dün formasyon yukarı kırmıştı 10.60-65 hedefdi bakalım uygulayacak mı:)
Printable View
Yeni vadede hareketlilik arttı.
kchol zurnanın zırt dediği yerlerde debinmeye başladı.
kendi adıma endekis yönü içün de takip ediyorum....
Almanya'da nehirlerdeki düşük su seviyesi ekonomiyi tehdit ediyor
Alman Endüstrisi Federasyonu (BDI) Başkan Yardımcısı Holger Loesch, ülkedeki sıcak ve kurak havanın etkisiyle yük taşıyan gemilerin kullandığı nehirlerdeki su seviyelerinin düşmesi nedeniyle, nehirlerdeki ağır nakliye taşımacılığının durmasının an meselesi olduğunu söyledi.
Alman NTV kanalının haberinde, Alman su yollarının düşük su seviyesi nedeniyle "alarm verdiği" kaydedildi.
Holger Loesch açıklamasında, "Kimya veya çelik endüstrisindeki tesislerin kapanması, madeni yağların ve yapı malzemelerinin hedeflerine ulaşmaması veya büyük hacimli ve ağır nakliyelerin artık gerçekleştirilememesi sadece an meselesi." dedi.
Su yollarındaki düşük seviyelerin sonuçlarının teslimat darboğazları, üretim kesintileri ve kısa süreli çalışma gibi etkileri olacağına dikkati çeken Loesch, "Şirketler en kötüsüne hazırlanıyorlar." ifadesini kullandı.
- Ren Nehri'nde feribot seferleri durdu
Öte yandan Ren Nehri'ndeki su seviyesinin düşmesi nedeniyle nehir üzerinde feribot seferleri düzenleyen Landskrone şirketi, internet sitesinden yaptığı yazılı açıklamada, "su seviyesinin düşük olması nedeniyle seferlerini durdurduğunu" açıkladı.
Kuraklık ve sıcaklığın sadece Alman ekonomisinin can damarlarından olan Ren Nehri'nin su seviyesini düşürmediğini, Elbe Nehri gibi diğer önemli su yollarında da benzer sorunların yaşandığı kaydedildi.
Büyük nehirler ve kanallar olmak üzere ülkede yaklaşık 7 bin 350 kilometre federal su yolu bulunuyor.
Ren Nehri, dünyanın en işlek su yollarından biri olarak biliniyor.
Federal Alman İç Deniz Taşımacılığı Birliği verilerine göre, Almanya'da kayıtlı yaklaşık 2 bin gemi ile yaklaşık 10 bin kargo gemisi Avrupa'daki nehirlerde hareket halinde bulunuyor.
Kaynak : Anadolu Ajansı
Dün kuvveti destek olan 3.080-090 aralığına dikkat...
NE OLDU..HABER Mİ VAR?
Kuş haricinde tahtalarımızı boşalttık duruma göre bakarız artık güzel bilanço dönemi oldu.
pıst 100 de 2850 altı saatlik kapanışlarda dikkat edilmeli ,
formasyon çalışırsa 2790 bandı hedef.
sevdiğim bir dostum söylemişti KCHOL ne tarafa giderse endeks te peşinden gider diye
bende beş dakikalıkta bir sıkıntı olmadığı görülmekte
..
https://i.hizliresim.com/bmklp4h.png
Kulakustu yatisa devam. Shortta cekilen cile kutsaldir. Taze shortor olarak azda olsa cile cekiyorum.. Tedirginim cok.... Alcalan dip ve tepesel goruntuler mevcut Etiket cepte yapistirmadim daha ama fiyat tepesi goruldu artik bence.. Bugun birseyler olabilir akalim kismet... Grafik etiketsel beklentim ama hic belli olmaz tamamen kulliyen yaniliyor olabilirim ben..size iyi kazanclar
https://i.hizliresim.com/czylfvr.jpg
sağ omuzdan şort açtım vur kaçlık.
şöyle bi % 30 bassalar mikemmel olur borsaya
:drunk::drunk:
vadelinin var bir karın ağrısı ama nedir bilinmez
https://i.hizliresim.com/60yynig.png
KUŞLU siteden ELLİOT çizenlerden .
