benim gördüğüm 3 kere taban bozdu....
bu iyi bişey mi. kötü bişey mi....
Printable View
gel gel ifadesinden başka bir şey degil hatırlayın ilk 170 e giderkenki hareketi o zaman da aynı tezgahı yapmış ve tavan çözüldü dönecek diye beklerken ertesi seans veya bir sonraki seans tekrar dipleri göstermişti ama bu sefer 245-250 arasını görüp çok hızlı gene yukarı dönmesini ve 400 üzerinde 2-3 gün kalırsa önünün baya açılacagını düşünüyorum şimdilik tahtacılar kısa gün karı peşinde yukardan ver aşagıdan topla derdinde ve bu da eylül ekim aylarına kadar vur kaçla devam demek gelen iktidar ve ülkenin durumunu bir görmek isteyeceklerdir eger iyi bir atılım yaparlarsa yabancıyı da ikna ederlerse işte o zaman ben borsanın 10 000 leri görebilecegini düşünüyorum hayırlısı kısacılar için handikap uzuncular için fırsat günleri bu aylar.
alfas aslında son zamanlarda halka arz edilenlerin en iyilerinden biri ama orta uzun vade alttan alıp bekleyen için çok güzel fırsatlar verir bence tabi şimdilik beklemekteyim nisan sonu bir miktar giriş yapabilirim tabi kafamdaki hesaba gelirse erken bile olabilir sabır borsada ilaçtır.
Arkadaşlar Yapıkredi Denizin mallarını satıyor olabilir mi?
bu hisse bu potansiyelle 260 lara inse herkesi mallandırmaz mı ?
Aracı kurumların elinde doğru düzgün lot kalmadı. İnat ettiler ama KY her tabanda güçlü alım yaptı. Tekrar 400-500 lere taşımadan KY mal satmaz burda kolay kolay. Güçleri bitti.
herkese merhaba,
bu şirketi takip etmeye başladım. ileride yatırım yapıp yapmayacağıma henüz ciddi anlamda karar vermedim. sadece deneme amaçlı olarak biraz aldım.
AKD - aracı kurum dağılımları, hangi fon ne almış ne satmış, çok bilgili olduğum, çok ilgilendiğim bir alan da değil açıkçası.
ben yatırımcılara hele hele yatırım süreclerini 4+ olarak düşünenlere yok info aldı deniz sattı vakıf verdi KY aldı gibi ifadelerin çok etkilediğini sanmıyorum.
diğer yandan fiyat hususunda çok bir değerlendirme yapmak mümkün değil. henüz çok yeni bir arz. pahalı mı ucuz mu?
herkese iyi akşamlar
astor, az biraz toparlamış gibi....
KALMAZLAR spekettin efendi 5 taş oynayan çocuklar gibi atıyor tutuyor yukarlardan verdikleri yeter buralarda korku tüneline sokma işleri ky için artık bu tünelde karanlıktan korkan kaçacaktır VEYA yabancı varsa ki vardır onlar borsadan kaçtıkları için onların satışlarını karşılamak için aşagıya çekip ucuzdan alma telaşıdır bu hissenin orta uzun vade çok iş yapacagını ve çok da can yakacagını düşünüyorum heleki açıkçılar varsa vay haline yani tahtacıların oyunları bitmez.bu kadar hızlı ve fazla işlem nasıl oluşur hele şu ortamda kurmuşlar robotu açmışlar algoritmayı çalkalayıp duruyor.
4 günde 3 taban yakışmadı. Bu kadar sert düşecek ne var bilemiyorum, bilmediğimiz bir haber mi var diye düşündürdü. Hissenin tahtacısı olarak gördüğümüz deniz yatırım tahtayı terk etti neredeyse şu 3-4 günde, tahtayı elinde tutan aracı firmanın hiç böyle çekip gider gibi satmasını görmemiştim, bir şey daha öğrendik. Portföyün çoğu da burada maalesef kötü yakalandım.
https://twitter.com/solarvizyon2050/...5Yr6GSnqkWxWYg
Böyle bir haber var ama 1 nisan şakası diyenler de olmuş. Böyle şaka mı olur 😀
Herkese hayırlı haftalar. Hafta sonu güzel gelişmeler oldu. Bunlardan birisi de OPEC in üretimi kısması. Ham petrol +%7 ile haftaya başladı. Bir diğeri de kuşlu sitede dolaşan yukarıda da Mathador arkadaşın paylaştığı haberler. Henüz teyit edilmedi ama hisseyi çok olumlu etkileyeceğini düşünüyoruz. Umarız geçen hafta yaşadığımız bir durumu bu hissede bir daha hiç yaşamayız.
