Alkimi de ekleyelim.
Printable View
Günaydın,
Hisse fiyatının karla zararla alakası olduğunu düşünmüyorum. Arazi ve yatırımlar olarak bu firmanın ederi nedir? 170-180 milyon dolara böyle bir tesis kurabilir misiniz? İşte soru budur. Bu sorunun cevabı bence hayır ancak hissenin %90 ını elinde tutan ana hissedar bu konuda ne düşünüyor bu önemli. Burada bir fiyat artışı olacaksa bu ana hissedarın onayı ve isteği ile olur. Yoksa yıllarca hareket ettiği bantta harekete devam eder.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
fiyatı cok yüksek hissede bedelli yapmak bedelsiz yapmak gibidir. yaşanmış olay bagfs. ozaman ki fiyat 160 lira hisse bir kaç kez bedelli yaptı. yani 160 liralık hisseyi yanılmıyorsam 10 tl gibi bir fiyata verdi. bolündü 60 lira oldu. aslında bedelsiz gibi olmuş oldu. adı bedelli olabilir sonuça bakmak lazım. temel bir bilgide şu bedelli eger ki yatırım yapmak için yapılıyorsa olumlu, borç kapamak eriyen sermayeyi tamamlamak için yapılıyorsa olumsuz yansır. gelelim bize dilinizden düşürmediğiniz patronunuz dün tahtadaki üstünlüğünü kaybetti. satıcı büyük ihtimal o idi. ve aldılar elinden hisseleri. şak bi 10bin bi 10bin daha satarım diyorsa o başka.
Ulan KARTN, sen bekle bekle marjın %10la sınırlı olduğu günlerde aksiyona geç...
Ahahahahaaa...
Bu arada eski marjla hareket etseydi şu an en az 600lerde olurdu bence...
İşlem hacmi de ne az iki kat fazla...
Ne zaman döneceğiz %20 marja yoksa artık borsanın yeni normali bu mudur...?
Allah sonumuzu hayretsin.. :evil::evil:
Üstat Kent değilde Konya sermaye artırımı açıklasaydı o dediğiniz rüzgar mutlaka olurdu hatta sanki karton da açıklamış gibi birlikte hareket ederlerdi.Redmi 4X cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
500 üzeri kapanış yakışır..
Bu sefer geçen ay ki tavan serisinden farklı olarak çok zayıf bir tavan ve hemen akabinde bugün aldıkları malları sattıkları durumu oluştu. Ben bu hareketi kaçış fırsatı olarak gördüm ve çıktım, kalan arkadaşlara bol kazançlar dilerim.
Kent muhtemelen kottan çıkar
Buna emsal olmaz
Neredeyse tamamı patronda orada
Tabi bence
500 psikolojik seviye
Üzende kapanışlar yeni zirveleri getirir
Ayrıca eski zirvelerde buralarda
Tahtacı direnç oyunu oynuyor olabilir
Tabi bence
http://share.matriksdata.com/share.a...05131111054149
tacirler işini yapmış gene akşama zirveden almaya gelir yine:)
lütfen yanlış anlamayın ama bu defa patron ve eşrafının işi zor phillipcapital gelmiş ki vay onların haline akşam da diğeri geldi mi oy oy oy:)
http://share.matriksdata.com/share.a...05131136477148
http://share.matriksdata.com/share.a...05131140141214
donuna kadar alsınlar..:evil:
sevgili Turguaz grafiği güncellemenizi rica ediyorum benim mause yok laptoptan çizemiyorum eline emeğine sağlık!
https://i.hizliresim.com/YQZnXQ.png
Bedelli veya bedelsiz sermaye arttırımı sonrası pd/dd ve / veya f/k oranı değişir mi...?
egeen gene tavana gidiyor bakalım patron ve eşrafı ne yapacak?:)
Satan kim ki
Veren her kimse Egeen i iyi kullandı, kucağımıza verdi
503.40 yapıp salmak senin kanını...
Sayın filozof hani akşam gelip alacaklardı sana güvenip o kadar mal aldık😂 şaka bir yana bu kağıtta kesin konuşma olmaz içimiz rahat olsun tekrar 500 görür endişelenmeyin
Hiç bir hareket kimseye sürpriz olmasın.Alıştık ne çıktığına seviniyoruz ne düştüğüne .sıkıntı yok fantezi yapmayı seven bir yönetim var.Hırsız işsiz kalınca sağ cebindeki parayı sol cebine geçirmiş.
Deniz yatırım bugün hisseye uğramadı, temkinli olmakta fayda var 447,00 seviyesi destek
Dow şu an itibari ile çok kötü eğer böyle kaparsa yarın endeks 100 bin altı Karton da yarın karakterini belli eder
https://www.tradingview.com/x/f61SsM2Z/
karton..günlük
çanağa kulp takayıım dedi olmadı
birdahakine artık..
tabi bence.
Karton emeklilik dilekçesini verdi 500 üstü bana ekmek yok tekrar eski günlere dönüp Konya ya kadar gider anılarımı tazelerim dedi hayırlı olsun ytd
twittercılar telegramcılar hologramcılar cılar cılar cılar atlarsa bu adam affetmez
bugün twitterda baktım yürek yiyen kağıda dalmış
hatta bir tanesi hızını alamayıp speğe patrona artistleniyordu hahahaha
böyle olduğu an adamın kralı kılıcını çıkartır
ve başlar kafa derisi koleksiyonuna yenilerini eklemeye
karşınızda istinyenin en tecrübeli avcısı var
kiminle dans ettiğinizide haddinizide bileceksiniz
bilirseniz siz kazanırsınız
ne diyorum size adamı iyi tanıyacaksınız
tanırsanız hamlesini önceden görür bilir anlık değişimlere göre aksiyon alabilirsiniz
siz almazsanız işte o alıyor hehehehehe
hani temizliyordu
ince ince imece yapıyordu..
ne oldu
temizleyememişmi
yıllardır aldıkları temizlik değilmiydi
kottan çıkıncami temizlşk bitmiş olacak..
elin oğlu temizlik için yukarı sürüp götürüyor kimseye alım şansı vermiyor..
burada ne oldu
sözde temizlik
pehh
geçen gün çıkışda ve tavanda verenler
dün 500 geçmedi diye verenler
bugün yarın dönüp alttan geri koyacak
nerede kaldı temizlik
büyük lokma yiyecen büyük laf etmiyecen
bu hissden 500 üzerinde kalamadıkca bir mok olmaz
tabi bence
Önceki gün alan tacirler dün çıktı o kadar. Sadece deniz girmedi. Belki de onun çıkmasını bekledi. Bilançosu gelmeden hareket etmek saçmalık geliyor bana ytd
Çok takılmayın bence kısa vadeli girip çıkıp kar yazdılar o kadar. Şimdi belki daha aşağılara gelebilir ama yine girip çıkanlar olabilir. Ben 2020 için farklı görüyorum hisseyi.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi