Moza hc tebrikler.. ytd
Printable View
Moza hc tebrikler.. ytd
sağol spenc dostum bişey bildiğimden degil ama hissiyatım bu yonde idi.bi de ev alma mevzusu var bakalım hayırlı bi işe gidecek para da maşallah evler de hisseleri geçmiş primlenmede hergun 100 100 arttırıyorlar.
su ulkede ekonomide gemini yuzdurebiliyorsan avrupa amerika borsalarının tozunu attırırsın:) oyle bi cografyaya ve zaman denk gelmişiz ki işimiz zor.
Ev alma hususunu öteleme bence, büyükşehirlerde kiralar almış başını gitmiş! Özellikle İstanbul. Çoğu sektör belki İstanbul'daki veya diğer kira artan bölgelerde, kira artışı sebepli faaliyet alanlarını başka küçük şehirlere taşımak zorunda kalabilir. Sebep; çalışanlarıni elde tutmak veya çalışan bulabilmek için. Aldığı maaş ile Kirasını karşılayamakta zorlanan çalışan ne yapacak ve çalıştığı sektör bunu nasıl karşılayacak diye düşünürsek. Küçük şehirlerde bu durumu kurtarma yoluna gitmek zorunda kalabilir şirketler. Haliyle de bulunduğunuz şehirdeki durumu gözlemlemek gerek. Bilemedim.. ytd
ABD: Başta Soda Külü olmak üzere hammadde fiyatlarındaki artışın ABD pazarında istikrar kazanması ve 2023'ün ilk çeyreğinde Sodyum Bikarbonat fiyatının daha da artmasına yol açması bekleniyor. Sodyum Bikarbonat unlu mamullerde ve kek, kraker, gofret ve diğer unlu mamuller yapmak için pastacılık sektörleri. Ayrıca köpürme veya karbonasyon üretme kapasitesi nedeniyle içeceklerde kullanılır. Fiyatları bir önceki aya göre yüksek sınırda sabit tutan gıda işindeki büyüme de talebi daha da teşvik etti.
ABD'de Sodyum Bikarbonat'ın yükselen fiyat trendinden birincil olarak artan Soda Külü maliyetleri ve alt sektörlerden gelen talepteki eğilim sorumludur. Daha önce, önceki çeyrekte, alt pazar öncelikle talep üzerine Sodyum Bikarbonat satın aldı ve kimyasalın fiyatı değiştirildi ve Kasım ayında genel olarak sabitlendi. Ek olarak, İlaç, Tekstil ve Gıda gibi yan sanayilerde Sodyum Bikarbonat talebi ılımlıydı. Soda külü, konsolide fiyatı ve düşük piyasa ortalama fiyatı olan bir hammaddeydi. Bir arz ve talep oyununda, önceki çeyreğin tamamında ana oyuncular alıcı ve satıcıydı. Bütünsel olarak bakıldığında, Sodyum Bikarbonat fiyatı, alt pazarda ürüne olan talebe bağlı olarak pazarın konsolide işleyişiyle tutarlı kaldı.
ChemAnalyst'e göre, alt pazardan gelen talebe bağlı olarak Sodyum Bikarbonat fiyatının yakın gelecekte artmaya devam edebileceği tahmin ediliyor. Ayrıca, Sodyum Bikarbonat fiyatları, bu çeyrekte Bikarbonatın yukarısındaki Soda Külü fiyatından daha fazla etkilenecektir.
9 Ocak Bob Duffler.. ytd
Günaydın arkadaşlar, sağlıklar dilerim.
moza80 hc İzmir güzel şehirdir. Sakindir, İstanbul'da yaşayanlar için fazla durağan hatta "sıkıcı" olabilir. Ama İstanbul kadar fazla karışık değildir, büyük şehir kavramına göre aslında küçüktür. Eğer yapacağın bir işin varsa ( çünkü kalifiye elemanların iş bulması ve iş kurması biraz sorunludur) gayet güzel bir şehirdir.
Bugün ortamlar sert oldu yine. Ytd
Günaydın arkadaşlar, sağlıklar dilerim.
moza80 hc desenize tereciye tere satmaya kalkışmışız.
Bu siyasetten hep nefret etmişimdir
Filler tepişir çimenler ezilir
bi tane indikatör hissem var.eğer tutarsa yukseliş %1 in uzerinde olmayacak diyor yt değil elbette.4910-50 ciddi direnç oldu orası kırılmaz ise 4500e kadar inebiliriz şişe ozelinde de 2 dolar destek olmalı
Nasıl gençler eğleniyormuyuz, :) şaka bir yana bende eğleniyom ne güzel geçirdiler. (bana da) shortları erken kapadım. :)
geçenlerde 48-50 ler havada uçuşuyordu. şimdi kimse almaya korkuyor.
gerçi aldıklarımız da elimize yapışıyor. Fon satışları bitmeden bir halt olmaz. mecbur bekleyeceğiz.
