Yavuz bey nerede ?
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Yavuz bey nerede ?
Değerli dostlarım; öncelikle hepimize bereketli kazançlar dilerim. Sabrın sonu selametmiş. 20.00 üstü bolluk demektir. Rehavete kapılmamak ta gerekir.
Tüm dostlarımı özellikle 11 Aralık tarihine dikkat etmeleri konusunda uyarmak ta isterim. Avrupa birliği Türkiye’ye karşı büyük bir yaptırım kararı alabilir. Böyle bir durumda olumsuz etkilenebiliriz. Uluslararası konjonktürü yakından takip etmekteyim. Zaman zaman uyarılarımı da yapacağım.
Bu hissede 3. yılı borsada ise 24. yılı devirdim..
Çok da yeni sayılmam..
Neyse polemiğe girmeyeceğim..
Yazılanlar ortada..
SM-N950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sn memurum buradaki yazıları günde yüzlerce insan okuyor trade yapmak herkezin harcı değil sizin bilgi ve biriminiz belki bu tarz işlemleri yapmaya yetkin olabilir ve buraya yazarkende iyi niyetinizden hiç şüphem yok fakat bu işlemleri yaparken burada paylaşılması ister istemez insanları etkileyebiliyor bunu belki farkında olmadan bizlerde yapıyoruz bundan sonra daha dikkatli yazmamiz konusunda sn oğuz arkadaşımız doğru bir konuya değinmiş ve vebal aldınız değilde almış olabilirsiniz diye uyarıda bulunmuş kendisine tesekkür ediyorum vebal almamak adına daha dikkatli yorum yapmamızda fayda olacaktir
Bu vesile ile trade yapmak için iyi bir teknik analiz bilgisine sahip olmak gerekiyor ve küçük yatırımcı genelde sonu iyi sonuçlanmıyor farkında olmadan üç kuruşluk sermayesi eriyor hele bu hissede gerçekten zor stop oluyorsun almak için düşüşün bitmesini beklerken hisse hareketleniyor ve stop olduğun fiyatın üstünden alıyorsun bu işlemler birkaç kez tekrarlandığında ciddi zararlara neden oluyor trade yapmak isteyen arkadaş önce teknik analiz eğitimi almalı diye dusunuyorum
sn leon
çoğu küçük yatırımcımız mesela benim geçmişim, teknik bilgi olmadan trade yaparak sermayelerini ve çoğunlukla etraftan buldukları borçları sıfırlamaktalar... iyi traderlar dışındaki herkesin dikkatle okuması ve uygulaması gereken bir mesaj teşekkür ediyorum...
Değerli dostlarım; bazı arkadaşların yalan yanlış yorumları sizleri aldatmasın. Trade yapmak çok zor bir olaydır. Bir günde birkaç hissede yapabilmek mümkün değildir. Müneccim olmak gerekir. Bizlerde müneccim olmadığımıza göre !
20 üstü rakamlarımız hayırlı olsun.
Öncelikli beklentim buraları sağlamlaştırıp kalıcı olması.
Devamında istikrarlı bir şekilde, umarım güzel haberler ve bilanço beklentisi ile hak ettiği değere kavuşması.
Güzel noktalara değinmişsiniz..
Birkaç şey de ben eklemek isterim;
Trade yaparken her bir hissenin karakteristiğinin farklı olduğunu unutmamak gerek..
Yani her grafik, gösterge vb her hissede aynı anlama gelmeyebilir..
Hissenin tekniğini her zaman daha iyi hesaplayan biri bulunur..
Hissenin tekniğine göre hareket edeceklere yönelik planlama yapan başka birileri de olabilir..
En önemlisi tekniğin kendisini oluşturan bir oyun kurucu da çoğunlukla vardır..
Bir besin zinciri olarak düşünürsek KY maalesef bilgi ve imkânları ile en alttadır..
YTD
SM-N950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu kağıtta trade edebilene bravo. Ölü balık taklidi yapıyorum yıllardır. Aksi takdirde al-sat bu hissede benim bilgim ve 24 yıllık tecrübemle dahi yapabileceğim bir şey değil. Bugünki hareketler ortada. Fiyat takip etmek bizi yanıltır. Hisseye güveniyorsan arkana yaslan aksi takdirde yem olursun ki bu hisse o açıdan çok tehlikeli.
