Tahminim politika faizini sabit bırakırsa satış gelir borsaya ytd.
Printable View
Tahminim politika faizini sabit bırakırsa satış gelir borsaya ytd.
Garanti AL da iyi kapattı seansı ytd.
Piyasayı 3-4 tane viopta short pozisyonu olan Bofa İnfo Yat fin ve A1 kasıyor ama nereye kadar ?? Garantide cesaret edemiyorlar artık.. Garan yay gibi ..
Bugün yeni zirve bekliyordum olmadı Garan da yatay kapanış.
Uzmanlarda ocak ayında da faiz artış beklentisi var.
63.60 dan döndü.. Yeni para girişi yok.. Sanayi hisseleri prim yaptı.. Bugün biz birazda Akbank ı takip ettik..O düşünce bizde aşağı kapattık..
Borsanın yukarı gidecek gücü yok 7500 8100 arasında sıkıştı kaldı eğer haftaya 7000 altında kapanış yaparsa işte o zaman düzeltme süreci uzamış olur aynı seçim belirsizliğindeki zamana benziyor o dönemde 6 ay düşüş düzeltme sürmüştü ytd.
2024 yılında 3 favori sektörlerim bankacılık,sigorta ve faktoring fakat sektörleri kuvvetli olmasına rağmen hisseler zor yükseliş yaşıyor yaptığı primi geri veriyorlar ytd.Tadı kaçtı borsanın aylardır aynı hareketler neyse sağlık olsun ytd.
Eski zirvesi 58 civarları altında kapanış yapmadığı sürece sıkıntı yok garanda eğer düşüş yaşarsa zaman kaybı uzatılmış olur ytd.
Garan 3,27 F/K insanlar 30 f/K daire yada tarla satın alıyor yahu bu borsanın azabı fakirliği nedir neyse bakalım zaman ne gösterecek.
Bu kadar civelek çağırma beni. Bir anda ansızın gelebilirim 😂😂tekrar merhaba İspanyol...
BİST işlem hacmi 63 milyar..Yabancılar noel tatilinde.. Bakalım çarşamba yabancı meydanda olacak..
Bu ney aq ya?
Emekli fonu daha önce HSBC den aldığı malları dün geri verdi.. Fon sahiplari fonu bozdurup TL mevduata geçmiş olabilir.. Neticede piyasada %60 a kadar faiz veren bankalar var..
Gong kimde la. Çalın şunu. Dayan raki😁🇹🇷
Dejavu gibi bu düşüşleri hep yaşıyoruz. Artık yeter aq!
60 ın üstüne atsa rahatlayacağım..
Merkez Bankası uzun bir aradan sonra tekrar depo işlemlerine başladı.. Normalleşme sürüyor.. Böylece bankalar ellerindeki nakit fazlasını MB na satarak değerlendiriyorlar.. Buda bankaların karlarına artı olarak yansıyacaktır..
CDS ler 270 e indi.. Bankaların hareketlenmesi bekliyorum
Ocak 15 de moody's ün kredi notu değerlemesi var.. orada büyük ihtimalle yükseltme durumu var..
CDS ler 200 ün altına inerse bankalara çok büyük doping olur..
60 TL nin üzerinde bir tutunamadın ya kardeş.. Biraz daha alım..
Yine mi regl olduk aq!
Lan aq kim satıyor yine bunu ya?
Diğerlerinden yine ayrıştık!
YENİLEME-BofA: Yatırımcılar, birkaç yıllık kopukluğun ardından Türk bankaları hakkındaki görüşlerini tazelemeye hevesli
08/01/2024 10:30:04https://news-files.foreks.com/conten...698745966.jpeg
"Biz özel bankaların uzun vadeli CoE'lerin üzerinde RoE'ler sağlayabileceğini savunuyoruz. Evet, bu yakın değil ama piyasalar ileriye bakıyor. CDS ve sabit gelir piyasasında toparlanma hızlı oldu. Hisse senetlerinin de bunu takip etmesi muhtemel" ifadelerini de kullanan BofA, Akbank, Garanti, İş Bankası ve YKB için "al" tavsiyesi verdi
Yine 2$ üzerindeyiz. Sabırsızlıkla 2.2$ bekliyoruz!
63 te taaruz ve savunma güçleri arasında müthiş bir cenk var.zaman zaman ilerleyen taaruz güçleri savunma güçlerince hazırlanan pusularda ağır dayak sonrası geri çekilmek zorunda kalıyor.ancak bu geri çekilme sınırlı.taaruziler güçlerini toparlayıp safları sıklaştırdıktan sonra tekrar geliyorlar. sonuç merakla bekleniyor.
Reji uyuma aq!
Bankalar arasında en önde iken geriye nasıl düşersin be aq evladı İspanyol?
🤪
Bofa inbesi dün bugün 3.2 milyon lot mal koydu.. Raporda 78 tl fiat veren sen değilmisin.. Ne iş..65 üzeri kapanış bekliyorum yarın..
https://img.imgyukle.com/2024/01/11/yiK8LY.jpeg
geçerse ?:wave:
Beyler çok şey mi istiyorum? 🤪😜💸💸💸🤪🤪
Yahu bu pala yı çözemedim.. Bugünde geldi koydu 1.1 milyon lot 5 günde 4 milyon lot verdi.. Acaba yarınki Moodys in notunumu öğrendi..2.2 doları birçok kez kırdık ancak Pala ve yancılarını satışları 2.2 nin altında kapattırdı..
Kayıtlı sermaye tavanı 10 milyar TL’ den 25 milyar TL’ ye çıkacakmış. Acaba İŞC gibi bir bedelsiz patlatır mı?
Diğerleri kıpkırmızı iken biz yeşildik. Akbank bizi bile geçti. İspanyol sen bir Real Madrid’ sin. Sana bu yakışmıyor!
5-6 ₺ temettünün yanında bedelsiz verse tadından yenmez.
Böyle bir güne 70 yakışır. Ardından ise kısa zaman içinde üç basamaklı bir sayı😜🙏🏿💸💸💸💸💸💸💸
Tüm bist yerli yatırımcılar mallarını Bofa ya boca ettiler. Herkes rahatladı.. Bakalım Pala aldığı bu 6.5 milyarlık malı napacak??.. Garanti de az bir alış ile kağıt zaten uçuyor.. Şu bedelsizi açıklasada üçlü rakamlara uçsak..