Buradaki alsatçılar için çok güzel hareketler bunlar
Printable View
Buradaki alsatçılar için çok güzel hareketler bunlar
Bunun speği beceriksizin önde gideni aptalın teki o kadar para var ama kağıdı rezil ediyor sürekli, yıllardır küçük hedefler peşinde şu tahta başkasında olacaktı çoktan 10 a katlamıştı.
Bu fiyatı bekleyip satanların maliyeti ne olaki..22/23 ten al , 19'70 den sat..ilginç bir metod..bekleyip görelim bakalım sonu Nasıl olacak..ytd
Yine küresel türbülansa yakalandık gibi... Zararı da göze aldım tahtacı arsa işi halledilene kadar burdayım
YAL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Al satcılar sonuç da karda 23 24 den okuttular şimdi 19 larda
Yani ya 17 ya 24 olur onu ben de tahmin edebiliyorum sizin görüşünüz nedir bu sığ kağıtta teknik falan çalışmaz yok eğer çelıştırırsa tahta sahibinin heykelini dikmek lazım.
Yatırım tavsiyesi yapamam çünkü bekimkisi tamaman tesadüf ::))
23,50 den (en sivri yerine yakın yerinden müşerref eyledik Böyle senetler hiç tarzım değil amma oldu bir kere hergün bir öncekini aratttı maaşallah. Takviyeli çalışsak yoksa senedin son sahibi mi olsam bilemedim. Belki de kesecez atacaz haydi hayırlısı. Ama o 24 TL yi kısaydı iyi olacaktı be!!!!
iki tavanlık işi var...lakin bilemiyoruz tahtacı hangi ruh halinde...nerde başlayıp nerede bitirecek göreceğiz..bugün dikkatimi çekti geçen senenin eylül ayına göre bu senenin eylül ayında yurt dışına tekstil konfeksiyon ihracatı yüzde 20 ile en çok artış kaydeden sektör olmuş..ytd
anlaşılan yine hancılar kaldı...
Bilerek brüte soktular. Endeksin eksi olmasını bekliyor. Eksi olduğunda daha az lotla daha çok düşürebilecek.
bekleyin daha çok düşürecekler diye....
yada satın belki aşağıdan alırsınız.....
8 gündür düşüyor ama ne düşmek....
8 kırmızı bar 2 yeşil barın boyu kadar...
düzeltme olabilir mi ki ?
brütden dolayı hacim felaket.. seans kapanacak 1,1 M işlem hacmi.. kimsenin uğradığı yok mekana
Attık zulaya bekliyoruz bakalım ne çıkacak nasibimize
Dejavu
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Düşüşleri dejavu da,tutunması başka birşey,,biraz fazla saldı ama en sonu budur inşallah..SM-A730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Evt 11 mart dolayları marjın yüzde 20 olmasının da yardımıyla uçuruma yuvarlandı,mart ve temmuz zirvelerini tek yatay çizgi olarak olarak alınca şu anki bölge "Ben artık başkayım' diyor sanki..ytd
SM-A730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bedelsiz potansiyeli olan şirketler sayfasının ilk bölümünde atekste mevcut.Bakalım pazartesi karton ile birlikte bedelsiz furyası başlayınca günlerdir baskı kuran tahtacı ne yapacaksın?
Hayirli isler
Ateks 18 yil sonra bedelsiz verecek ben de gorecem patronlar bunamadi daha hahhahhaahaaaa
Arsa satilcak ondan sonra... direkt olarak Nuri Akin sozu diye okumustum bir toplantiya katilan ortaktan...
Amma gunler zaman ne gosterir kararlar alinir fikirler degisir vs vs...
Bedelsiz orani oldukca yuksek hem de Ateksin...
Goze batan cinsten yani...
Gel vatandas gel bedelsiz verme ihtimaline gel..
Kapanis +>21,80 olsun bizim olsun😊
20,66 açılış beklentim
21,80 üzeri kapanış beklentim
Sosyal medya yı okudukça gaza geliyorum😄
heryeri bedelsiz potansiğelli olsa neyazar ya adi kağit tık yok
Küçük küçük destekler atılıyor ama hacim ciddi değil henüz
Bedelsizlerle gitmezsin ,tekstillerle gitmezsin ,arsa beklentisi olanlarla gitmezsin e be a.k hissesi neyle gideceksin sen bu ortam da da tavan tavan götürmüyorsan hisseyi spek bozuntusu senin kafanı.....
Gider kardeşim gider de sabırla bekliyoruz bakalım ne zaman
Gel tahtacı gel aşağı aşağı gel... Hiç anlamıyor bu işten tahtacı emekli olma vakti gelmiş emekli olda bizde kurtulalım senden
Yüzde 5 artı kapattık,,bence iyi,,devamını bekler saygılar sunarım..
Dünün düzeltmesini yapıyor,e yoruldu dün,hakkıdır azıcık salmak
Aşağı düş alalım ya da roketle satalım bu böyle sıkıcı oluyor iş bilmeyen tahtacı
Osmanlı piramitin misyonunu üstlenmiş gibi görünüyor
Taş gibi yerinden kalkmıyor mübarek,,20.90 a beton döktü sanki...
Bugünde Ümitler yarına kaldı
garanti devre kestirdi az bi lotla
Ateks=Esen yani dunki bok afedersiniz