15.81 giriş yaptık.herkese bol kazanç
Printable View
15.81 giriş yaptık.herkese bol kazanç
Bekleyen kazanacak,defter değerinin çok altında ,işlem görüyor.
Değerli dostum milleti zehirleme bu kağıt 30-35 kuruştan 35 liraya çıkarıldı bende 28 liradan aldım 52 milyon kar açıklayınca 7 liradan zor bela çıktım o 52 milyon ne oldu dedim zararlarımızı kapattık dediler e o zaman zararlarınız varsa neden bu kadar kar açıkladınız dedim sus pus oldular cevap yok senin anlayacağın makyaj yap kandır ve geçir ,allah bin türlü belalarını versin haram zehir zıkkım olsun ben yandım başkaları yanmasın ,sen burada vebal alma kardeşim bu ahlara ortak olma
BIST in PD / DD EN DÜŞÜK HISSELERINDEN ILK 7 TANESI :
NTHOL : 0.30
TRGYO : 0.37
ISCTR : 0.41
THYAO : 0.42
AKSGY : 0.42
YESIL : 0.43
HALKBANK : 0.46
Evet bunların bircogu Sektöründe Turkiye nin en iyisi...hatta 1 numarası.. Ama bugün icin fiyatları böyle ! Bu sirketlerin hicbiri icin kotü yada bu fiyatları hak ediyor denilemez..Nitekim yavas yavas degerlenmeye de basladılar.. piyasa eninde sonunda gercek degerlerine getirecektir..Sabirli olan ve bu ülkeye inananlar hep kazanacaktır !.. YESIL YHO icinde bu böyle olacaktır..Bu PD / DD
ni asla hak etmiyor... izleyip gorecegiz.....ytd
Derinliği olmayan hissede yabancının işi ne? [emoji3] Yersen...
günaydın siz birde 2 gün sonraki takaslara bakın ytd. tavsiye değildir.
https://i.hizliresim.com/kDPQ5c.jpg ytd.
2. el araç fiyatlarının artması ve hisseninde biraz düşmesiyle aldık bakalım bir miktar. YTD
YYAPI ve YGYO nun rüzgarından etkilenerek duşüşü ( düzeltmeyi ) biraz abartti YESIL.Dahası SPEK tarafından kullanıldı bu durum ! Tekrar hareketine baslayıp hakettigi yerlere fiyatlara gidecektir...
Evet hala PD /DD : 0.41 lerde ...ytd
İçi boş yuzlerce hissenin BIST te defter değeeinin 3 , 5 hatta 7 katı fiyatlara islem gördüğü bir piyasada YESIL in bu özsermaye bu varlıklarla ve yeniden degerleme , nakit varĺiklariyla vede halen devam eden NAKIT GIRİSİYLE .. defter degerinin yarısından bile düşük fiyata islem görmesi cok komik ve izah edilemez ! Hisse bu haliyle % 100 prim yapsa bile defter degerinin altında kalmış olacak hâla...PİYASA ENINDE SONUNDA BUNU FIYATLAYACAKTIR ! ..ytd
0.42 PD /DD Gayrımenkul ve otomotiv istiraklerinden gelen nakit akışı ve mevsimsel ( dönemsel ) beklentilerin bu kadar canlıyken kim satar bu fiyatlardan YESIL i ?...ytd
Cok gerilerde kaldı YESILYHO cok cok ucuz..Gayrimenkul , otomotiv , düsuk faizler..nakit akişı..hersey YESIL e calisıyor..Aklim almiyor bu haksızlıga..Hic degilse 1 defter degerine..Hızla kapaması lazim bu açığı...Ytd
2 gündür küçük yatırımcıyi dökmek için yapmadıgın kötülük hile cambazlık kalmadı artık ! Maliyetler yüksek artık hissede kimse satmaz. Satamaz bu fiyatlardan..Hele birde bu kadar beklenti varken ve de zamanı sırası gelmisken hissenin..bosuna kendini heba etme kıvranma ! Keyfin bilir istersen debelen spekcik...ytd
Hissede tek sorun PATRON ve YÖNETİM ! Bu sirketin , hissenin baska bir patron ve yonetimi olsaydı hisse böyle sürünmez bu fiyatlarda asla kalmazdı. Nerdeyse BIST in en düşük PD/ DD ve FK oranlarina sahip..O kadar mı kötü bir sirket? Yani BIST te ki en kötü sirket mi ? Yazık tek kelimeyle...ytd
Önümüzdeki sürecte Bist te primli ve riski yüksek hisselerden çıkış ve fiyatı oldukca dusük kalmiş ve de beklentili hisselere yoneliş olacaktır.. Bakalım 0.40 PD/DD ve nerdeyse 2...li FK oranıyla YESIL YHO e de güçlü bir talep olacak mı ? Ytd
BIST teki bütün küçuk sirketleri akıl almaz fiyatlara götürduler.. KENT i 2...yüzlerden 1000.000 lara , PETROKENTI 100 lerden 300 lere , BFREN i 400 lere KARTON u 500 lere....