şişede paranız kalsın, çok çok zaman kaybederiz. ytd.
selam beyler.
hayrola yaw 1 günde 2 sayfa yazı yazılmamış.
27-35 tl arası onca ay alma. 38 den almaya başla.kasadaki parayı temettü vermeyelim de nasıl daha fazla paraya az lot alırız onun hesabındalar.
Ağır türbülansa soktular bu hafta! Hepimizin nefesi kesti hisseler.. 100 günlüğe degdirenler var.. haliyle forumda aradığınız kişilere ulaşılamıyor.. ytd
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1101559
26 Şubat 2021 tarihli Yönetim Kurulu kararıyla başlatılan, 30 Haziran 2022 tarihli Yönetim Kurulu kararı ile devam edilmesine karar verilen pay geri alım işlemleri kapsamında 12 Ocak 2023 tarihinde yapılan alımlar tabloya eklenmiştir. 12 Ocak 2023 tarihinde 37,9 TL- 38,48 TL fiyat aralığından (ortalama 38,26 TL) 603.842 adet pay geri alınmış ve Şirketimizin sahip olduğu SISE payları 52.352.465 adede ulaşmıştır (Şirket sermayesine oranı %1,71).
39.16 dan tırtıkladım yine.. Şişeye al yazarken çok rahatım.. Bu türbülans bir bakıma iyi oldu.. Düştü düşüyor satış gelecek ama ne zaman sorusu son buldu.. Artık seçime kadar bol dalgalı bir okyanus atmosferinde ilerleriz.. Bilançoyu unutmayalım.. Bilanço beklentileri borsayı dik tutacaktır.
Şirketin alımı can suyu oldu
Şirketin satış fiyatı 36,96 nın altına düşürmeyeceğini tahmin etmiştim oyle de oldu. Neyse bu iyi haber oldu. şirketin daha alım için kullanabileceği 4200+282 milyon toplamda 4482 küsür alım bedeli var. kullanırmı bilemem ama boyle bir silahı oldugunu hatırlatması iyi oldu.
https://i.hizliresim.com/k78kpg4.png
Bugun de yukarı hareket devam ederse sinyal al verecek, tam arafdayız. ytd
Bence bistteki düşüş iyi oldu. İndikadorler, motorlar soğuması bakımından. Ha bu çok fazla düşmedi ama sert düşenler fırsat yaratmış olabilir. Artan bu enflasyon karşısındaki, yüzde 40 civarı düşüş yaşayan hisselerin hissiyatı daha fazla olmuştur. Voaliteli olacaktir elbet ama artık o durumda şirketlerin bilanço beklentileri öncesi ve sonrası akabinde de temettü açıklamaları ile kendi dinamiklerince hareketler yapacaktır. Diye düşünüyorum.. kendi düşüncem tabi, yatırım tavsiyesi olmasın..
sasa ve hekts ile yine aynı kaldırmaca başladı
şişe böyle zayıf dururken endeks yalan söylüyor yada bizimki yalan söylüyor bakalım ne olacak :)
sasa şişe fiyatından alınır desem sasacılar beni lime lime eder:) ama hala çok pahalı
https://i.hizliresim.com/2vrwelg.png
Günaydın sabah şekeri niyetine.
endex 8 günlükde dans ediyor. biz halen 8 günlüğe uzağız. 5040 üzerinde katılabiliriz. ytd
Moza hc. Sasa şişe fiyatında yine pahalı ama matematik izin vermiyor. :)
Kısa Vadeli İşlem Önerileri - SISE - F_SISE0123 / AL
Spot Hisse
Cari Fiyat : 40.16 40.18
Hedef Fiyat: 41.22
Zarar Kes : 39.66
Vadeli Kontrat
Cari Fiyat : 40.51
Teminat oranlarını aşağıdaki linke tıklayarak görüntüleyebilirsiniz.
https://www.isyatirim.com.tr/tr-tr/u...ar.aspx#page-1
Vadeli İşlem Sözleşmeleri >> Hisse >> Başlangıç Teminatı
https://www.isyatirim.com.tr/tr-tr/a...spx?hisse=SISE
hadi bakalım sana güvenmiyom ama bakalım ne olcek :) ytd
niye nazlanıyor bu, hava güzel yağış yok pist kalkışa uygun
https://i.hizliresim.com/s6y6lst.png
Günaydn,Dünkü kapanış.
Pivot rakamları düne ait bugunki güncellenmedi :) ytd
Endex de yukarı açılış ama sonrası tehlikeli olabilir dikkat etmek lazım ytd
gülben abla da şişeci olmuş :)