teşekkürler
yarını bekleyeceğim o zaman
sadece ısfın ve odas mahkumuz bugün
Printable View
teşekkürler
yarını bekleyeceğim o zaman
sadece ısfın ve odas mahkumuz bugün
Bende sadece ISGYO'lar kaldı.
Bugün onuncu tabanı, on gündür açılıştan beri tabanda, satılamıyor. 18,97'den 6,65'e düştü. Böyle bir düşüş gördüğümü hatırlamıyorum borsada, tepki yok birşey yok, tabandan burnunu kaldıramadı.
Pazartesiden sonra ne olacak onu da çok merak ediyorum.
Merhaba
İSTANBUL TAKAS VE SAKLAMA BANKASI A.Ş. TSKB nin % 7,22 sini SKBNK nın % 13,05 ini almış. Kaynak (KAP)
Bugün SKBNK spot 1.82 ortalama satıp ile vadeliyi ise 1,79 ortalama ile alıp kapattım
soru ?
banka hisselerinde bu ay yeni arbitraj pozisyonu açar mısınız ?
bu saatlerde dinginleşiyor piyasa
iyi oranlar belirir bu aralar.
yoksa bu ay çorak mı geçeçek
ISGYO da tabanı bozmuş nihayet
ısfın bakayım dedim en iyi oranlardan biri.
tahta ölmüş gömmeyi unutmuşlar.
işlemler yerlerde.
hala bekliyoruz.
güzel oranlar çıkınca paylaşalım lütfen
Orana bakar, açabilirim...
müsait olan var mı güncel bir tablo paylaşabilir mi ?
Sn yuji teşekkürler paylaşımlar için.
isfin'den az miktar %45 oranla yaptım, başkasına elim gitmedi, ay boyunca oranlar yükselirse yapacağım. isfin de bugün bile tavan çekti, ekimde de zorlayacaktır.
isgyo hisse ve eylül kontratlarıma dokunmadım, uzlaşmaya bıraktım. Merak edenler oluyordu biz kapatmazsak ne olur diye, sonucu yazarım.
Sicili aklayalım: Borsa nasıl temizlenir? | Artunç Kocabalkan - Işık Ökte
https://www.youtube.com/watch?v=5fU9xo8H7uU
----------------------------------
Borsa'da ve/veya Viop'ta işlem yapan herkes izlemeli. YTD.
Borsa manipülasyonu operasyonunda 8 kişi gözaltına alındı
https://twitter.com/ForeksTurkey/sta...dhWa8uDZw&s=19
oranlar iç açıcı değil.
geçen aydan devrettiğim skbank ile%45.28
bu ay açtığım
ısfın %43.68
ısctr %37.19 oranları ile
portföy yaklaşık %60 bağlandı.
kalan %40 ile bekliyoruz.
Başlıkta sık soruluyor, ileride yeni gelip burayı okuyacaklar için de kayıtlara geçmesi için yazıyorum:
Geçen cuma ayın son günü ISGYO arbitraj pozisyonumu kapatmayarak uzlaşmaya bıraktım.
Akşam 18:50'de pozisyon kapatılmış, pazartesi (bugün) sabah hesabımda hisseler de kontratlar da yok, hisselerin bedeli yarın hesaba geçecek.
Aracı kurum ziraat yatırım.
Merhabalar, iş yatırım güncel teminat çarpanlarını bilen varmı ? Şu anda a1capital takasbank x7 uyguluyor ve bu arbitraj oranının büyük kısmını eritiyor.
Hisselerde getiriler düşük.
Dolar spot alış 18,56 eylül vade satış 19,20 getiri yıllık eşdeğeri %45. Burdan %10 stopaj düş %40.5 , yine hisselerin üzerinde.
Ülkemizde de her yerde de açık nokta mutlaka vardır.
1. Viop yönetmeliğinde karşı aracı kurum ödemezse "Garanti Fonu" öder diyor, fakat üst limit var mı yok mu belli değil. Bu sefer Takasbank devreye girdi, gelecek sefer ne olur?
2. Garanti fonu ne zaman öder belli değil, 5 yıllık vadeye yayıp parça parça ödese de bir şey yapılamaz gibi...
Merhaba, şimdi 100 lot vadeli ISFIN satmak için ne kadar teminat gerekiyor, kurum investaz
Teşekkürler