şu petrole bakarmısınız...2 gun önce 0.50 den aldığım alım varantı yarın muhtemelen 0.05 açacak...buyur burdan yak...
Printable View
şu petrole bakarmısınız...2 gun önce 0.50 den aldığım alım varantı yarın muhtemelen 0.05 açacak...buyur burdan yak...
Gardaş tecrübeö bana şunu öğtetti ( sizin kadar olmada da baya sıfırlayan biri olarak) geceye poz taşıma taşırsan üzmeyecek kadar.Gün içi ful girme.Düştükçe dipten al kapanışta ver.Misal buhün kü hareketim UZDCJ aldım 0.55 den biraz düştü 52 düştü 50 son olarak 48 ana alımla den fulledim .saat 16.30 civarı.Endeks topladı .48-50-52 den aldıklarımı 53 den verdi.Karla sadece 55 e aldıklarım kaldı onu da verebilirdim vermedim.Ha endeks dönmeseydi biraz daha düşseydi nasip yok deyip yine verecektım geceye kalsaydı FED kararı ile büyük terse kalıp zarar katlanırdı.Vade varsa sorun yok inanıyorsan beklersin.
GT-I8552 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tek DAX ve Brentten kazanamadım altında büyük zarara yakalansamda kafa kafaya kurtuldum Bunlar global enstruman bizi aşıyor
Uzuntunun ustune gitmek istemem Hocam cok gecmisolsun da cok ozur dileyereek yanlis anlamazsan elestirmek istiyorum (tabi eger bu kaybettigini yine varantlarda kazanmadiysan)/250 bin lirayi neden kaybetmek icin cirpindiniz evet cumlenizin sonundaki hepimiz hastayiz vurgusuna sonuna kadar katiliyorum ama sizinki hastaligin da otesine gecmis. O parayla pekala gunluk %1-2 gidecek u30 hissesi alsaniz zaten gunluk size mukemmel para birakir. Varantcilar olarak Hepimiz dunyalari kacirmisizdir ozellikle son 6ayda sadece thy den benim gibi erken cikip gittigi son noktayi gorunce kafayi duvarlara vurmayanimiz yoktur fakat oyunun icindeyiz maalesef bazen sabirsizligimizdan erken verdigimiz ucar gider bazen az daha gitsin sonra veririz dedigimiz aninda taklaya gelir bu oyunu biz yonetmiyoruz maalesef biz sadece yemlenen tavuklariz bu oyunda kimse kusura bakmasin.syn. Alibey in dedigi gibi geceye varantla girmek %95 oranla bi kere evvela gun kaybindan 1-0 yenik girmemize neden oliyor mumkun oldugunca elde tutmamakta fayda var. Karda otur ama zararda bekleme Hele piyasa kapandiktan sonra islem gormeye devam eden 24 saatlik enstrumanlarda bildigin cukura gir ustune toprak mi atilir altin mi sacilir strese gir bekle versiyonu ben kesinlikle bulasmam mesela onlara. Hakkinda hayirlisi umarim ki dustugun gibi cikarsin bu cukurdan. Hepimiz zengin olma hayallerinin pesinden kosarken hem psikolojik hem ruhsal hem bedensel cokuyoruz gercek olan bu maalesef. Bu illete baslamayanlar buralari okuyup kendilerine ders cikaetsinlar ve kesinlikle bulasmasinlar. Bizim gibi girdapta olanlari zaten hisseler kesmiyordur buyuk ihtimalle. Yuzde 2 giden spot hissenin varanti %20 yapiyor nerdeyse ve Bu tavani yakalanmis bi spot hisse fiyati. Herkesi cezbediyor ama kimse dusustede taban yemis hissen var oluyor elinde. Bu is zor zanaat. Ve kesinlikle aldiginiz varant fiyatini ihracci sitesinden takip edip gercek fiyatina almak lazim cunku ust kademelere konulani alip bi anda 3-4/kurusluk asagi makasi gormeniz mumkun. Herkese bol sans bu varant kumarhanesinde.
Lenovo P1ma40 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Alımda 31 Ocak vade 135 bin dayanak UZDCM yi takip edeceğim. İş varant şubat vade bu daha yakın. UZDCJ ler gün içi alım satım için ama UZDCM yi taşıyabilirim yön duygum değişmezse. Ay sonu ya da Ocak ayı içinde 110 bin bekliyorum özel ve global bi durum olmazsa (MB sarraf davası, Kudüs vb)
arkadaşlar fx te 3 borsada 25 yıldır işlem yapıyorum.bugün varant hesabıda açtım ufak ufak tecrübelenmek istiyorum..internetten videoları izledim ama işlem yaparak anlamak daha iyi olur. bugün borsadaki senetlerimi sattığıma göre veya düşüş düzeltme bekliyorum hangi varant almalıyım .
Gribd varantı için fikriniz nedir?Vadesi 29 aralık satış fiyatı 10,70
https://i.hizliresim.com/Ayp1ZB.png
İste son bir ayda gelinen seviye tombul kusta. 9.64 iken bilanco sonrasi elim cok gitti geldi alayim almayayim derken once 17 oldu az geri gelsin alayim derken 50 simdi ise 2.76 gerci alsak tutarmiydik buraya kadar bilmem. 2014 de olmustu yine boyle bi furya. Vay anasini sayin varantcilar :D tamda tuprastan cikmistim bostaydim gozum thy ve tcell deydi gittik ayni fiyattan tcell almistik onda da kar ettik gerci ama bu baska gitti yahu :D %3500 e yakin. Tabi bunda hem fena sortcu yakaladilar hemde elin gavuru fena saldirdi. E beklentide var ucuz da kalmisti 1 sene kadar yerinden kipirdamadi simdi krdmd yiz bakalim 1 haftadir ereglileri gecen hafta verdim karla onda kalsam hala sattigim yerdeydim simdi kardo sagolsun %50 birakti. Yuru yavrum kardo diyorum simdilik. Hayirlisi.
Lenovo P1ma40 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ayın 13 ünde uzdcj maliyetim 0,65 idi -- gün içi al sat ile 0,62 ye düşürdüm..kapanış 0,52 oldu..batık durum
ilk kez varantı ertesi güne taşıdım tabi zaman kaybı ile 0,50 ye denk geldi..
14 aralıkta 0,46 yı gördü bi baktım 0,72 olmuş..
demem o ki varant kalp hastaları için sağlıklı değildir..al sat dışında tavsiye etmem..
ha çok inandığınız bir dayanak varlık olur alıp beklenir ona lafım yok..
lütfen bilinçli olmadan varanta bulaşmayın..
klasik olacak ama aldığını varantın dayanak varlıktaki değişime nasıl tepki verdiğini bilmeden asla varant almayın..
3-4 gün önce yazdğım şey önemli aynı dayanak varlığın alım ve satımları neden aynı değil diye şans diye söyleniyordu..
şans değil arkadaşlar..
31 Ocak niye olmasın 1.5 ay var.GRIBD Aralık vade yani vade sonu 10.70 altı gümler. Diğeri 30 Ocağa kadar bir ümit devam eder. Endeks yılbaşı sonrasında ralliye başlarsa 12 lira olan daha avantajlı. :) Ama olur da garan aralık sonu 10.70 üzeri atarsa daha fazla pirim yapar diğerinden
u30 put lara bakma zamanı geliyor gibi..şu hafta bi bitsin..ytd
ben endekse ciddi düzeltme bekliyorum..ralli bence nisan ve sonrasında olur..temkinli olmakta fayda var..ytd
Ne güzel 0,50 den alıp 0,52 den satıyordum. Gribi varantı. 3 defa da 6000 bin kar.. Yine aldım 0,50 den ama bu sefer ters köşe yaptı. Bu defada tek seferde 6000 bin zarar. 🤔
XT1635-02 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Satmadim. Çıkarken gıdım gıdım çıktı. Düşerken 3 dakikada zarar verdi.
abd deki dava yaklaştıkça oynaklık artacak temkinli olmakta fayda var..
arkadaşlar dax feci bir düşüşe hazırlanıyor. dxisf short....
merhaba arkadaşlari üniversite yıllarından beri borsada uzun vade yatırımcıyım, (2003 yılından elimde ASELSAN vardır, o derece yani) Son 3-4 yıldur da gün içi ve kısa-orta vadeli trade yapıyorum. Neyse, tüm bu işlemlerimi hep sport piyasada yaparım. Altın, dolar, GBP alır satarım, hiç kaldıraç kullanmadan, spot ve fiziki alır satarım duruma göre. Yani daha once ne opsiyon, ne viop, ne fx işlem yaptım.
Sizlere kısaca kendimi tanıttıktan sonra bir konuda yardımınızı rica ediyorum. Ben Şubat sonu vadeli Halkbank alım varantı almak istiyorum çok küçük bir melba ile (5000 TL). Hangi varantı almam lazım? Bunun kodu filan var mı? Tradelerimi Matriks Gold üzerinden yapıyorum, buradan varant da alınıp satılır mı? Kısaca bir yol gösterirseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.
HADLA varantı uygun senin için. Vade 28 Şubat. Hedef değer Halkbank için 11,50. Varantın şu anki değeri 0,38.
Sorduğun için cevapladım. Yatırım tavsiyesi değildir. Kâr veya zarardan sorumlu değilim.
matriks mobile uygulamasında varant bölümü var..hem deutche hem işvarant..hepsine bakabilirsiniz..aşağıdaki linkleri de okuyun bence..
http://www.isvarant.com/varant-akademi.aspx
https://www.xmarkets.db.com/TR/varant-nedir
dxisf dün yazdığımda 0.42 lerdeydi. bugün 0.63 faydalanana hayırlı olsun.
teşekkür ederim. Matriksin varant bölümü gerçekten kullanışlı. Halkbank ve Arçelik'in Call varantlarıyla başladım. Spot işlemlere alışmış olduğum için çok ilginç geliyor bu piyasa. Yönü doğru tahmin ederseniz, küçük miktalarda, 1-2 ayda iyi paralar kazanılır gibi geliyor.
Geçen hafta (6 gün önce) isctr 6,68 iken 0,30 dan aldığım İSİLH varantini, bu gün İsctr 6,77 de iken 0,29 fiyattan zor sattım. Bir haftada bu kadar erime olur mu ya. İhraççı resmen kumarbaz. Üçkağıt var bu işte. Özellikle de iş bankası varantlarinda bu durum fazla. GRiBi varantında da aynı şekilde oldu. Gecen hafta Garan 10,12 iken GRİBi 0,51, Garan bu gün 10, 27 GRiBi en fazla 0,50 yi gördü.
Bir varantı eğer 1 hafta falan elinizde tutacaksanız tetası çok önemli günlük erimesini gösterir ve ihraççı da oyun yaptı mı iş zor oluyor bir de ansızın makas uyguladı mı ki keyfine göre yapıyorlar nasıl olsa denetleyen yok.özelikle doce brent varantlarında fiyat güncelenmesi diyo ne güncelenmesi ise günü 0,39 başlayan varant saat 11 de brent fiyatında değişim olmamasına rağmen fiyatı 0,34 çektiler tam denetimsizlik , tam soygunculuk özelikle emtia varantlarda saat 11 sonra işlem açmanızı tavsiye ederim.
Varantlar da zaman çok önemli alım varantı bir süre yatay gider ilk zaman ağğır düşüş olmaz ise sonra uygun fiyat beklenir alım için vade sonuna 45 -30 gün kala ne olacağı belli olur.eğer kardaysan vade bitimine bir kaç hafta kala SAT en iyi taktik bu biliyorsun zerrab olayında bir hayli fiyatlandı.şu anda hala alım için bekleyen binlerce insan var. Ytd
CASPER_VIA_M1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bende size bir soru sorayım en iyi varant piyasa yapıcı hangisi doçe mi iş mi veya başka ?
CASPER_VIA_M1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Piyasa yapıcı ihraçcının bulunduğu pozisyona bağlı.Terste kalmışlarsa ikiside burnundan getirir.Yalnız antiparentez Deutsche nin şöyle bir çarpıcılığı var 2 defa başıma geldi.Diyelim ortalıkta beklenmeyen bir gelişme oldu.Piyasa tersine döndü.Endeks kesin düşecek ama yavaş yavaş düşüyor kaçma fırsatın var emir giriyorsun sistem arızası var kapalı.Deutche temsilcisini arıyorsun sonuç yok teknik arıza.İş işten geçince ne hkmetse düzelir.Sen zararınla kalırsın.Şimdi millet dava açıyor tabi sonuç slnıyor mu bilmem. Bunu yazın bi kenara