20 TL altında kapattı...
https://s20.directupload.net/images/201201/43or4er9.jpg
üç aylık takas
6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanunu'nun Piyasa Dolandırıcılığı başlıklı 107'nci maddesinde işlem bazlı piyasa dolandırıcılığı ve bilgi bazlı piyasa dolandırıcılığı suçları düzenlenmiştir. Anılan düzenlemeler uyarınca, "sermaye piyasası araçlarının fiyatlarına, fiyat değişimlerine, arz ve taleplerine ilişkin olarak yanlış veya yanıltıcı izlenim uyandırmak amacıyla alım veya satım yapanlar, emir verenler, emir iptal edenler, emir değiştirenler veya hesap hareketleri gerçekleştirenler" ile "sermaye piyasası araçlarının fiyatlarını, değerlerini veya yatırımcıların kararlarını etkilemek amacıyla yalan, yanlış veya yanıltıcı bilgi veren, söylenti çıkaran, haber veren, yorum yapan veya rapor hazırlayan ya da bunları yayan ve bu suretle menfaat sağlayan" kişilerin 3 yıldan 5 yıla kadar hapis ve beş bin güne kadar adlî para cezası ile cezalandırılacağı hükme bağlanmıştır
Sayın Mclark, bunların yatacak yeri yok. Ne yaptılar ettiler 20 altında kapanış yaptırdılar. Alcar soluksuz gidiyor. Burda ise her türlü dümen var. Hadi biz alıştık da bugün alanlar 30-40 TL hevesine girmişler yazık. Son bir haftadır yorum yapan emektar ekibin sesi soluğu da kesildi. Arada girip bir iki selam verseler yeter. Ustaları burda görmek insana güven veriyor.
ALGYO işlem sırasında ve diğer işlem gören hişşelerde algoritmik işlemlerin 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanunu'nun Piyasa Dolandırıcılığı başlıklı 107'nci maddesinde işlem bazlı piyasa dolandırıcılığı hükmünde tanımlı işlemler içerip içermediğini kontrol eden bir mekanizma
1)SPK 'nın elinde mevcut mudur?
2)Böyle bir mekanizma var ise ALGYO ve diğer hisselerin işlem sıralarında her işlem günü non stop ve re'sen çalıştırılmakta mıdır?
3)Böyle bir mekanizma şikayet doğrultusunda ve geriye dönük işlemler üzerinde mi çalıştırılmaktadır.
4)Şikayet doğrultusunda mekanizmanın harekete geçirilmesi uyguylaması var ise anlık hisse fiyatlarını ve derinlik bilgilerini para karşılığımda edinen küçük yatırımcıların böyle bir şikayert oluşturma yükümlülüğü idarece tutarlı bir durum olarak karşılanır durumda mıdır?
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...2b35eedad6.jpg
Offf offf
Haydeeee yürü artıkkk !
Çok acemiyim
YTD
Sent from my iPhone using Tapatalk
Birde alcar da 1 milyon 600 bin lot var
algyo da 31,5 milyon lot var
YTD
ALGYO da dönüş sinyali var.
YTD
Dinlenmede normal.
Yanlış anlaşılma olmasın hisse 100’e de gitse hakkı. Velev ki bugün giren hemen 30-40’a yarın gitmesini istiyor sözüm onlara.
https://www.youtube.com/watch?v=omoL...ature=youtu.be
Ahmet Mergen hocanın ALGYO yorumu(33.dakikada başlıyor)
Mutlaka izlemelisiniz
Izledim ben bunu trend yukari hedef belli gecelim[emoji3060]SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Is makinasi geldi son silkelemeleri yapiyor kimbilir kac ky , kac gunlukcu hass*** tir dusucek bu diye sattti iki gun sonrada yine hass***tir keske satmasaydik diyecek[emoji23]
Ahmet hocaya saygımız baki. Yalnız bu Algyo. Ne zaman grafiğe veya trend’e göre hareket etmiş ki.
