Hedef büyük olmasa bu kadar top çevirmezler elbet. Sabır ve inatla bekleyeceğiz.
Sahrada deve üstü yolculuğun keyfini çıkarın.
Printable View
Hedef büyük olmasa bu kadar top çevirmezler elbet. Sabır ve inatla bekleyeceğiz.
Sahrada deve üstü yolculuğun keyfini çıkarın.
Aynen zagor onların hedef büyükse bizimkide küçük olmayacak elbet dümenciler hisseleri toplayamıyorlar millet kerizmi burdan versin hissesini 25 çekmeden tek lot toplayamazlar güyalı işler yaparlar böyle endeks der grafik der derde der bizde deriz ondan sonra sonuçta elinde milyon lotu olan düşünsün azdan az çoktan çok gider. Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir
güya 16,81 desdeği çalışmadı 16,23 desdeğine gidecek birazda orda oyalanır işde dümenciler
Spek bir yandan,
Kıskanan dış güçler bir yandan,
Hiçbir şeyden çekmedi dünyada,
KY den çektiği kadar.
Yazık oldu mirim.
Kervan efendi ye
Mesele vizyon, bedelsiz, kar payı falan da değildi öyle
To be OR not to be kervan için
Anmazdı AMA bademin çiçek çocukların adını
Günahkâr da sayılmazdı
Yazık oldu mirim.
Kervan efendi ye
Bir akşam uyudu;
Uyanmayıverdi.
Aldılar, götürdüler.
Yıkandı, namazı kılındı, gömüldü.
Duysalar öldüğünü yatırımcıları
Lotlarını helal ederler elbet.
Gecenin netameli kör saatinde
Uyanıverdi kâbus gibi rüyadan bıçkın Uyanık Ali.
Kâbussuz, sürprizsiz bir hafta sonu dileğiyle....
Haftaya piyasa müsaade ederse 20 üstü der bu kervan .
Şimdilik kalın sağlıcakla.
Arkadaşlar (fazla yazan yık ama belki okuyan vardır..)
İyi bir firma olduğunu düşünerek uzun vadeli düşüncesi ile girdim, bir BEBEK HİSSE olur beklentisi ile ... ilk izlenim; diğer yeni hisselere oranla kötü performansı var... acaba bu firma ‘o’ firma değil, ne dersiniz...
Ben bir şekilde çok iyi performans sağlayacağını düşünüyorum ama sizler ne düşünürsünüz merak ta ediyorum.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kötü ev sahibi mal sahibi yapar bu adilerin yüzünden kripto paraya girdim 7 24
Cumaya daha 4 gün var aceleye mahal yok.
Beyefendi, Benim birikimlerime milli servet diyor. Fıkra bu kadar
Tam mesai, isabetli karar. Rivayet bu ya Burhan Başar ın hayaleti dolaşıyormuş kervan semalarında.
Hadi inşallah, küçük hedeflerin küçük adamı için 18 başlangıç fiyatı olur.
Deve lerin aşkı büyük olur
Ya dağlar yerle bir olacak
Ya kıyametler kopacak
Ya da dünya batacak
Senden öyle ayrılacağım
Deve lerin aşkı büyük olur
Şiyt sesizlik lütfen
İlk parti Alış 18.60 satış 18.30, ikinci parti Alış 19.02 Satış 18.70 Sırada bekleyen daha 8 parti var. Pey der pey satış.
Ali krvgd nin boyu mu kısalıyor? 1.3 ile 23.3 e zirveye uygula. 19,43? dot-com balonun çok daha sık dillendirilmeye başlandığı birlikte düşünüldüğünde. Ne dersin?
Ne diyo lan bu? :Sad:
Tez zamanda 20 üstüne atmayan kervandaki bütün develerin katli vaciptir.
Diye kapa bir haber düşse yine böyle mi yapar acep bu develer.?
Asansör hisse oldu mantıksız hareketler yapıyor buna gelen olumlu haber başka hisseye gelseydi şimdi 50 üstündeydi
sabah sabah, Salı dönenleri benjaminledik. Cuma, olmadı Pazartesi büyük sürprizlere gebe olabilir mi?:wu: Robin e mi sorsak neylesek gari.:28:
Seneye bu zamanlarda Insallah yeni yerimizdeyiz.
Kandirada 160 donume yakin yerimiz var..
Kandıra Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB) çalışmalar sürüyor. 2 bin dönüme kurulacak olan organize sanayi bölgesi, tamamlandığında yaklaşık 7 bin kişiye iş imkanı sağlayacak. Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan, Gıda OSB'nin bölgeye değer katacağını belirterek, "2022 yılının başında firmalara yerlerin teslimi yapılacak. Bittiğinde 82 firma burada üretim yapacak. OSB'nin kurulmasıyla birlikte 5 bin ile 7 bin arasında istihdam sağlanacak" dedi.
SM-M515F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kervan yükü boşaltı galiba tekrar doldurmaya döndü asansör gibi bi yukarı bi aşağı
Yayik ayrani gibi asagi yukari calkalamaktan bıkmadı
En geç pazartesi yön belli olur
https://i.hizliresim.com/Wa4nXp.png
Yön belli gibi yukarı gidecekmiş gibi yapıp aşağı basıyor sabahtan beri hep aynı hareketlerle aşağı bastı dengesi olmayan al aşağıdan sat yukarıdan yapıp duruyor.Böyle yapmaları hiç iyi değil hisseyi rezil edecekler gibi sert bişekilde yukarı çekmezlerse 18 üstü aşağı gelmeye devam edecektir gibi yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.
https://i.hizliresim.com/s1b7Tb.png
Tabloda ilk satır 6 aylık dönemi
ikinci satır 6 aylık ile 9 aylık dönemi (temmuz ağustos eylül)
3. satır son çeyreği içermektedir.
