2021 bilancosu oncelikle bu gunlerde gelmesi gerekir.buda 2021 genel kurulda aciklanir sanirim.genel murul biraz vecikti.her an bekliyoruz.
Printable View
2021 bilancosu oncelikle bu gunlerde gelmesi gerekir.buda 2021 genel kurulda aciklanir sanirim.genel murul biraz vecikti.her an bekliyoruz.
Hayaller BORSAYA DÖNÜŞ, gerçekler ortada bir şey yok.
Yeni yılın ilk ayında da dilerse ay sonuna kadar denetimden geçer bilançosu.
Borsa yönetimine sunacağı doğru dürüst bir şirket varsa geri döner.
Bunun için ortaklık ve iyi bir gelir-kar ile dönüş yapması lazım.
Öyle olursa 2023 bizim yılımız olabilir.
Yeşil global enerji iyi bir dönüş hikayesi gibi geliyor bana.
bu arada e-şirket üzerinden haberleri takip edebiliyoruz.
Ama haber yok şimdilik.
İyi pazarlar kardeşlerim
Yeni bir haber yok bende ama forumu canlı tutmak için yazıyorum.
Herkese selamlar 🖖
Bu kagidi niye kapattilar.ve niye acmiyirlar. borsada bedelli yaparak nakit ceken diger uc sirket dimdik ayakta dururken bu niye borsa disi kaldi..eksi ozsermayede de degildi.daireler 5 kat artmamisken kphol e daireler devredilmisti.sirf o daireler 50 milyon eder..kardesim niye 2021 genel kurulunu hala yapmazsiniz. Ky ler topu topu 2 milyon civari disarda olan bisselerden cokmu aldi. Eger oyleyse verin haklarini toplayin hisseleri.neyi beklersiniz.borsa yonetimide sizlerin yaninda degilmi.1e31 beddeli yaptiniz .herkes bedellilere katildi borsa onay verdi.derdiniz ne kardesim bu kadarmi ky dusmanisiniz.evleri.elde giden.yuvalari yikilan bile mutlaka olmustur. yapin artik toplantiyi actirin bu kagidi. ufak sermayeli sirketler altin ordu borsada.bunun 3te1indeki hisseler 100leri gectiler. sizde kazanin kyde kazansin. insallah yinede umutla herkes bekliyor.
kphol yatirimcisina bizlere yapilan insanlik sucudur. zamanindaki bist yonetim kurulu uyeleri ( talimatla ) bu isi gerceklestirmislerdir.
2019 -12 denetim raporunun resmi sorumlu imzacisi Gülizar Tozar olumlu rapor veriyor. Aynı denetim raporundaki ek aciklamalarina istinaden bisten sutlaniyoruz. ( kaldiki ayni aciklamalar yesil yatirimda ygyo da ve yyapida da var )
kamil engin yesil e mail mektupla soz verdi.. bakalim sozunu tutabilecek mi ?
Süre daralıyor. Heyecan artıyor.
YESIL hissesi ve grubun diğer hisseleri de yükselişe ayak uydurdu ve atağa geçti yeniden.
Hadi patron uyuma bizi de kendini de kurtar şu berbat durumdan.
Zamanında piyasadan da 500 bin lota yakın hisse toplamıştın KPHOL'de.
Yani batırmak istemezsin diye umuyorum.
Bize de bilgi ver artık ne durumdayız umutlarımızı tazeleyelim mi?
2021 bilanço gecikti .kar etiginizi bir an önce açıklayında iki gariban biraz sevindirin. cokmu zor..para içinde yuzuyorsunuz.
Geçen yıl 21 aralıkta yüklemişler e şirkete.
Ben haftalık olarak takip ediyorum orayı. Arada siz de bakın dostlar.
2023’te seçimden önce dönsün lütfen.
Bu yaz uzun bir tatil yapalım kazandığımız parayla. Dönerse bizimdir.
Yeşil Yatırım Holding kaç gündür tavan tavan gidiyor. Ama engin beyin hissesi %11 seviyesine kadar düşmüş durumda.
Çok karışık, karmaşık şeyler oluyor.
Ah ulan bi dönse borsaya ahh.
Kphol borsaya dönse ufak sermayeler uçtu cosmo 110 olduğuna göre bu da en az 100 olurdu.
Bu ay içerisinde bilanço gelir. İyi bir kar görürsek ne ala, aksi halde umutlar başka bahara.
Bilgi alan olursa mutlaka burada paylaşsın lütfen.
2 milyon piyasada malı kalmış oluyor son duruma göre.
Eğer borsada dursaydı 250 liraları gösterirlerdi şimdiye kadar.
Hak ettiğinden değil. Spekülatif olarak.
bu ay icinde beklentim yok.
Şirket yöneticilerin, sahiplerin hiç mi yatırımcılara karşı sorumluluğu yok?
Çıkıp kısa bir açıklama yapsalar. Üzerinden aylar geçti.
Anladığım kadarıyla Şirket ortakları arasında anlaşmazlık var. Kendi aralarımda anlaşma sağlanmadıkça borsaya dönüş çok zor gözüküyor.
Bunlar ac gozlu.daireleri degersizken kphole devrettiler..ama devrettikleri daireler en az 4e katladi..bunlarin gec bilanco gondermelerinin sebebi bu durum olabilir..sirkete kar yazdirmalari bu durumda kesin.aksi olmasi hirsizliga girer..bunlarin kacari yok.dairelerden 3 adet satsa kpholun borcu kalmaz..simdi muhasebe derdindeler.bilanco gelince hersey belli olacak.
Arkadaşlar her halükarda bağımsız denetim şirketi bilançoyu yıl bitmeden onaylayacak ve e-şirkete yükleyecekler.
Orada göreceğiz kar mı zarar mı olduğunu.
20-25 gün daha sabır.
Dostlar, YESİL son 2 -3 haftadır sürekli yükselişte. Bu hafta bir düştü sonra tekrar başladı. Kamil beyimiz 1,5-1,7 aralığından bolca hisse sattı ve sonrasında yükseliş hızlandı. Muhtemeldir ki bir rakamdan sonra kalanı da satacak. Alacağı parayı umarım bizim şirkete aktarır sermaye olarak. O zaman dönüşümüz muhteşem olur. Bu arada YESİL grafiği MERKO'nun 2 yıl önceki atak yaptığı grafiğe çok benziyor. Muhtemelen aynı ekip işi yürütüyor. Asla yatırım tavsiyesi değildir.
Biz beklemeye ve umutlarımızı korumaya devam ediyoruz.
2023 bizim yılımız olsun.
Hadi patron yolla şu bilançoyu.
UMPAS Hisselerinin, Yeniden İşleme Açılmasına Karar Verildi
Umpaş Holding (UMPAS) için, Borsa İstanbul tarafından yapılan duyuruda, payların 19 Aralık 2022 tarihinde yeniden işleme açılacağı belirtildi.
Finansal tabloların son gönderim tarihi geciktirilerek KAP’a gönderilmemesi sebebiyle 19 Ekim 2021’de geçici olarak işlemlere kapatılan UMPAS payları, 19 Aralık Pazartesi günü 9:40 itibari ile işlemlere açılacak.
14 ay sonra dönüş. Kphol 29 ay oldu. Bakalım bizim patron iyi niyetli mi?
Sayın arkadaşlar umpaş ın durumu bizimkinden çok farklı.onu geçici olarak işleme kapatmışlar bizimki kesin olarak borsa kotundan çıkarıldı. Karıştırmayalım.
Geri dönme süreci olacaksa bizimki farklı bir sürece tabi olacak.
Hele şu bilanço bi gelsin. Az kaldı. EYT gibi yılbaşından önce açıklanacak.
Bu yeni yonetim telmasami cikti.hala gecen yilin bilancosu neden gelmez..bunlarin amaci ne..eger boyke giderse organize olalim elimizdeki kagitlarin oy hakkini birlestirelim yetmezse disardan toplayalim.sirketin icine birkac donum tarla uzerine gunes enerjisi panelleri koysak..4200 sermayedeki bir sirketin ici dolsa 1000 ustu bile olur..bu kofdilerden sonuc alamazsak mahkemelerde surunecegimize bu konuya el atmamiz sart oldu. Onumuz secim secimden once bisey yapmazlarsa organize olmak gerekir.