Uyuzsun uyuz,
Bizlere uyuz! Oysa BOFA ve YKB robotlarına göre son derece verimli, bereketli.:)
Açılışta kararlı bir şekilde budadılar. Fincan-kulp çanak-çömlek formasyonları ancak manipülatörün niyetine göre anlam taşır ve taşıyor. Başka hiçbir değeri yok. Açın bakın geçmiş ALGYO grafiklerini, ne çok kulpu kırık fincan göreceksiniz orada.
Manipülatör bir tek şeye bakıyor : hisseye gelen talebe ve şu soruyu soruyor: gelen talep bu "uyuz"u ne kadar yukarı taşır? Bunun yanıtını verdikten sonrasında iş robotlara kalıyor. Onlar da emir kulu görevlerini ifa ediyorlar. Asansör çalışıyor.
ALGYO'nun son beş yıllık hikayesinin özetidir bu.
Bu hikayede bence manipülatörü giderek sıkıştıracak ve sıkıştıran iki etmen var. Birincisi, likidite bolluğu yaşanıp borsada değerler katlanırken, baskı altında sürekli yükselen defter değerinin bir yerde baskılanamayacak büyüklüğe erişmesi (ki bu yıl sonu değerlemelerle o eşiğin zorlanacağını düşünüyorum). İkincisi, manipülatörün hiç ummadığı büyüklükte bir talep oluşabilir ve robotlarının kolunu bacağını kırıp önüne atabilir. Bu ikincisi de kanımca yabana atılmayacak bir olasılık.:)
Burada asıl sorulması gereken soru kanımca şudur: Bu baskının nedeni nedir? Bununla kıyaslanmayacak ölçüde daha az değer içeren kağıtlar bunun 3-5 katı iken neden bunun fiyatı maniple edilmektedir?
Hoşçakalın, sağlık ve esenlikle kalın.:)
Çanak çömlekli
Dolar bazlıda koyayım şuraya
2,84 çanak
YTD
Elbet birgün robotlarada koyarlar
Karton'da,, YKB robotuna 700 binlerde bir koydular 1300 lerde zor çıktı.
YTD.
Portföyümde uzun süredir Algyo mevcut. Dikkatli olmakta fayda var dediğim nokta hissenin bitmek bilmeyen fırıldaklıkları. Alıp kazanç sağlamış yatırımcılar durumdan memnun olabilir. 19’lardan alanlar 1 yıldır nerdeyse daha yeni yeni artıya geçiyor enflasyona göre daha geçmediler bile. Kafam iyi merak etmeyin. Teşekkür ederim.
bgc partners ile gel gel yapmamıştır de mi :)
Gel gel yapılacak bir hisse değil bu zaten değerinin çok çok altında işlem görüyor yılsonu yeni değerlemelerle defter değeri daha da ucuz olacak bu aralar sıkça dillendirilen kanal İstanbul projesi de İhale aşamasına geldiğini ilgili yetkililer en tepeden açıkladı hisse toplanmak isteniyor,yaklaşık beş yıl bekletilmiş sonrasında bedelsiz verdikten sonra yaptığı çıkış sonrası biraz daha aşağı gelmiş,Yaklaşık bir yılda buralarda milleti süründürmüş,açıkçası ben zamanının geldiğini ve yılsonu yeni değerlemelerle bu hissenin buralarda çok fazla daha tutulmayacağını düşünüyorum.Al unut orta uzun vadeciler için borsadaki nadir şirketlerden birisi benim düşünceme göre.
HisSenin genel karakteri çok keskin sert çıkışlar yapmıyor,zaten yıllarca süründürürmüş ama bundan sonra Keskin çıkışlar yapmayacagı anlamınada gelmez ama bana göre yavaş yavaş çıkması ve sürdürülebilir bir şekilde devam etmesi hem daha sağlıklı hem daha iyi diye düşünüyorum.
Bu ŞİRKET gerçekten Çok çok değerli bakalım bunu piyasada işlem gören fiyatına da yansıtacaklarmı.
Y.t.d.
Tümünde haklısınız da..
Normal şartlar altında ilerleyen hissede değiliz ki.
En azından şimdiye kadar böyle.
Bu yüzden; Sn. Azurit'in, içinde bolca 'asansör formasyonu' geçen :) ve son gönderisinde, 'robotların kolunu bacağını kesip önüne atan....' geçen yeni yorumunu dört gözle bekleyeyim :)