https://m.bloomberght.com/goldman-in...zde-10-2261477
bugün 7,22den bozduğum dolarları yerine koydum 6,97den.daha fazla çöp faize katlanamadım yarın bir parça daha artırmayı düşünüyorum.%10 faiz bile dolarizasyonu çözmez sorun kronik bir hal aldı.
Altin riskli bir yatirimdir.uzun vadede iyidir.gum diye alirsan iyi yapmassin.yatirim kulturu ve mantigi sifir halkin.
Faiz arttırmaktan başka seçenek kalmadı. Ki onda da direnecek doları astronomik rakamlara getirecekler e nihayetinde yola gelip faiz arttırımı a mecbur kalacak ve suçu yine MB başkanına atacaktır. Şimdilerde 0’85 den kredi çekmek bana mantıklı geliyor
aynı fikirdeyim önce faiz indirip enflasyon düşürmeye çalıştılar şimdi de kıpraşmadan sabit duralım belki her şey kendiliğinden düzelir denemesi yapacaklardır hatta enflasyon düştü diye faiz bile indirebilirler benim güvenim kalmadı ! tek isteğim altının düzeltme yapması yapsın ki bende bineyim son vagona !
enpara 7.25 e yükseltmiş.
Şekerbank 500 e kadar 9.25 .
https://www.kamugundemi.com/images/s...66088563_n.jpg
Zavallılar mum gibi eridiler.!!!
TL mevduatçıları iyi tokatladılar.!!
Çok uyardım..!!
Ee hayat bu.!!!
ABD'li yatırım bankası Goldman Sachs, politika faizinde 2020 sonu için yüzde 10'a, 2021 sonu için yüzde 14'e yükseliş tahmininde bulundu.
Dolar 6.85 iken stoklayanlar kgv %1i de katarsak 6.92 maliyetle 4 aylık faizi birkaç haftada kazandilar
TL faiz peşinde koşmak çok çok anlamsiz böyle kronik hastalığı olan ekonomi için
Bu ülkenin parasına güvenen ben gibilere yazık oldu oluyor.
Ülkenin parasından ziyade kendi cebine ve sağlığına dikkat et hocam YAL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sağlıktan ötesi yok ama cebimdeki paranın erimesi beni rahatsız ediyor.
ppf fonlarda bugün mk karşılığı 1% civarına denk gelecek kadar artışlar var. Muhtemelen piyasa faizleri yukarı kıpırdadı.
Arkadaşlar oran alan olursa burada paylaşalım.
Arkadaşlar Fibabank ve Anadolubank benzer hesaplarda 60 gün için %10 veriyor. Bilginize
Cok dedim burada TL bir iluzyondur diye :(
Syg,
Acil TL de sıkılaşma yapılmazsa çok astronomik olacak bu iş
Dgaz fatirasi be olur acep
Dolar oran varmi?
Go go go dolar go....[emoji39]
hızlı yükselişler hızlı düşüşlerle sonuçlanır izleyelim görelim
Crash tüm hızıyla yolda.!!
Kaos tüm hızıyla yolda..!!
Döviz altın karaborsaya düşecek.!!!
En güvenli liman yastık altı.!!!
Fakirlesmeye hazir olun
Eğlenceli bie gelişme kamu bankaları mevduatı 10'a çıkarmış...
vergisi düştükten sonraki netinde bile hala SÖZDE tabela enflasyonun 3,5 puan altında faiz teklif ediliyor.
bu kafayla mı vatandaşın dövize yönelmesini engelleyeceksiniz ?
Dalga dalga, dalga dalga dalgalanıyor...
Hem pandemi dalgalanıyor, hem ekonomi dalgalanıyor.
Bu kadar dalga arasında gemi artık yüzemiyor.
Kaptan da ümidi kesti, gemiyi bıraktı. O da bizimle dalgalanıyor.
Crash tüm hızıyla yolda..!!!!!!