Bu kap haberini de arçelik gibi bir şirket hissesi eksi yönlü fiyatlıyorsa tuz kokmuş anlamı çıkar...
Spek diye tabir ettiğimiz kişi veya grupların haftalardır hunharca soygununa şahit oluyoruz...
sözün bittiği yerdeyiz maalesef...
Printable View
Bu kap haberini de arçelik gibi bir şirket hissesi eksi yönlü fiyatlıyorsa tuz kokmuş anlamı çıkar...
Spek diye tabir ettiğimiz kişi veya grupların haftalardır hunharca soygununa şahit oluyoruz...
sözün bittiği yerdeyiz maalesef...
Koç'lar eskiden hisselerindeki bu tür spek hareketlere müsade etmez, anında hisse geri alım kararı ile cevap verirlerdi... O günler de geride kaldı artık... Küçük yatırımcı kaderi ile başbaşa kaldı...
Son 1 yıldır dikkatimi çeken Grundig marka
televizyon, buzdolabı, çamaşır makinesi ve elektrik süpürgeleri
Yeni nesil bilmez ama bu marka eskiden ülkemizde çok revaçtaydı
Şimdi yeniden beyaz eşya pazarında ve epey kampanyalı satışlar var
Ürünler de arçelik garantisi altında
Alman teknolojisine sahip ve son derece sağlam ürünler
Geçen hafta Grundig Türkiye mağazası 50 inç grundig marka android tv'leri 10.590 liradan kampanya satışı yaptı...
çoğu markanın bu özellikteki televizyonları 20 ile 29 bin lira arasında fiyatları var...
Grundig markayı tanıtma amaçlı çok uygun fiyatlarla sattılar... Şu anda bitmiş o fiyatlara yok...
whirpool'a ait markalar ; Indesit, Hotpoint, Ignis, Privileg ve Bauknecht...
Bunların üretim hakları artık Arçelik'in eline geçti...
Bakalım yakında bu markaları da ülkemizde yaygın hale getirecekler mi
yoksa sadece avrupa pazarına yönelik mi üretecekler...
Arçeliğin satınaldığı whirpool'un bütün ürünleri
Pahalı ancak çok kaliteli ürünler
Avrupa ve Amerikada en çok satan ürünler kategorisinde
Önümüzdeki senelerde Avrupa'da üreteceği bu ürünlerle
Arçeliğin cirosu ve kâr marjı çok iyi seviyelere gelecektir
Arçelikten haberler düşmeye başladı
Türkiye'nin lider beyaz eşya markası Arçelik, çığır açacak yepyeni bir teknolojiyi daha tüketicileriyle buluşturuyor. Yapay zekâ teknolojisini çamaşır makinesine uyarlayan Arçelik, ilk otonom çamaşır makinesi Neo yu geliştirdi. Arçelik Neo, yapay zekâ destekli Optimix özelliği sayesinde en uygun yıkama programını kendisi belirliyor.
https://www.referansturk.com/arcelik...eo-haber-76317
Adamlar küçük yatırımcıyı uzun vadeli yatırımcıya döndürdüler... Kendileri her gün aşağı yukarı hareketler yaptırarak al sat yapıyorlar ve iyi para kazanıyorlar... Küçük yatırımcının üç kuruşuna tenezzül eden bu aç ..öpeklerin Allah bin türlü belasını versin, çoluklarından çocuklarından çıksın...
Bugün piyasalar az da olsa temkinli açıldı
Hisselerin bir miktar düşmesi bence normal
Daha sonra toparlanır
Merkez Bankası faizleri 250 baz puan artırdı
Böylece politika faizie 42.5'a yükselmiş oldu
Piyasa bugün bunu sindirmeye çalışıyor
Bugüne kadar müşterilerini birçok ilkle buluşturduklarına dikkat çeken Arçelik Türkiye Genel Müdürü Can Dinçer "1959 yılında ilk yerli çamaşır makinesini, 1974'te ilk yerli tam otomatik çamaşır makinesini ürettik. Şimdi de ilk otonom çamaşır makinesi Neo'yu sunmaktan gurur duyuyoruz. Arçelik olarak sürdürülebilirlik odağımızı ar-ge ve inovasyon alanındaki gücümüzle birleştirerek müşterilerimize çevre dostu ürün ve teknolojiler sunmaya devam ediyoruz. Bunun en son örneği olan Neo, entegre akıllı sensörler ile kumaşın türü, kirlilik seviyesi ve yük miktarını tespit ediyor ve yapay zekâ destekli Optimix özelliği sayesinde, en doğru yıkama adımlarını kendisi belirliyor. Deterjan, enerji ve su tüketimini ideal seviyede tutuyor. Yaşam döngüsü boyunca karbon ayak izini %32 oranında azaltıyor" dedi.