Son satırsa toplamı ifade ediyor.
Şeker Mamüllerinin Türkiye geneli İhracat rakamıyla Şirketin yaptığı Yurt Dışı satış rakamları aynı olmuş.
Örneğin:
Şeker mamüllerinin ihracatı 203 Milyon Dolarsa şirketin Yurtdışı satışı da 205 milyon TL olarak gelmiş.
ve tüm dönemlerde de benzer gelmiş.
Belki oranlamak garip olabilir ama Şeker Mamüllerinin bu senenin 3 aylık döneminde ihracat rakamı 217 milyon Dolar.
Kervan Gıdanın da ihracat rakamı 217 Milyon TL olabilir. Eğer Yurt içi satış da eski oranları gibi olursa ilk 3 aylık dönemde
Hasılatımız 360 Milyon TL'ye yakın gelebilir. tabii bu benzerlik devam ederse şuan sadece çıkarım yapıyorum.
Eğer kar oranımız özellikle son çeyreğe benzer gelirse bu çeyrek yaklaşık 55 Milyon TL kar gelebilir.
özellikle karlılık bu şekilde devam ederse sene sonu 200 milyon TL kar görebiliriz..
bu da INORGANIK büyümenin ayak sesleri olur. Geçen sene 120 milyon kar eden şirketin karını %60 arttırması demek olur.
Amazon ve Walmartlarda satisa baslandi ama bunun henuz fiyata olan katkisini net bir sekilde göremedik.
Bu ceyrek kar 50 milyon ve uzerinde gelirse
tam anlamiyla INORGANIK buyume adayi bir
sirketimiz olacak.
23 Nisanda da guzel bir program yapıyorlar.
https://i.hizliresim.com/lenAjf.jpg
23 Nisan ramazan bayramı genel kurul temettü bedelsiz Nisan ayı kervanı düzme ayı olcaka demekki beklettiğine değecek gibi
Şuan üretim yaptığımız sahaların alanları
Kervan Gıda, her geçen yıl düzenli bir büyüme göstererek, yaklaşık 2.230 kişilik büyük bir aile haline geldi.
Biri İstanbul, ikisi Akhisar’da olan 3 fabrikada toplam 70.000 m2 kapalı alanda üretim yapıyoruz.
Ayrıca Akhisar'daki 16.000 m2 kapalı alana sahip, yumuşak şeker üretimi yapılan fabrikamızın yanında bulunan 7.000 m2 kapalı alanlı
fabrika binasının ve arsasının satın alımını da gerçekleştirdik.
Peki Kandıra arsamız ne kadar?
Kandıra Gıda İhtisas Organize SanayiBölgesi’nde bulunan 160.000 m2 (net 113.600 m2) arsamız bulunmaktadır.
Arsamızın boyutu İsanbul ve Akhisar arsalarımızdan daha büyük.
2022 yılı başında burdaki İnşaat bitecek ve nasipse 2022 ortasında firmalar taşınmaya başlayacak.
https://i.hizliresim.com/7v6toV.png
https://i.hizliresim.com/rJlJwC.png
Gidiyom gidemiyom
Az doldur içemiyom
Sen benden geçtin ama
Ben senden geçemiyom
Çok zor durumdaki bir arkadaşın çok çok acil bir işe ihtiyacı var. İş ayrımı yapmaksızın her işi kabul eder. 2230 kişinin istihdam edildiği şirketiNİZde sıcak yuvalı ailenize kabul edersiniz diye umuyorum. İşe alınması için insan kaynakları müdürüne telefonla talimat verecek yardım sever kişiden yardımlarınıza bekliyor olacağız. :hah:
Matbada hisse mi basıyorsun?
bu kadar hacme, bu fiyat mı olsun?
Sen oyuncu hissesi mi oldun?
Ben senden geçemiyorum..
Organize işler bunlar
Başımıza işler bunlar
Senin benim dinlemez
Sırayla hepimizi dişler bunlar.
Kervan sev beni
Sokma müşküle
Seninle bir kaşık atalım
İki tabak keşküle
Herkes terk ettti seni, gitti coine
Bir tek yatirimcin kaldi, yazik etme bize
Ramazan geldi Bayramiyla Şekeriyle
Gel Naz etme, götür Kervani ELLİ BEŞE
Elli beşe gider mi bilmem
Kadayıf severim keşkülü bilmem
Sabreyle gönül sabreyle
Çorba kebap yeriz de tatlıyı bilmem.:kahkah:
( Para kazanırmıyız bilmem ama yakında şair olabilirsiniz) Saygılar.
Sat yukardan al aşağıdan asansöre devam.aylardır aynı hikaye Tekrar sindire sindire aşağı basıyor yukardan sattığı hisseleri alana kadar yapar bunu sattığı hisseleri alamassa 17 altlarını tekrarar gösterebilir dengesi olan bi hisse değil.yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.
Şair dostlarıma selamlar olsun.
Hayvanların içerisinde, en kindardır deve
Isırmasıyla insanları, daima öldürür kene
Ömrümüz boşa geçti, neden? se bu sene
Hayatın zevklerini, istersen bir bir dene
Bıkmadan aynı hareketlere devam dün tam gidecekmiş gibi yapıp tekrar aşağı çeviriyorlar.şuan 18,05 32 bin lot ve 18 deki 66 bin lota kadar verme olasılığı yüksek.Göstere göstere hep aynısını yapıyor.yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir