Klmsn bizim ucuz kalmış sermaye az temel sağlam sabreden kazanır
Printable View
Klmsn bizim ucuz kalmış sermaye az temel sağlam sabreden kazanır
Ne varsa LKMNH de var.
Lkhmn yeni verdim dün iyi alım fırsatı verdi 15.20 den yabancı toplamış tknsa takası gibi. haber var sığ ve sermayesi az.ytd.
Megap 9.50 altında kapatmadığı sürece sıkıntı yok
Hoşgeldin Hakan hocam
Hoşbulduk sayın acar
Elimde INVEO vardı bugün çıktım. Değerli üstadlar sizce VERTU ne olur. Hedef fiyat?
SM-J330F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Teşekkür ederim.
SM-J330F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İyi akşamlar, SAFKR konusunda düşüncelerinizi alabilirmiyim? Satmayı düşünüyorum. Şimdiden teşekkürler.
Iyi aksamlar arkadaşlar. Hisselerde ucuz kalan vkgyo , Bsoke, uşak, IEYHO, KUYAS ve Polho hakkında ne düşünüyorsunuz.?
Evet Çelik hocanın listesinde olup bence ilk dört hisseden biri . 4 gün satış oldu . Ve karşılandı bugünde para girisi superdi . Inşallah 4.26 üzerine atar . Limanı, arazileri , son teknoloji ürettiği kimyasal ,izalasyon , araç boyaları, nano teknoloji , hikayesi çok.
polho daki harekey dyoby den kaynaklı gibi sanki yanılıyorsam düzeltin degerli hocalarım
SM-M315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
iyi geceler cümleten
anele her zamanki gibi yaptı gevşekliğini :) gecen yıl 20 tl beklentim pandemi öncesiydi pandemiden dolayı ihaleler ertelendi aksaklıklar oldu lakin hedefte değişiklik yok süreç uzadı her şey nasip nasipsiz dayak bile yenmez :):)
Çelik hocam iyi geceler hoş geldiniz. Deva ilgili yorumlarınızı alabilirmiyiz yarın veya pazartesi bir hareket başlayabilir mi acaba?Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Evet . Benide Ihlgm yanılttı. Gerçi alışkınız da 25 milyon yabancı alımı olup . 1.50 üzerinde tutunamadı...
Celik hocam , dün arkadaşlar sormuştu senkron gibi hisse varmi diye . Dün akşam çok düşündüm acaba Tborg olurmu ...
Çelik hocam, sisteme yarın için düşen var mı? Takip edelim. Mepet henüz gitmedi misal sıra onda olabilir mi? Ya da bambaşka bir hisse sisteme takıldı mı? Sistem tutturunca almasam bile izlemesi keyifli oluyor gerçekten. Teşekkürler. İyi geceler dilerim.
Yarın için
vkgyo
bntas
sanko
Vkgyo
prkme
polho
oylum
mtryo
maktk
fade
edıp