Tacirler kaldirmis 15 milyon lot almis
SM-M215F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Tacirler kaldirmis 15 milyon lot almis
SM-M215F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Teşekkür ediyorum STK-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
tacirler devamke...8 milyon lot daha bu gun....ama siz siz olun alana satana aldanmayin...asıl olan grafikteki dip calışmasıdır...
Dip çalışması mı var şu anda M2004J19C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Evet bitirdi ama bizi M2004J19C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Çok uzuncu olduk artık buna mucize lazım çıkması için
STK-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu uyuzun aysonu Genel Kurulu varmış, üst yönetimi sırf utandırmak için gidip verip veriştirmeyi düşünüyorum.
SM-T290 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yillardir boyle bu kagit..Kazaklar hisse aldiktan sonra bitti kagit...CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Radara takıldı. Hayırlısı bakalım. Cümleten bol kazançlar
Şeker GYO halka arz başvurusu gündeme geliyor
Şirket değeri tahmini ne kadar olur 1.5 milyar TL var mıdır seke gyo ?
1.878 milyar TL Şekerbank tüm piyasa değeri şuan.
İlginç bir arz olacak..
Halka arz dan beklenen fonun kullanım izahnamesi nde yazan beklenti rakamlar inanılır gibi değil. Bir okuyun.
30 Martta GK'ya gidip bu banka mı bakkal mı diye soracağım.
Tam GK öncesi gyo haberi manidar. Geçen sene başvuruyu deadlina yetiştiremeyecek kadar kabiliyetli bu yönetim.
Şirket’imiz, 3.000.000.000 TL kayıtlı sermaye tavanı içinde 610.166.462 TL olan çıkarılmış sermayesinin, 813.555.283 TL’ye arttırılarak ihraç edeceği toplam 203.388.821 TL nominal değerli, 203.388.821 adet payın halka arz edilmesine karar vermiş olup, bu kapsamda 15.03.2022 tarihinde Sermaye Piyasası Kurulu’na, 16.03.2022 tarihinde Borsa İstanbul’a başvuru yapmıştır.
https://www.sekergyo.com.tr/tr
Aydın Doğan almak istemiş geçmişte okuyorum oralı okunmamış kazak ortak var flean muhabbetleri ee. Ne olmuş kazak ortak malları borsada baya bı kısmını satmış geçmiş..
Çok ilginç.
Yönetim koltuk sevdası durumu ve statüko için mi bir adım ilerlemiyor durum.
Bunu genel kurula gidenler bir sorgulasin şirketin çoğu halka açık zaten babasının çiftliği değil kimsenin.
Maaş gelsin koltuk ısınsın işimiz sürsün eee bir sogulayin genel kurulda..
Öne minute denecek zaman bu kurul dendi dendi denmedi zaten daha ...
...
Şekerbank Ortaklık Yapısı
Pay Sahipleri Pay Adedi Toplam Nominal Değer (TL) Pay Oranı
Şekerbank T.A.Ş. Personeli Munzam Sosyal Güvenlik ve Yardımlaşma Sandığı Vakfı 576.786.000,80 576.786.000,80 31,01%
Samruk - Kazyna Invest LLP 224.353.417,47 224.353.417,47 12,06%
Şekerbank Türk Anonim.Şirket Pers.Sos.Sig.San.Vakf 119.730.103,73 119.730.103,73 6,44%
Diğer 939.130.478,00 939.130.478,00 50,49%
Toplam 1.860.000.000,00 1.860.000.000,00 100,00%
Kazak ortaklığı%12,06 kalmış görünüyor sitede..
https://www.sekerbank.com.tr/yatirimci/ortaklik
Lan bakkal olsa bundan iyiydi..bu ne lannn...namussuzlar kottan çıkarın boyle banka mı olur...rezalet
Seker fiyatları artmış olduğu bir dönemde şeker işi yapanlar altın madeni gibi geçerli olduğu konjektur de çok ilginç...
Piyasa değeri an itibariyle 125 milyon dolar..
150 milyon dolara satılan yalı Şehzade Burhanettin Yalısı
...
1 adet ev fiyatına bile değil piyasa çok ilginç bir noktaya geldi...
1.02 kalislar macd saatlik vve günlük pozitife cikiyor
Bugün GK'ya gidemeyeceğim.
Zaten gerekli çoğunluğu toplayacaklarından da şüphem var.
Bunlar bilgi vermek hususunda çok yavaş dolayısıyla gidebilecek ortaklardan bilgi aktarırsa "hayır duamızı" alırlar. Gördüğünüz gibi işimiz Allah'a kaldı.SM-T290 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ŞekerBank kedi olalı bir fare tutmuş ve GK toplanmış. Temsilen biiiir sürü Amerikan Fonu -ki muhtemelen "God damn what kind of a bank is this, this must be a convenient store not a bank" diyorlardır- katılmış. Yahu bunlar bir de profesyonel olacak gidip biz amatörlerin yaptığını yapıp bu bankaya ortak olmuşlar. 4 tanede TC vatandaşı gitmiş ortaklardan.
Son iki haftadir son alimlari yaptim. Bakalim bir seneyi askindir bekliyoruz. En son gyo faciasinin uzerinden nerdeyse bir sene gecti. Insallah bu sefer halka arzi yapabilirler. Gecen sefer ellerine yuzlerine bulastirmislardi.
Halka arz olmasi durumunda speklerde destek atarsa umulmadik seviyelere gitme potansiyelide yok degil. Tek ayak bagi kazaklarin mal cikma ihtimali.
Onunuzdeki ilk direnc 1.25 lerde kirar ise tekrar 1.50 1.60 lari konusuruz. Devaminda onu iyice acilir. Gerileme durumunda 1 civarina kadar saliyor. 1.25 i kisa vade de kiramassak ek alim icin 1 ler beklenebilir.
Banka değil sanki bir kaç aracı kurumla kanka.1-2 kademeye oynuyorlar. Aslında bu hareketlere patronlarının yargılanması lazım. güvenip alana Allah yardım etsin.
Seker gyo bu sefer onaylanacak gibi gözüküyor.
150000 lot ile ufak bir risk aldim
Hayırlısı bakalım. Ben de 40 000 lotla zararda bekliyorum.Fiyati normal koşullarda oluşan bir banka değilmişmis.Inşallah halka arz ile değişir.
kısa vade bankacılık aşagı gözukuyor.döndümü yapışcam bakalım hayırlısı..y.t.d.
Anlık market cap 140,810.000 dolar 2,150,000,000 tl
tl 1,14-1,15
pddd 0,63
net kar 405,632.000 tl yıllıklandırsak *4 1,622,528,000 fk 1.30
zevkine izlemek bedava..
Bu hisseyi bankanın yetki verdiği ve bilgisi dahilinde günlük açılış kapanış eşleşme ve karanlık oda sapığı haline getiren ve elde ettiği nemayı paylaşan paylaştıran zihniyete yazıklar olsun, bunu izleyen ve şekerbank hissesini kot dışına atmayan spk yada yazıklar olsun..bu hissenin layığı 1 kuruşluk değil 0.10 kuruşluk kademe ve günde açılış kapanış toplam 20 şer dk' dan 40 dk seansdır..
1/2 WC PARASINA İŞLEM GÖREN MUHTEREM HİSSE HERTÜRLÜ (S)ÖVGÜYÜ HAKEDİYOR DOĞRUSU ..:thumbdown:
Son 2 yılda yaklaşık 50-60 hissenin halka arz edildiği bist de 3 yıldır seker gyo arzını gerçekleştiremeyen başta gn müdür ve yönetim kuruluna da haketikleri hertürlü övgü ve teşekkürleri de buradan iletmemiz lazım nekadar övünseniz azdır helal olsun sizlere ve 1/2 wc fiyatındaki hisseye ....
150000 lot daha geldi 1.10 dan
Bunun spegi deli midir nedir?