırken, Türkiye'de bu konuda herhangi bir riskin bulunmadığı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da özellikle gıda üretimi sektöründe herhangi bir problem yaşanmaması için tüm araçların devreye sokulmasını istediği belirtildi. Bunun için hem ekim, hem de hasat döneminde herhangi bir sıkıntı yaşanmaması için tüm bakanlıklar devreye girmiş durumda. AK Parti kurmayları, "Tarımda ve üretimde en ufak bir aksama ve azalmaya müsaade edilmeyecek. En stratejik alan üretim ve gıda sektörü. Bunun üzerinde hassas bir şekilde duruluyor." değerlendirmesini yaptı.
Türkiye, koronavirüs sebebiyle dünya ekonomilerinde yaşanan daralmanın etkilerinin en aza indirilmesi için yeni bir yol haritası hazırlıyor. Hükümet, virüs sonrasında öncelikli olarak gıda zincirinin kırılmaması ve turizmdeki gelir kaybının önüne geçilmesi üzerine odaklanıyor.
tavanda 1.108.574 lot alıcı var bu kadar sığ bir kağıtta bu kadar lotu tavana kim yazıyor biraz garip değil mi
Aynen su an tavanda 2 milyon lot var.600 emir.spekler bile yazsa surada 800 900 bin lot kaptirirlar.mubarek cekirge istilasi gibi olacak durum onu gosteriyor.teknik felan devre dışı .su hindistandaki tren aklima geldi.
günlük..
https://i.hizliresim.com/NOOAbH.jpg
Aynen bende elimde %30 la idare ettim.yalniz yukardaki grafigin gosterdigi yeri TURGUAZ ustad belirtmisti onceden.cuma gunu olacak al satci durumu hedefin neresi oldugu konusunda ipucu verecektir
merhaba arkadaşlar..iki gün bağ evindeydim..
güzel iki gün oldu..
bugün akşam kapanışda yuro bazlı grafiği güncelleyip
grafik sayfasını kapatacağım..
çünki yapılan bir yorum bundan sonra
alana yada satana pahalıya mal olabilir..
yatay piyasada kanımca iyi iş çıkardık..
rallilerde herşeyde olduğu gibi grafiklerde sapıtmalar olur..
bu vesile ile bir hataya mahal vermek istemem..
ama yine buralardayım..
muhabbete halaya devam..
https://www.tradingview.com/x/Bp9jgXgX/
aylıktır..
her yatay çizgi direnç olarak değerlendirilebilinir..
fibonachi seviyeleridir..
grafik yuro bazlıdır..
yatırım tavsiyesi değil bilgi amaçlıdır.
Euro yılı 7. 5 lira kapatırsa %14... 8 lira kapatırsa %19 kur farkı geliri yazacak..2019 31 aralık 6.50 baz alin mistir
7.59 >> 12.38
Mükemmel.
Bana yetti de artı bile. :)
Merhabalar
Takaslar daha yolu var diyor lakin ben hedefime ulastgim icin 1000 lot elimde birakarak vedalastim.herkese bol kazanc dilerim.hayirli bereketli Ramazanlariniz olsun
A1 de 165 bin kaldı.. akşam daha net belli olur ..
İş yatırım şuan itibari ile 515 bin ile yeni oyuna dahil oldu ..
Tavan da şuan 60 bin lot var ...
Abd dolar endeksi 100.707..dünyada dolar talebi devam ediyor en zayıf halka biziz..
Bu hafta swap da bir gelişme olmaz ise haftaya 7 lira üstü çalışmaya başlar...
Euro da aynı şekil...
Swap da tek adres AB birliği...
Anlaşma olurmu..
Brent petrol 21.63 ...
Kurlar yükselmeye devam ettikçe
Konfrut tarafında artı kur geliri ciddi kâr yazacak gibi...
Sayın arkadaşlar,
Ramazan'ın 1.günü gıda sektöründen 12 hisse tavan oldu. Aşağıda bu konuda bir değerlendirme ve gıda sektöründeki bazı hisselerin 2018 ve 2019'daki Ramazan ayı performanslarını bulabilirsiniz. Konfrut ta grafiklerde yer alıyor :
http://www.borsanalist.com/ramazan-a...unde-tavanlar/
Bu yıl virüs daha belirleyici tabi.
Sağlık sıhhat ve bol kazançlar. :)