Sürdürülebilirlik odaklı inovatif ürün ve teknolojileri ile sektörüne öncülük eden Arçelik'in geliştirdiği ilk otonom çamaşır makinesi Neo'nun ağırlığının %24 ü geri dönüştürülmüş materyallerden oluşuyor. Neo, A enerji sınıfındaki ürünlere göre %10 daha az enerji tüketimine sahip.
Bu ar ge çalışması beyaz eşya sektöründe çığır açar
Sayın Dede_60 bıraksınlar bu işleri güneş paneli tedarikçileri kimmiş onu açıklasınlar. Ticari sırsa bilelim. hep antin kuntin işler peşindeler sanırım dağıtılan mallar eve dönemedi henüz. VESBe o finansallar ile çok daha uygun buna göre şu an.
viop vadeli piyasalar, halka arz furyaları piyasaları allak bullak etti
Yeni seneye girerken yatırımcıyı korkutmak ve malları geri almak
için yapılan operasyonlar pek çok hissede göze çarpıyor
Malını zararına satan da pek yok ama spekler cüzi lotlarla
hisseleri aşağı çekiyorlar ve yatırımcıları da ürkütmeye çalışıyorlar
Ne diyeyim, alan alır satan satar, tercih kişinin kendisine kalmış
2000 yılında aldığım Ariston marka çamaşır makinamda da bu özellikler vardı. Annem hala memleketteki evimizde kullanıyor.Mi 9T cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hollanda'da yerleşik bağlı ortaklığımız Beko B.V. (eski şirket ünvanı ile Ardutch B.V.) tarafından Arçelik A.Ş.'ye 21.500.000 EUR tutarında temettü dağıtılmasına karar verilmiştir.
Söz konusu temettü 22.12.2023 itibariyle tahsil edilmiş olup, temettünün konsolide finansal tablolarımız üzerinde herhangi bir etkisi bulunmamaktadır.YTD
2022 yılı konsolide bilanço 26.01.2023 tarihinde açıklanmış.
Ata yatırım 2024 temettü tahmini 9.30 tl.
Ytd
Nasıl 9,30 tl temettü verebilirki
Hisse başı karı 8 küsür tl de
Genelde %50 dağıtım yapıyor
Hisse başı 3,50 veya 4 lira civarı olur
diye düşünüyorum, belki cüzi bir miktar yukarı olabilir
Yurtdışında noel tatili başladı, işlem hacmi bu hafta düşük seyreder...
o yüzden bu hafta bir beklentim yok...
122,10 desteği kırılırsa aşağıda 118,50 desteği var... :(
inşallah daha aşağılara salmaz... endeksteki düşüş hoş değil...
Whirpool ile ilgili haberler 2024 ün ilk ayında düşmeye başlar
Büyük yatırımcıların hisse toplaması için ortam çok uygun
bir kısım yatırımcı faizler yükselince satıp mevduata kaydı
bir kısım yatırımcı ise altın ve dövize yönlendi
Böyle zamanlar tahta sahipleri için orta ve uzun vadede
toplama zamanı. Parası olan alıp maliyet düşürür
Benim gibi parası olmayan sabırla bekleyecek
Ben her şeye rağmen Arçeliğin 2023 yılını
4,50 ile 4,80 USD aralığında kapatacağına
inananlardanım. Belki biraz fazla saf ve iyimserim :Sad:
Borsa geneli ölmüs aglayani cok[emoji779]
CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ölü taklidi yapıyor... biz de inanmış gibi yapıyoruz... çalı dibinde izlemeye devam... :plc:
Ben de hisse başı net 4 lira civarı temüttü verir diye düşünüyorum