iplikçi sende sıkıldın itiraf et artık bırak senedi kendi dinamiklerinde hareket etsin belki volatilite artınca birileri iştahlanır. sen tek götüremeyeceksin belli oldu.
Printable View
iplikçi sende sıkıldın itiraf et artık bırak senedi kendi dinamiklerinde hareket etsin belki volatilite artınca birileri iştahlanır. sen tek götüremeyeceksin belli oldu.
Onlar için yatırımcıların/güççük ortakların bir önemi yok, ehemmiyeti yok. Çünkü işin tam göbeğindeler. İşin ortasında olmasalar, bakkal dükkanı sermayesi ile şirketi yönetmezler, hisselerine derinlik kazandırıp, gerçekten işlerine yönelirler! Bilgi vereceklerinde önce tahtadaki hırsız ortaklarının haberi olur, biz en son duyarız.. Atı alan Üsküdarı geçer, her zamanki gibi yine hırsızlar kazanır. Çünkü bilgiyi önceden içeriden alıyorlar...AL/SAT/TUT TAVSİYESİ DEĞİLDİR. YATIRIM DANIŞMANINIZA BAŞVURMADAN BURADAKİ FİKİRLER İLE İŞLEM YAPMAYINIZ...
En son 2003 yılında sermayelerini %700 arttırmışlar. Aradan geçen tam 19 yıl.
2017 yılında da bi zahmet kayıtlı sermaye mizi düzenleyelim demiş ortağı olduğumuz kurumsal şirketimiz, lakin zaten sermayenin tavanda olduğunu atlamışlar[emoji1][emoji1][emoji1] ve kayıtlı sermaye sisteminden çıkmak zorunda kalmışlar[emoji3][emoji3][emoji3] tabi yerseniz...Yanılmıyorsam aynı yılda tarihi kar açıklayan ortağı olduğumuz kurumsal şirketin hisseleri 30 lu fiyatlarda tarihi karı TABAN ile kutlamıştı!!! Şimdi bunlara ben, işin tam göbeğindesiniz demeyeyim de ne diyeyim...
AL/SAT/TUT TAVSİYESİ DEĞİLDİR. YATIRIM DANIŞMANINIZA BAŞVURMADAN BURADAKİ FİKİRLER İLE İŞLEM YAPMAYINIZ...
Dev kampanya,10 adet Alcar 2906 TL. Sermaye 10 milyon. Mart kapıdan baktırır kazma kürek yaktırır. Eşe dosta selam olsun. Yatırım tavsiyesi olmasın. [emoji1][emoji1]
bu firmaya yatırımcı ılıskilerıne ulasabılen varmı yada mail yolu ıle cvp alabılen kımse ?
Hayırdır ne soracaktınız[emoji846] Burada kadrolu personelleri var, uzunnnnn Yaprak, cevap verebilir kendileri size[emoji846]. Tasmasının bağlı olduğu ekip direkt bağlantılı.. Kendileri susuz çeşmeye suya gitti, yakında türer burada..
AL/SAT/TUT TAVSİYESİ DEĞİLDİR. YATIRIM DANIŞMANINIZA BAŞVURMADAN BURADAKİ FİKİRLER İLE İŞLEM YAPMAYINIZ...
Hadi bakalım tayfa 292 çok üzüldük, beklemek iyidir tayfa 400 TL geçtiyse mutlaka bedelsiz fısıltısı almışsınız dır haydi 250 TL olsun bekleyelim Mart olur Temmuz olur Uzun tayfa emi 1000 isteriz bütün akıllı çocuklar Konya Çimento neki diyorlar ALCAR fiyatı çıkalım diyorlar he bizde dur bakalım diyoruz 😆
Bu kağıda önce oyuncu lazım. DOBUR hissesinin ne beklentisi vardı uçtu gitti? İNTEM?UZERB? hiç. ALCAR en azından beklentisi olan bir hisse özellikle bedelsizi. birileri fark edip oyuna dahil olacaklar. citi boşna almıyor hisseyi. enazından ben öyle bakıyorum. İnş. kazanırınız. ama bu kağıdın şuan için en az 1000 tl olması lazımdı.
İnstagram da yorumları silen firmadan bahsediyorsunuz. İşlerine gelmedi mi kör sağır ve dilsiz olurlar. İşin tam göbeğindeler. Kendilerine inanan, kendilerine ORTAK OLAN insanları çarpan ş.sizler e sesleri çıkmaz...Olmasalar bakkal dükkanı sermayesinde ISRAR ETMEZLER!!!