KY yatırımcılar hisseye sahip çıkıyor.. Blok mal satacak kimse kalmadı gibi.. Genel kurul sonrası kartlar yeniden dağıtılacaktır..
Bugün 300 üstü kapanış çok iyi olacaktır..
astor düştü diye mi düştün bu kadar....
Astor la paralel gidiyor gördüğüm kadarı ile..3 aylık bilançolar gelmeden yukarı yön biraz zaman alacak gibi duruyor..
Daha çok düşerken astorla çıkarken kendi başına hocam 😀 2022 4. Çeyrek bilançosu gelmeden önce de deli gibi düşürmüşlerdi çok korktum bilançosu kötü gelecek diye ama iyi gelince bu sefer deli gibi aldılar kağıdı. 2023 1.çeyrek bilançosu umarım iyi gelir bu düşüş manasız kalır. Yalnız piyasa neden diğer gesciler gibi fiyatlamak istemiyor alfası merak ediyorum.
Dün Astor a ayak uyduramadık.. Astor koptu tek başına..Umarız bugünde Alfas ın günü olur..
Kağıtta tahmin ettiğimiz gibi satış baskısı büyük ölçüde bitti. Ama durum şu ki iştahlı alıcıda gelmiyor.
Belki yeni bir iş KAP'ı biraz heyecan yaratabilir.
Yoksa gün boyu +2 / -2 yataya saracağız gibi Mayıs bilançoya kadar.
sevgili balina ben biraz ayak uydurdum gibi aşagıdaki hedefimin biraz üzerinden de olsa kendi çapımda biraz mallandık 275-277 arası bakalım nerelerde solugu alacagız 400 üzeri 2-3 gün kalsa hissemizde beklentiler ve işler yoluna girecek gibi şimdilik oralar için erken ama fırsatı da yerinde görmek gerek diye düşündüm.hakkımızda hayırlısı.
300 lü fiyatlarda tutunamadı....
bakalım nasıl kapatacak....
:halay: :halay: :halay:
Tavan hayırlı olsun, deniz 168 bin lot almış an itibarıyla
Tahtacı Deniz geri geldi. Sabah iştahlı alıcı yok demiştim hemen ben buradayım demiş. :)
Bugün bayağı bir bir KY avladı. Daha sattıklarının 4'e 1'ini yerine koyamadı henüz.
Bakalım yarında toplayacak mı. 10 Nisan Genel Kurul var.
Tavanda 511492 bekleyenle kapattık, deniz 203084 lot artı kapatmış. Tavandan satılan lot sayısı 207090. Tavan olduktan sonra hemen satılan lotlar 180 bin civarında idi be son 1 saatte falan 2 bin lot ancak satıldı eğer yanlış görmediysem, bu umut verici, satış iştahı azalmış gibi şu aşamada. Ancak burası borsa, ne olacağı belli olmaz, yarın yeni bir gün ne olacağını göreceğiz inşallah
gk da güzel bir bedelsiz ve temettü ile 400 üzerine hiç zorlanmadan gidecegini ve 46 milyon sermayenn artık dar geldigi inancındayım bana göre hissenin gelecek vaad etmesi ve işlerinin de baya iyi olması yukarda yazdıklarımın da kanıtı bu enerji işinde en verimli yıllarını yaşayacak hisselerin de başında geliyor kısmetimize umarım yanıltmaz.
Dusuk sermaye yuksek kâr ve yuksek temettu politikasi izlerse ben sahsen mutlu olurum.Tabi herkesin bakis acisi farkli saygi da duyuyorum.Hayirlisi olsun ins
Tavanda kaç lot var dostlar?
Dün 500k lot ile tavanda bekliyordu. O zaman düz mantık yarın da tavan ve son tavan
Deniz tam bir bela, elindekilerin hepsini satsa da kurtulsak. Hisse borsanın kapanışına yaklaşık iki saat kala tavan olmuş. Deniz elindekileri verse yine çizip tavan olacağı muhtemel. 206 bin lotla karanlık odaya girdi. Saat 18:08 de tavanda 207 bin lot vardı. Deniz son dakikada ne kadar mal girmişse karanlık odada tavanı çözdü. Resmen manipüle yapıyor.
Aynen katılıyorum, manipülasyon amacıyla yaptığı aşikar. Hissenin başına bela olma derdinde gibi, malları kaptırdı ve istediği fiyatlardan alamadı herhalde aksi durumda gerçekten satış yapma ve çıkma amacında olsa edebiyle tavandan gün içinde çok rahat verirdi.
Günaydın dostlar Europower ın halka arzı başlıyor Spk bülteninde çıktı..Hayırlı olsun
https://twitter.com/Andrei2250