hepimizin ümidi bu zaten :)
bilanço kesinlikle iyi gelecek
Printable View
Borsadaki karlı şirketler arasında F/K sı 0,75 ile BİST in en düşük F/K lı hisse senedi olmaya devam ediyor..12 aylık bilanço geldiğinde ise, bu F/K muhtemelen 0,60 lı rakamlara düşecek, ama Murat Ülker bu durumu da önemsemiyor, kendine uygun trade lerle bildiği yoldan devam ediyor..Sabırla izlemeye devam...
Yeni bilançoyu gösterince normal fiyatlamaya geçecek artık, belli oldu durum...Aralık ayında gördüğü 10,62.-TL lik tepe fiyatın henüz çok altında işlem görmeye devam ediyor...Anlık olarak % 17 altında 8,82 TL şu anki fiyatıyla...
Bu süreçte 12 aylık bilançosunu fiyatlayabilen bir hisse senedi henüz olmadı, patronlar da oldukça pasifler ve kendi şirketlerinin hisse senetlerine sahip çıkmıyorlar..Ya bir yerden emir geliyor ya da farklı bir korku...
Sanırım bugün bilanço hareketi yaptı. YTD
Evt bu aksam bilanco gelecek gibi
Sent from my iPhone using Tapatalk
GELDİ
Detaylara bakıyorum.
ilk ben yazdım itibar puanı LÜTFEN :)
net kar 7.5 milyar
2021 Yıl sonu karı 7,454,091,000 TL
[url=https://www.hizliresim.com/f9qf891]https://i.hizliresim.com/f9qf891.jpg[/url
https://i.hizliresim.com/13trjlb.jpg
*Diyebilecek hiç bir kelime yok, maaşallah demekten başka, nazar değmesin....olağan üstü bir kar...*
BÖYLECE, TÜRKİYE BORSA TARİHİNDEKİ EN DÜŞÜK F/K YA DÜŞTÜ GÖZDE GİRİŞİM ...ŞAŞIRTICI....
GÖZDE girişim yıllık kar 1,71 mlr dan 7,5 milyr a çıkarmış karını %430 artış.F/K ise 0.48.inanılmaz.
Kar muhteşem geldi, ABD borsaları göçtü, inşallah yarın tavana kitler de beklentilerimiz kara dönüşür. Yatırım tavsiyesi değildir.
Sn. Uzman1974 zaten puan vermişim ikinciye izin vermedi :)
Bakalım 0.48 F/K ya tepkisi ne olacak hissenin. HDFGS nin bilançosunda tam bir hezimet yaşanmış F/K 30 lara yükselmiş. Girişim hisselerinde rasyolar çok dramatik şekilde değişebiliyor.
Ödenmiş sermayesinin 19,36 katı bir kar......
Eskiden olsa çok şey yazardım da, artık böyle bir kar'a bile yorum yapabilmek çok zor...Dünya kötü, piyasalar kötü, Mart ayı bu yılın en stresli ayı olacak maalesef..Mart ayının son haftası herkes gerçekleri anlamış olacak...
Maşallah maşallah çok şükür ki trendeyiz.Uyuyamam da şimdi gece :)
Gozde 27.10.2021 de 9 aylık bilanço geldiğinde FK 0,5264 imiş. Bugün akşamüstü FK0,79 idi. bilançodan sonra 0,4762'ye düştü.
(0,79/0,5264) x 9,22 = 13,83 TL o da eşittir %50 prim potansiyeli !
HBK = 19,36 TL fiyat = 9,22 TL :kahkah:
Elbette şunu unutmayalım ki bu kar fiktif bir kar, PENTA PD/DD 19.09 F/K 114.28... PENTA' yı 13 milyara kim satın alır. yılların LOGO su bile 4 milyar ancak ederken. Bu nedenle elbette temkinli olmakta fayda var, PENTA uçuyor GOZDE nin PD/DD si aşağı gidiyor. GÖZDE PENTA nın yüzde 32 sine sahip özsermayesine katkısı 4.5 Milyar TL... 11.5 Milyar TL lik özsermayenin 4.5 u buradan geliyor o yüzde düşük PD/DD den fiyatlanıyor. Ama piyasa fiyatlıyor fiyatladıkça yararlanmak lazım. YTD
30 TL borsaya giren 1 yılını doldurmadan Penta 317,50 TL
%32,21 Gözde ortak.
Defter değeri nasıl yükselir en iyi MURO bilir.
Gözde deki %14.6 MAKTK hisselerini MURO satmıştı.
Yatırım Tavsiyesi Değildir.