Cimer den firmaya hiçbir şekilde ulaşamadığınızı yazın, firma size ulaşır, Mike mike...Ama 2 ay mı olur 3 ay mı meçhul...Sonuçta da serbest piyasa koşulları, kem, küm, ama, falan, lakin,vs.vs.vs....der ve konuyu kapatırlar...AL/SAT/TUT TAVSİYESİ DEĞİLDİR. YATIRIM DANIŞMANINIZA BAŞVURMADAN BURADAKİ FİKİRLER İLE İŞLEM YAPMAYINIZ...
Petrokent gibi bir firma 7.999 rakamını gördü ya pes diyorum.
Bunun zübük tahtacısına ne söylesek çok az...hala 2xx lü rakamlarda tutmakta ısrar ediyor...
23 e bölünmüş pkent, bölünmüş hali 350 TL ve tavan. Bizim sümsük spek 280 lerde salağa yatıyor, Allahsız kitapsız...
4 haneli rakamlara (konya, bfren,doco,egeen yanına) gidinceye kadar spek ve emeği geçen herkesin 7 sülalesine düz gitmeye devam edeceğim. (4 hanelerde işlemler başlayıp devam ettikten sonra burada speğe kötü yazan ş.sizdir) Speğin Tasmalısına duyrulur. Git önce paçalarını yala sahiplerinin, sonra bir zahmet yazdıklarımı iletiver Allahsız kitapsız, haysiyet problemlilere...AL/SAT/TUT TAVSİYESİ DEĞİLDİR. YATIRIM DANIŞMANINIZA BAŞVURMADAN BURADAKİ FİKİRLER İLE İŞLEM YAPMAYINIZ...
Bulunduğu yeri hak etmeyen bir hisse.
Kalitesiz spek, umursamaz yönetim. Toshiba ve carrier markaları mındar ediliyor malesef, yazık....
Arkadaş bi geliştirin kendinizi, açılın, iş çeşitlendirmesi yapın, ürün gammını çeşitlendirin, arge ye yatırım yapın....Ortaklarınızı bilgilendirin, şeffaf olun...Arçeliği örnek alın, bosch u örnek alın, siemens i örnek alın. Küresel düşünün!!!! Bosch ev aletleti imkb de kottan çıkmadan önce 110 lu rakamlarda işlem görüyordu, şirket 160 küsurdan geri alım açıkladı. Benim şirketim o kadar ucuz değil diyen nadide bir şirket. İşte yatırımcısına, MARKASINA sahip çıkan şirket budur. Sahibi gibi adam gibi şirket. İnsanların güvenini kaybetmektense paramı kaybederim diyen kalite li şirket!!!!
Yıl 2003 sermaye 10.800.000TL yıl 2022 sermaye 10.800.000 TL kayıtlı sermaye tavanını bile güncellemekten imtina eden bir yönetim. Tahtadaki haysiyetsiz Ekip 400-500 civarı dağıttığı bir kısım malı hala toplayamadı. Hisse fiyatı yükselir diye Kayıtlı sermaye tavanını bile yükseltmiyor şirket yönetimi.. Çünkü aşırı sığ bir tahta, tek tek lot sayıldığına şüphem yok.
Verin bu şirketi bana 3 yılda 5 e katlayayım. O kadar da iddialıyım. Bunlar ne yapıyor? Kendi küçük dünyalarında, ortaklarını üç beş ş.siz çapulcu spekülatör ekibine, hem şirketi mındar ettiriyorlar, hem de kendileri ne güvenip ortak olan yatırımcıları yıllardır üzüyorlar. Para kaybetmelerine sebep oluyorlar, Ayıptır!!
Siz borsa ya değil, işinize odaklanın, büyümeye odaklanın, arttırın sermayenizi, hisse derinliğini, artık yeter...Size güvenip şirketinize ortak olan binlerce yatırımcıyı bu adi karaktersiz, beş para etmez hırsızlara (spek ve çapsız ekibine) yem etmeyin!!! Paralarını çaldırtmayın...
Bu sadece benim görüşüm değil, çevrem ve sosyal medya da da herkesin düşüncesi bu. Beğensenizde, beğenmesenizde malesef bu...
DAHA FAZLA MARKA DEĞERİNİ DÜŞÜRME GÖZÜMÜZDE ALARKO CARRİER....İNSTAGRAMDA YORUMLARI SİLMEK İLE OLMUYOR BU İŞLER.
Bu uyuz kagit adamı derviş eder ,sabir küpü olduk,11.yilin içindeyiz.. Alip satmadık,bırakıp gitmedik,yetti artık yaa
Alcar yönetimi,ayıp artık hissene sahip çık.Bu ne rezalettir,bu yapılanlar,bilginiz dahilinde mi yapılmaktadır.
uzun sürüngenin sahibi parayı başka yerlere kaptırmış galiba o çok övündüğünüz rahat nakit vaktinizle kumda oynarsın artık tabi gerçekten kaldıysa hahahahahha
Haysiyet sorunlu diye boşuna demiyorum. İyice ş. sizleştiler...
Şirketi ve yatırımcıları daha ne kadar madara edecekler merakla izliyorum. İnsanda hiçmi omurga olmaz...
Bu speğin danasını kesin bryat speği dikmiş. O hareket ederse istemeye istemeye hareket ediyor. (Yukarı yönlü) Aşağı yönlü ondan önce misli ile seve seve. Allah gani gani ..... nı versin.... Ş.siz hırsız .t sürüleri....
Alcar yöneticileri şirketiniz ile gurur duyun!!!
Robotik işlemler olduğu o kadar net ki... Bryat a %30 endeksli....(çıkışta)
İyi geceler dostlar
Artık sizlere bir araya gelmek istemekteyiz
Nedir hissede son durum
Ytd
Dilerim 500 den hisse alan yoktur
Gerçi alan olsa bile
1 lot al 500 TL
1 lot şimdi al 280 TL
Topla 780 bol ikiye 390 TL maliyet
2 lot al 560 artı 500 eşittir 1060
1060:3 eşittir 353maliyet
3 lot al 840 TL 500 le topla eşittir 1340
1340:4 eşittir 335 TL
Yani bugün her bir lot için 3 lot daha alırsanız maliyet bugunku fiyata yakınlaşır 335 olur
Spek de delirir.bunu nasıl yaptı diye
280/335:83 yaparki
Hisse yüzde 17 prim yaptığı anda zarar kurulur.onun için hisseye kızmayın dostlar
Dün holding tavan yaptı
Yarın Carrier de bir şeyler yapmak ister
Herkese bol kazançlar dilerim
Hayırlı cumalar dostlar şimdiden
İndikatörler çalışmaya başladı. Dikkat. Forumun indikatörleri. [emoji1][emoji1]
Geliyoruz
Alcar
Hadi haftayi güzel kapatalım artık
[QUOTE=greenpeca;5765319]İndikatörler çalışmaya başladı. Dikkat. Forumun indikatörleri. [emoji1][emoji1][/QUOTE
Hemfikiriz :):)
Yalnız o indikatör 500 lerde gaz veriyordu, bedelsiz medelsiz muhabbeti yapıyordu. 250-300 lerde de fk sı dd si pahalı şirket, satın diyordu[emoji1787][emoji1787][emoji1787]AL/SAT/TUT TAVSİYESİ DEĞİLDİR. YATIRIM DANIŞMANINIZA BAŞVURMADAN BURADAKİ FİKİRLER İLE İŞLEM YAPMAYINIZ...
Yine kendilerine yakışan rezaleti sergilemeye devam ediyorlar yönetimi de speği de aynı şunu anlayın artık yatırımcı bu saatten sonra istese de vazgeçmez bizden fazla kendilerinize zarar verdiniz basiretsizler.
yatırım tavsiyesi değildir...
Klasik Alarko umursamazlığı... Saldım çayıra mevlam kayıra...Adamlar spekle el ele..(benim görüşüm) Küçük ortaklar yolunacak kaz malesef....Bundan böyle bu zihniyeti devam ettirdikleri müddetçe tüm ürünlerine boykot uygulama kararı aldım. Kendim ve çevreme..
Ulan yıl 2003 kayıtlı sermaye tavanı VE SERMAYE 10.800.000 TL ,
YIL 2022 KAYITLI SERMAYE TAVANI VE SERMAYE 10.800.000 TL...
2003 yılı dolar kuru 1.35 TL
2022 yılı dolar kuru 13.50 TL... İnsan da biraz utanma olur....
yeter artık,kop git,yeter...
47 lot daha kumbaraya
39 lot daha destek
Bundan bi cacık olmaz bunun speği süzme o.... dün malın yarısını boşalttım giderse de zerre üzülmem alsın gözüne soksun hisseleri.