YESIL gibi her türlü pozitif surprizlere açık bu SERMAYE ve RASYOLARDA bir sirketin hisse fiyatıda bırakın 3 - 4 kat fiyatlamayı , hala 0.40 PD / DD ve 2.. li FK oraninda ! Bunun izahı yok..Su akar yolunu bulur...Elbet hak ettigi yere gelecektir..Vicdansızlik hainlik bir yere kadar...Bir yigit cıkar elbet ! Biz hakkımızı alana kadar satmayacagız..Bekleyecegiz..zamanimiz cok ! Ytd
BIST in kücük sermayeli bütün sirketleri YEŞİL hariç ! Kaç gündür tavan tavan gidiyor..Hemde inanılmaz fiyatlara ! Aç kalan yiyecek bulamayan PİRANALAR cok yakinda YESİL den kan kokusu alırlar..Bakınıyorlar zaten..Farketmeleri an meselesi...Bakalım o piranaları durdurabilecekler mi ? Belkide babayigitlet PIRANALARDIR ! .ytd
Sen böyle baskıladıkca ben ümitleniyorum..Neyin SANCISI bu ? Hangi DOĞUMUN ? Bu kadar kıvranma neden ? Yakın mı o kadar ?...ytd
ODENMIS SERMAYE : 6.8
OZKAYNAKLAR : 200 MILYON civari
BEDELSIZ POTANSIYELI : 30 civari
PD / DD : 0.44
FK : 2.10
BIST teki benzer sirketler 100 lü 200 ĺü...rakamlarda seyrederken evet YESIL in bu CILGIN rasyolarla hala 16..larda olmasi insanları korkutuyor...olamaz bu ..vardir bunda bir hile..bir bit yenigi..GÜVEN ! Patron ve yönetim korkusu en bastada...İnsanlar bu kadar mükemmel rasyolara sahip ve bu kadar cazip olupta neden bu fiyatlarda halâ diye korkup alıma gecemiyorlar..CAZIBESI KORKUTUYOR EVET !
Hisse daha DEFTER DEGERINDE bile degil ! ( 36 ...38 arası )
Bakalım CILGIN TÜRKLER ! PIRANALAR ! ( yeni nesil küçük yatırimcılar ) Ne zaman harekete gecip cesaret edip.. KORKU DAĞLARİNİ yikip geçecekler ? O gün selin önünde hicbirsey yada kimse kalabilecek mi ? Ytd
İnsanlık adına bir yazı
bu kağıdı geçen yıllarda 52 milyon kar açıkladığı için 30 lira civarında aldım 7 liraya zor satabildim zararım tam 175 bin lira oldu
şimdi buradaki arkadaşları insanlık adına benim başıma gelenlerden dolayı uyarmayı bir görev bildiğim için yazdım 52 milyon kar açııkladı beş para temettü vermedi ertesi bilançodada zarar açıkladı peki bu kar nerede diye sordum geçmiş yıllar zarrarı kapatıldı dediler peki geçmiş yıllar zaraınız vardıysa neden kar açıkladınız önce borcunuzu masuplaştırıp muhasebeliştirmediniz yani benim anladığım kadarıyla tam bir fırıldak ,bende şu an yok sahibi türkiyenin ilk fabrikatörlerinden birinin oğluduır diye güvenmiştim fos çıktı ben yandım siz yanmayın gene tavan tavan gitrmeye başladı bunlar hep aynısını yapıyorlar ,bu bir yatırım tavsiyesi asla değildir siz bilirsiniz isteyen buyurup alsın tamamaen iyi niyetle yazdığım bir yazıdır bu tür çakallar yüzünden yatırımcı her seferinde perişan ediliyor ,dedimya genede siz bilirsiniz
Çok haklısınız kağıdın grafiğine bakmadan daldık 30 dan alıp 33 falan satarız dedik alış o alış dalış ta o dalış oldu meğer kağıt 35 / 40 kuruşlardan gelmiş uyandık ancak geç beni yanıltan o sahte kar rakamı oldu bu kar bu fiyat olmaz demiştim meğer bilanço değil makyajmış haram zehir zıkkım olsun kandırıkçılara
Yabancı almaya başlamış ytd
Benide o havalar mahvetti bende aynı beklentilerle almıştım 175 bin lira zararla canımı zor kurtatrdım allah kimseyi bunların örümcek ağına düşürmesin kan emerler kannnnnnn bildiğin vampir belki altı aylıkta karda açıklar dokuz aylıkta bir
bakmışsın zarar haydaaaaaaaaa atila mayda ne işin var bardaaaaaaaaaa
Bu arada kücük yatırimcıdan , çilgin Türklerden , piranalardan !hisseye çok güclü bir talep var ! Dönüp almazsa SPÉK yada hisseye HAKIM OLANLAR cok mal kaptıracaklar gibi..Evet zor oyunu bozacak bu kez !
Yıllardır zarar zarar açıklayan BURCELIKLER , ( 40...larda
) PETROKENTLER...tavan tavan günlerce..o kadar kârla...özkaynaklarla..YEŞİL YHO 19....lu fiyatlarda ...komik evet...ytd
Günün sonunda KÖPEKBALIĞI mı galip gelecek yoksa PIRANALAR mı ( yeni nesil yatırımcılar , piyasa aktörleri cılgın Türkler ! ve bunlar bir o kadarda cesur bilgili donanımlı ) izleyip görecegiz..
Eger ki PIRANALAR söke söke HISSELERI alıpta KÖPEKBALIGINI parcalarlarsa ..iste o zaman çok cilgın rakamlara kopar gider...Ytd.
Ne KÖPEKBALIĞIYMİŞSİN sen ? 7 canlı mısın ? Ama bitmedi henüz bu oyun ! Ytd
15 gün pardon
Brüt takas gelmiş.
https://www.borsagundem.com/foto-hab...aldi/1506920/1
Piyasa değeri 17 milyon..
Wowwo da şuan 19500 adet araba var ..
100 bin × 19500 adet araba ; 2 milyar lik araba var ellerinde ...bu işte bir terslik var
SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2020 yılında 10 bin arabadan araç başı 10 bin lira kazansa 100 milyon kâr eder ..
Sadece araç dan 100 milyon kâr yaza bilir..
Böyle bir durumda şirketin değeri ciddi rakamlara gitmesi gerekir..yanlışsam doğruyu anlatın.
Borsada fırsatlar bitmez sen yeterki parayı bitirme