hayırlı olsun. bilançonun süper geldiği doğrudur. tahta zaten toplu,sanırım kalanlarda silkelendi tahtada yada totem yapıp çalı arkasından bakıyorlar.
Printable View
Bilanço iyi diye aldık millet satıyor..
birkaç hafta önce deginmistim. önceki yıllarda. (2018 ve 2019) bir miktar düzeltme akabinde 25 ve 27 Kasımdan itibaren yukariya hatırı sayılır bir periyotta ziyaretimiz olmuş. Grafigimiz de önceki tavan fiyatımız olan6.73 u destek yaptığından yine takribi olarak bu 25 Kasım tarihinden itibaren yıl sonuna kadar varan bir Alice harikalar diyari yolculuğu beklentisi içindeydim. Lakin bu günkü 141 vefat haberi biraz endiselendirdi. Umarım yurdumuz için hayırlısı olur. önce sağlık sonuçta..
Bugün tekniğe göre hareket etti. 6.73 desteğinin altına gelmedikçe sıkıntı yok. her artı kapanış bu değeri yukarı çekecektir.
Endeks bozmaz ise yola devam insallah buna mani durum yok. Şayet kar satışları.Daha sert pandemi tedbrleri vb. Durum olsa dahi kısa bir reklam arası ndan sonra tekrar çarçabuk yukarılara atması ve 8-9 lufiyatlar yoluna revan olması gerekmekte. Şuan demleniyoruz olgunlasiyoruz nazarıyla bakalım.Hedefe ulaşmayı geciktirebilir amma velakin engelleyemezler ok yaydan çıktı birkere..En kötü ihtimal le Ocak ayını burada gecirecegim.. Yol arkadaslarimi,za selam olsun
YTD.
adamı kanser edecek cinsten arsan. hep yerimizde sayıyoruz diğer kağıtlar uçup giderken.el mecbur gidecek te ne zaman o meçhul. yoksa bilanço müthiş. tekstil firmasından ziyade bir holding gibi.yılbaşına kadar buradayız bakalım.
Kicibasi oynamaya başladı.. Hadi tekerrür et...
9 ayda nerdeyse sermayen kadar kar getirmişin, bir haftadır zarardan zarara koşan ateks in peşinden gitmek sana yakışıyormu? geç hepsinin önüne onlar senin ayak izlerine bassın.
Telegramda biri pazarlama yapti.belki hareketondan geldi.pazarlasalarda biz uzun vadeciyiz nasipse.
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
dünkü +%4.17 yükseliş sonrası kırmızı bar olasılığı oluştu..7.52 de tepe yapması 7.41 tepesını gizlenmesı için yapıldı..7.05 üzerinde kaldığı sürece yukarı potansıyelını koruyacak.. haftalıklardakı 6.73 desteği çok önemli..bu gün bunu malsız çulsuz izlemek zor olacak..
Dedigim gibi oldu.Dun telegramdan pazarlandi.300 bin lot tacirlwr mali cikti.bugun saldi.bir iki hafta daha oyalanabilir.Usten alanlarin asagidan gwri vermesi Lazim.sonra yolumuza devam kismetse
Rakam verip yonlendirmek istemem.tahta sahipli.oyalansa bile en gec subat mart ayi 12 ayliklar aciklanana kadar cift hane gorme ihtimali olabilir.tabi endeskte anormal durumlar olmazsa.en kotu 20 potansiyel ve hareket etme ihtimali mevcut.Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Eyvallah... Bende sizin gibi düşünüyorum... Bu bilanço ile sektörün en ucuzu olduğunu düşünüyorum... Ama o zamana kalırmıyım bilemiyorum... Geçmişte klgyo çok yazardınız hele Sancaktar ile tartışmanız olurdu.. Benle bile olmuştur unuttum... Shappira dan foto atmıştınız... Ne günler geçmiş....
:)) klgyo saphireyi gercek ederinden uc bes kata ziraat sirket birclarina karsi aldi.siyaseti kullanarak simit sarayi ornegi gibi devleti soguslediler.tabi ondan sonra sirketin borclarini odeyememe ihtimali kalkti ve sirket temelde saglama geldi.sonra bastilar gaza.
Bu arada yukarda en kotu 20 ihtimali demiaim.bir kelime eksik yazmisim.en kotu yuzde 20 potansiyeli var demek istedim.yanlis anlasilmasin.Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tacirler cuma gunu 270 bin lotu yeniden yerine koymus.
Selamlar
Biraz mal ile sahalara döndük geldiğimiz gibi aşıladı beni ama biz ne darbeler yedik bu sevilere gelene kadar onun için acitmaz.Bu sevilerde çok tuttu benim son bir beklentim var oda bedelsiz baskalari ne bekliyor bilmem ama bana sürpriz olmaz.Onun için yarın almaya devam edicem.ytd
https://i.hizliresim.com/rNguJj.jpg
Son 1 aylık alan ve satanlar.
https://i.hizliresim.com/UDtDXs.jpg Toplam Fark kısmında gözüküyor. (son 2 gün içinde aldığı 200bin lot hariç)
Takastaki 1.661.652 Lotu neden gizlerler amaçları hisse toplamak olarak düşünüyorum.. Yavaş yavaş kuşları ürkütmeden tek tek avlıyacaklar...azalan finansal giderleri ve artan döviz pozisyonu güzel...beklemek lazım...
Aldıklarını kottan çıkarıyor
D5803 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Al gülüm sat gülüm yine çorba parası çıktı aşağılarda bekliyorum.ytd
Kapanış güzel olur insallah. Klasik hareketi yapmaz umarım...
Aynen bugun bende corba parasi cikardim.
https://s12.directupload.net/images/201208/9o9zvhv3.jpg
üç aylık takas
https://s20.directupload.net/images/201210/ckqow6ij.jpg
bugün itibariyle piyasadaki kağıt miktarı
https://s20.directupload.net/images/201210/ywhuemuv.jpg
üç ay önceki miktar
bugün arsan için tarihi bir gündü yazan olmadığına göre belliki eskiler yolda kalmış. 2002 de ki zirve kapanışı nihayet bugün geçildi. fragman bitti,film başlıyor. pek yakında.......
Bende sizin gibi düşünüyorum hocam borsada ilk hissem bu ilk olarakta bu topicte yazmaya başladım zaten. yaklaşık 1 ay önce 7 liradan maliyetlendim. inşallah hep beraber kazanırız.Bende çift haneli rakamlara geleceğini düşünüyorum eğer piyasalarda ters bir olay olmazsa.
Ben kendi adıma yazmayarak kendimce totem yapıyorum. En son 7.20 den aldım hala bekliyorum.Piyasada Arsan gibi kari ve geleceği umut veren ucuz hisse kalmadı. Bende çift haneleri göreceğin den eminim lakin Aralık olmaz Ocak olur beklemeyi Sabri öğrenmek gerek. Kağıt geriye 6 karada gelse de en kısa sürede ilk fırsatta atacaktır yukarıya. Arsan eski ezik pasif Arsan değil ve Arikanlardan cok daha fazlası artık. Bol kazanclar sabredenlere... YTD.