Ahmet efendi bile çift hanelere terfi etti, bu endekste buna biçtiğin fiyat 30 mu hocam.
Millet katlayıp düzeltmeye geçti, biz de 30 geçsin diye bekleyelim, sanayilerin en berbatı.
Printable View
aslinda kasan bizleriz
tamam defter defteri 47 lerde ama kagidin fk 43 lerde ,
yani birseyler yanlis gidiyor ve bu borucu para kazanmiyor kazanmadigi icin fiyatlanmiyor,
tarla olarak aldim kenara koydum ilerde imara acilacak gibi düsünülüyorsa tasinir ki ben öyle düsünüyorum
onun disinda bir bant araliginda gidip gelir,
bunlari sen benden daha iyi biliyorsun
Yeter daa... Sıkmaktan diş kalmadı Ek 28484
LYA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
https://i.hizliresim.com/7bs7y4c.png
Haftalık grafik düşeni kırmamak için çok uğraşıyor . y t d
https://i.hizliresim.com/aw47fn4.png
borusan günlük grafik 3 / 4 gündür düşeni kırmamak için mücadele veriyor . y t d
endeksten önce koşuyor yine:kahkah:gerçekten bu tahtanın speği salak o kadar belli eder mi hayvanlığını, patron hesabını soracaktır beceriksizliğinin..yabancı alıma devam eder niyeti bozarsa görürüm eteklerini toplayarak nasıl sekerek kaçtığını..
Ben olanların patrondan habersiz olduğunu düşünmüyorum. Karşımızda profesyonellikten uzak adii bir yonetim var. Patron ve üst yönetimin tamamı aynı. Spek çocukları diyoruz biz bunlara.. Bir o.. dan milyon kat ******** adi ve cibiliyetsizler.. Ama yılmak yok inat değil mi?? Alacağım parayı bu adilerden...
Hep aynı kişilerde mal ceviriliyor. Patron( spek çocuğu) ne zaman zevke gelirse hareket edecek.. Hayır niye borsada işlem görüyorsun? bu kadar kayıtsız kalacaksan piyasaya niye borsadasın? Gerçekten anlamak mümkün değil..
Umarım en hassas noktanizdan canınız yanar patron ve tayfası..
https://i.hizliresim.com/dw1s8w6.png
borusan haftalık grafik düşeni kır zincirlerini. yatırım tavsiyesi değildir .
bryat 10 sene tuttum iyi fiyatlardan verdim borusan da 4 yılı geçti başlangıcı 7 / 8 sene olmuştur azaltıp çoğaltarak devam ettim 10 seneyi de beklerim 2023 sonuna kadar hedefim olan fiyata gelirse erkende satarım tabiki bilanço dönemlerine göre hedef fiyat değişir borsa sabır işidir para , bilgi temel teknik , sabır ve şans olacak .
yatırım tavsiyesi değildir .
Abidik gubidik hisse alırsan olacağı bu. Miy miy da miy miy bekler durursun.(kendi adıma yazdim)
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu yatırımların meyvesini yiyeceğiz beyler
Adam götürecek hisseyi ama bin dereden su getiriyor
pardon 6 nisandan beri 5.deneme olmuş
bawer, kartopu, xyz ekip tamam eksik var mı, arkadaşlar merak ettim kimde ne kadar lot var ayıptır söylemesi bayılıyorum bu söze
Bizdeki 3-5 kuruşluk mala göz koymuştur belki,:) hep al-sat ortamı suması da bunun için olabilir, gün içi kaç kademe çıkıyor sonra kapanışa geri dönüyor.
Bugün prim patlaması yapmış güya, dün bu kadar düşmeseydi eyvallah derdik. 29.50 görüp 28.64 kapatmış dün, 30 üstüne izin vermiyor.
dediğin gibi bence en az 1.000.000 luk vardır hisse 100 tl olsa nereden baksan en az 3.000.000 tl
29.50 yi kırıp geçersek kartopu paylaşım yaptığında görürüz en çok yabancı alımı 29.50de olacaktır.
Adam ant içmiş gibi 29,50 yi gösteririm ama geçmem diyo
putin "doğuya ihracat yapabilmek için alttyapıyı hazırlamalıyız" enerji ihracatı için
Hantal Ekgyo tavan olunca bizim tahtacı bunalıma girdi:)bunda tavan yapacak ne irade ne de güç var, 30 yapsa tavan sayarım.
BofA alımları devam edecek mi bakalım, yine de 30 üstü kalmayı beceremedi.
https://i.hizliresim.com/dvf7hhx.png
Dün alan gurup bugün satıcılı gösterip hisseyi aşağı çekiyor satanlar da alıcılı bunlar tam bir ekip esas malı satış gelen kurumlardan alarak aldıklarını gizliyorlar yatırımcıyı bu şekilde kandırmaya çalışıyorlar .
yatırım tavsiyesi değildir
%2 düşüşün sebebi ne, yukarıda verdi birilerine ki bu kadar düşürdü.
Kalıbının adamı bir şirket olmadığını gösterdi yine, çıkışı o kadar zor ama inişi dakikada oluyor, dün 29.50 kırıncaya kadar yırtındı resmen.
Bankof iki gün üst üste hep alıcı olmuyor genelde dün iyi alim yapmıştı bugün satacağı belli idi haber desteği olmadığı sürece aldığını bir üstten satıp geri yerine alttan koyuyor
Meydan boş olunca nemalanan çok oluyor demekki, tahtacısı yok galiba, varsa da etkisi yok, çünkü hiçbir zaman çıktığı yerde tutunamıyor, hep geri gelerek kapatıyor.