Yukarı son 5. Dalganız var.
Sonra derin düzeltmeye girebilirsiniz.2800 bölgesinden dönmesi gerek.
S400 ikinci parti haberi de etkili olabilir.
https://i.hizliresim.com/583f6lz.png
şort pozisyon kapandı:)
Bu endeks öyle kolay kolay dusmezzz açın shortlari bize mazut lazım.mazutttt ralli isterukkkk
ohh yeahhh ne güsel veriyo serinledik :oleyo::oleyo::drunk::drunk:
Günlük kapanışlar 2800 altı olmamalı .
Bu şeker ne zaman düşer beya gidip onuda shortlamışım :)
SAKIN SİZ YAPMAYIN BEN ETTİM SİZ ETMEYİN :(
Kendi adıma
Terste kaldım ve stop oldum
Ne s400 müş ulan ilk borsayı vurdu
Lönkcüler anektarı masaya bırakıp kaçtı heralde, uzun zamandır büüüle şır şır olmadıydı bist
Rusya: Ukrayna'da toplam 3 bin 307 obüs ve havan topu yok ettik
Rusya Savunma Bakanlığı, savaşın başlangıcından bu yana Ukrayna ordusuna ait 3 bin 307 obüs ve havan topunun imha edildiğini bildirdi.
Konaşenkov, Rus askeri güçlerinin Rusya-Ukrayna Savaşı'ndaki eylemleri konusunda bilgi paylaştı.
Herson bölgesinde Ukrayna ordusunun 46. Hava Aracı Tugayı'nın pozisyonlarına yönelik yüksek hassasiyetli silahla düzenlenen saldırıda 20'den fazla askerin etkisiz hale getirildiği, yaklaşık 30 askerin yaralandığını ifade eden Konaşenkov, Donetsk bölgesinde 72. Motorlu Piyade Tugayı'na ait 50'den fazla asker ile 6 askeri teçhizatın yok edildiğini ileri sürdü.
Konaşenkov, Donetsk bölgesindeki Bahmut kentinin yakınlarında 50'den fazla Fransız yapımı "EMP F2" tanksavar mayının tespit edildiğini aktararak, söz konusu mayınların etkisiz hale getirilmesinin imkansız olduğunu ve bunun Cenevre Sözleşmesi'ne aykırı olduğunu savundu.
Rus ordusunun Ukrayna'daki askeri unsurlara yönelik saldırılara devam ettiğini belirten Konaşenkov, Ukrayna güçlerine ait 7 yönetim merkezi, hava savunma sisteminin radar istasyonu ile yakıt deposunun imha edildiğini söyledi.
Konaşenkov, Ukrayna ordusuna ait 2 insansız hava aracının vurulduğu bilgisini vererek, "Ukrayna'da bugüne kadar 267 uçak, 148 helikopter, 1743 insansız hava aracı, 365 hava savunma füze sistemi, 4 bin 328 tank ve zırhlı araç, 799 çok namlulu roketatar, 3 bin 307 obüs ve havan topu ve 4 bin 902 özel askeri araç yok edildi." diye konuştu.
Kaynak : Anadolu Ajansı
--------------------------------------------------------------------
Komedyen Zelenski amacına ulaştı,ülkenin savunma sistemi tamamen yok oldu.
Ülkeyi Pençik pençik parçalayacaklar.
YTD
Devre kediciyi çalıştıracak zalım nasıl oynuyor büüüle, makina ağladı bea :drunk:
bu tcellin karin agrisi nedir , endeks yukari giderken de dusuyordu
Hep aynı seneryo deli gibi alımlar yap fizana git herkesi batır sonrada aniden ölümüne sat taban taban her iki tarafdan da milleti batırmaktan başka yaptıkları yok
POT-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kuş daha etli tombik tombik, ama ayular yaklaşamıyor o tarafa
Sitem long ben uzadım :)
Burdan donup yesil kapatirsa manyak birsey olur . Bizim palada itnelik bitmez yapar mi yapar.