Abi pentayı tamamen çıkartın veya adil fiyatlama yapın defter değeri en az yine 20 25 tl arasında oluyor zaten hissenin.
Yönetim Kurulumuzun 01.03.2022 tarihli kararı ile Şirketimizin %100 oranında hissedarı olduğu, tescilli sermayesi 12.000.000 TL olan, "Gözde Tech Ventures Teknoloji Yatırımları A.Ş." (Gözde Tech Ventures) unvanlı yeni bir şirket kurulmasına karar verilmiştir. Gözde Tech Ventures, son yıllarda global alanda büyük ivme kazanan inovasyon, dijital ve teknoloji alanlarında yatırım fırsatlarını değerlendirerek yurtiçi veya yurtdışında kurulu erken büyüme aşamasındaki teknoloji tabanlı girişimlere yatırım yaparak ve çıkış yapılabilir noktaya gelen girişimlerden çıkış yaparak kar elde etmeyi hedeflemektedir. Gözde Tech Ventures kuruluşuna ilişkin yasal başvurular ve diğer gelişmeler SPK mevzuatına uygun olarak kamuoyu ile paylaşılacaktır. Saygılarımızla, Gözde Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş.
Ederinin çok altında kaldı. Ben bunu yaklaşık 3yıldır tutuyorum. Yalnızca sok marketler değerine ulaşsa yeter.
9,25 altında 1 saat kalmadığı sürece silkeleye silkeleye yürütür bir şekilde ytd
İşin garip tarafı piyasanın hiç yönelimi yok şu şirkete,gerçekten çok şaşırıyorum.
Ne 9.55 miş her seferinde çalışıyor, hep yazdığım gibi 3 gün kapanış lazım 9.55 üzerinde. YTD
Borsada kar etmekte artık fayda etmiyor kumar olmuş diyorlardı dogruymuş
Bilançoya ödenmiş sermayesinin 20 katına yakın kar yazdı, hala hisseyi 9,5 TL nin altında nasıl tutarım diye çaba sarf ediyor, enteresan bir spekülatör karakteri..:plc::plc::rtfm::rtfm:
Yıldız Holding şirketlerinden Gözde Girişim altında yeni bir teknoloji yatırım şirketi kuruldu - Basın Açıklaması
Kuruluştan yapılan basın açıklaması aşağıda bulunuyor:
Yıldız Holding şirketlerinden Gözde Girişim, 1 Mart'ta yaptığı yönetim kurulunda aldığı karar neticesinde yeni bir teknoloji yatırım şirketi kurdu. Yeni şirketin adı Gözde Tech Ventures Teknoloji A.Ş. oldu. Yönetim kurulu başkanlığını Yahya Ülker'in üstleneceği yeni şirketin vizyonu, teknoloji alanındaki gelişmelere paralel olarak dünyada büyük bir dönüşüm gösteren yeni iş metotlarını ve fırsatlarını değerlendirmek, bu alanda öncülük görevini üstlenen yurt içi ve yurt dışındaki girişimlere yönelik yatırım fırsatlarını değerlendirmek olacak. Gözde Tech Ventures, ağırlıklı olarak SaaS (Software as a Service - hizmet olarak yazılım), oyun, finans teknolojileri, blokzincir, yapay zeka, mobilite, eğitim teknolojileri, pazarlama teknolojileri ve e-ticaret sektörlerine odaklanacak.
Gözde Tech Ventures, iki yıl içinde 20 milyon ABD doları yatırım büyüklüğüne ulaşarak ilk etapta yaklaşık 10 girişime yatırım yapmayı planlayan şirket, uzun vadede Gözde Girişim'in toplam aktif büyüklüğünün yüzde 10'una kadar ulaşmayı ve sektörün önemli girişim sermayesi oyuncularından biri olmayı hedefliyor.
Gözde Tech Ventures Yönetim Kurulu Başkanı Yahya Ülker, şirketin kuruluşuyla ilgili şu açıklamayı yaptı: "Yeni kurduğumuz şirketimizin esas amacı sermayeye ihtiyaç duyan yeni girişimleri destekleyerek onlarla birlikte büyümek, ülkemizde ve dünya çapında bu konuda öncülük yapan girişimleri desteklemek, Yıldız Holding'in girişim sermayesi alanındaki bilgi ve tecrübesini bu yeni girişimlerin hizmetine sunmak ve onları globale taşımaktır."
Kar payı dagitmali.
Ortada nakit para yok ki sadece fiktif kar üretmiş.
Bu bilançoya, F K ya çok dayanamaz.
Her ortamda , sohbette adı geçiyor artık. Her
düşüş alım sebebidir kanımca.
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.