Bu arada 45-50 tl den binlerce lot mal alıyor gibi gürültü koparanların da ayakçı olduğu çok net görüldü.Burada bizim hesaplarımızı bizden daha iyi bilen çete ne yapsa boş.
Printable View
Bu arada 45-50 tl den binlerce lot mal alıyor gibi gürültü koparanların da ayakçı olduğu çok net görüldü.Burada bizim hesaplarımızı bizden daha iyi bilen çete ne yapsa boş.
1330 lot sadece bugün aldım banamısın demiyor...
Bütün mermilerimi burası için ayırdım yavaş yavaş almaya başladık hayırlısı ile☝️👍🤟🇹🇷🤑🤲😉
Burdan satanın beyin hücreleri corana olmuş demektir geçmiş olsun koçum
Aralık başından başlayarak 10 şubat a kadar aynı aracı kurum kullanılarak yabancı GEDZA da 500 bin lot a kadar çıktı, şimdi ufak ufak orada da satıyor ve 290 bin e anca geldi. İzlediğim hisselerden biri olduğu için yazıyorum muhtemelen benzer başka takaslarda vardır. Bir benzeri bizim hissede de oldu ve hesap rahatlamadan hissenin rahatlaması zor görünmekte. O mal max 1 haftaya biter ama fiyat konusunda bişey diyemem. (bu kısa vadeli takas durum yazısıdır. ) Syg
ceza yedik anca acildi...satanlar coranayami yakalandida tedavi masrafini cikartmaya calisiyor...verin asagiya cerin
Hala kendi sahasında top çeviriyor millket de yedi devam et aynı şekilde polyannacılık oyna istersen sıfır yap hisse değerni arsa payı elimizde ölümüne devam sonuna kadar toprak yatırımcısı uzun vadecidir mutlu akü ile karıştırma çok değerli ise hissen borsa İstanbul'a açmayacaktın çok şerefli ahlaklı spiiik ve patron devam sıfırla hisse fiyatını yatırım tavsiyesi değildir
8 sene millete turrgg hissesi taşıttıracaksın şimdi kriz var emekleriniz için tşkler ucuza verin hissemi tek akıllı sendin patron ve spiiik millette sana verecekti rüya aleminden çık polyanacılık oynama bu numarayı defalarca oynadın bıkmadıysan devam ett geri al baştan oyna sürekli yatırım tavsiyesi değildir
Bırakın spek düşünsün ne 55 e ne 25 e mal yok bunlara, daha çok uğraşacaklar öyle herkese mal vermezler bir daha tahta yaparken . :)
tuhhh endekste toparlandi...ne yapacaklar acaba
Tarihi zamanlardan geçiyoruz.
Amerikan Merkez Bankası SONSUZ parayla finansal varlıkları satın alacağım dedi... SONSUZ !
Yani elimdeki tüm parayı (ki bir tuşa basarak sonsuz Dolar üretebilirim diyor), sorunun üzerine fışkırtacağım dedi. Finansal piyasalar da olumlu tepki veriyor.
BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Fed ve diğer merkez bankalarının ucu açık varlık alım programı açıklaması sonrasın da paranın hiç bir anlamı kalmayacak şimdi nakit diye ağaca tirmananlar bir süre sonra gerçek ederi olan mal ve hizmetler için acaba nelerden vazgeçecek. Gıda barınma ve sağlık her zaman iş yapar. Taş devrinde bile ağaç kovuklari ve mağaralar için inanılmaz savaş rekabet olmuş. Bizim tarla önümüzde ki günler de bulunmaz fırsatlar sunacaktır. Arzı az okan bir şey arazi.
Sabah bahsettiğim gibi önce resesyon sonra hiperenflasyon bekliyor dünya yı. Burada en çok para, değerli metaller ve tarla/arsa ya yarar. Akmaz kokmaz üzerine yatıp beklemekten başka çare yok.
Bu arada sıkışan insanların ellerindeki varlıklar tuzu kurular tarafından yok pahasına satın alınacak dikkat edin gidişata.
Tişikirlir spek bana tabandan hisse verdigin için öptüm by🤑🤑🤑🤑
citibank yapanciyi bile kusturdular ya ben bunlara bisey demiyorum
aylikta 26 bin lot satmis elinde 57 bin lot var hay Allahim bu salak yabancilarda zararina satiyor ya bende inandim..
arkadas borsa artiya gecse bu gene dustuguyle kalacak bakin gorun
ya biz bu kagiti gözümüzde cok mu büyüttük...bunca zaman bunu bekleyecegime gozumu kapatip bi kagit alip bekleseydim bundan daha iyi kazanirdik
Artik el mecbur bekleyecem...bize baska care biraktirmadilar...el mahkum bekle 1 sene daha
Yarın taban için mermileri hazır tutun 😂🤑
coğu kağıt artı 5-8 arası açıyor bu *** gene nötr...
Bistte düşüşle açılan 4 hisseden biri oldun. Al plaketini.
senin gibi şirketin de kağıdında Allah belasını versin. aç köpekler
Helal sanahttps://uploads.tapatalk-cdn.com/202...c5ac3bfb14.jpg
Yazıklar olsun böyle kağıda, bizi daha ne bekliyor bakalım
Bugün tabana verecekti kağıdı, haysiyet yoksunu. Hala da pusuda bekliyor. Göstermelik bir yükseliş. Oyunu tamamen kendi oynuyor. Onun insafına bağlıyız. Herşey boş....
Hisselerin yarıdan fazlası %10 barajına dayandı.
Tavan yapsa 30 bile olmuyor neyin peşindesin speeekkk kendine gel
Arkadaşlar işlem yapanlar zaten kendileri alışta da satışta da kendileri buraya ne alıcı geliyor ne satıcı doğru düzgün, biraz endeks inse eksi yapacak adım gibi biliyorum. Beklemekten başka çare yok, öncelik sağlığınız olsun.
Şerefli karekterli spiik ve patron aynı oyunu oynamaya doymadınız devam edin alışlarda satışlarda sizin yabancı kurumda diğer aracı kurumlarda sizsiniz devam edin kolay gelsin yatırım tavsiyesi değildir
Sn.ayan, bunlar da geçecek elbet fakat ekonomi perişandı daha kötüsü olacak gibi, şimdi koşa koşa birçok kişinin ucuz diye aldığı şirketler 2-3 sene sonra belki de silinip gidecek. Biz boş bir tarlayız nihayetinde belki de şanslıyız bunu zaman gösterecek bize. Banka veya sanayi hisselerinden daha avantajlı boş toprak bence.Sadece süreç uzayabilir buna da yapabileceğimiz bir şey yok.
Yoruldu galiba veya ne yapacağını karıştırdı, veya talimat bekliyor patrondan. 15 dk. Hareketsiz kaldı
Kağıdın borsanın yükselip düşmesiyle alakası olmadığını düşünmeye başladım artık hareketler hep aynı bizz yatırımcılara çok büyük haksızlık yapılıyor burada. Arsanın degeri belli ama kağıt hala stabil amaç hedef ney belli deil. hedefin yoksa arsa bedeli üzerinden hisse ederini ver çık borsadan çok saçma ya yazdıklarımın hiçbiri ytd.
2525 lot. Takıl kafana göre....https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...82e035bf01.jpg
Yıllar önce yazmıştım. Patron "Niye halka arz ettin?"diye. Nasıl olsa burayı kafana göre değerlendirirdin. Şu tahtada 8 yıldır insanların ahını alıyorsun. Bak ömründen 8 yıl geçmiş. Belki buranın sonunu bile göremeyeceksin(yüksek ihtimal). Bu kadar ah ile ne yapacaksın? diğer tarafta. Bir düşün...