Ne kadar birleşirsek birleşelim maalesef imtiyazlı pay engin beyimizde. Dolayısıyla her istediğini yapabilir.
Bence yeşil global enerjiyi kphol üzerinden borsaya açacak. Bu bizim için çok iyi bir fırsat olacaktır. 2,5 yıldır kot dışındayız. Dönersek muhteşem olur.
Bilanço işaret fişeği olacak. Az kaldı bekleyeceğiz. Bu hafta ya da en geç önümüzdeki hafta bilanço gelmeli.
Çok iyi bir kar varsa umutları yeşertiriz yoksa birkaç sene daha bekleriz.
Sona yaklaşıyoruz.
HAZIR MIYIZ?
Geçen yıl 21.12.2022 tarihinde bilançoyu e-şirkete yüklemişler.
Umarım yarın 2021 yılının bilançosunu yüklerler ve umarız ki iyi bir kar olsun.
insallah iyi bir kar gelir.4.200 sermayeli sirket elinde 10 adet daire bile olsa 5 trilyondan 50 trilyon eder.elindeki sirketleride degerlemeye soksa guzel bir ozsermaye olusur.bekleyelim bakalim.yinede ygyo da da duzelmeler var.hepsine yansir azda olsa.
Şirket sahipleri şirketlerini unuttular her halde!!!
Ky unutmadı.
Şirketi yönetenler, hiç mi vicdanınız yok, hiç mi yatırımcılara saygınız yok. Çıkıp bi şey söyleyin.
Beyanda bulunmanız yasak mı?
Bu ne sorumsuzluk!!!
Çok yazık, vay halinize. Nice fırsatlar geldi geçti, hala ne bekliyorsunuz? Anlamak çok zor. Tahsisli sermaye artırımı yapabilirsiniz, şirketleri birleştirebilirsiniz. Ortaklık durumunu gözden geçirebilirsiniz. Bir şey yapın artık.
Çıkın battık deyin.
Veya şöyle çalışmamız var deyin.
İnsan olmak çok ayrı bir şey!!!
Benim hala ümidim var.
Yıl sonuna bir hafta kaldı.
Bekleriz bir hafta daha.
yok yayınlamadılar daha 2021 bilançosunu.
ne arlanmaz insanlarmış be.
bitti deyin bitsin yolumuza bakalım biz de.
YYAPI
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1091522
Şirketimizin %29,90 hissesine sahip olduğu iştiraki Yeşil Global Enerji A.Ş.'nin Şirket paylarının 2023 yılında halka arz edilmesi amacıyla aracı kurum sözleşmesi imzalamıştır. Halka arz başvuru sürecine ilişkin çalışmalar devam etmektedir.
Kamuoyunun bilgisine sunulur.
Saygılarımızla.
Kapital Yatırım Holding’in bu şirketle bir ilgisi var mı?
Bilgisi olan paylaşırsa memnun oluruz.
Bu şirketin kphol ile hiç bir ilgisi yok maalesef.
Belki olur diye umuyorduk ama geçmiş olsun.
Degerleme raporlarini mi bekliyor. 2021 ve 2022 bilancolarini ayni anda aciklama ihtimalide olabilir.
Sayın Engin bey lütfen artık bir açıklama yapın. Daha ne kadar bekleyeceğiz.
İnnovia 4 te inşaat başlıyor bu da demek oluyor ki ygyo ve yyapi paçayı kurtaracak. Zaten yyapı bir de yeşil global enerjinin ortağı. Bizi kot dışına attıran raporda grup şirketlerinin zorda olduğu yazıyordu. Şimdi onların durumu çok iyi. Bunun bize yansıması nasıl olacak bakalım.
2021 12. Ay SPK sitesinde yayınlandı.
Baktım bulamadım kar var mı kardeşim detay yazsaydın keşke. Özkaynak ne olmuş mesela?
Link verebilir misiniz lütfen.
https://spk.gov.tr/raporlar/FinansalRaporlar
Şimdi ben de buldum. Cuzi bir kar yazmışlar. 132 bin TL
En azından zarar değil.
Hadi hayırlısı.