manipülasyon yapmak kurallar dahilinde sanırım !? Neden benim yazdıklarımı siliyorsunuz. Böyle tiplerin yerin investing forumları olmalıydı ama görüyorum ki buranın da kalitesi yerlerde...
Türkiye'nin ne çok yatırım ve harcama yaptığı alan sağlık sektörü.. Bu alandaki sağlık bakanlığı hedeflerindeki:
-"Stratejik alanlarda özel sektörden, üniversitelerden ve kamudan tüm paydaşların güçlerini birleştireceği TOGG ve TURKOVAC modeli benzeri ulusal girişimler oluşturulacak ve tasarım, üretim ve ticarileşme faaliyetleri teşvik edilecektir"
Hedefi önemlidir. Tınaztepe"ninde böyle bir girişim grubuna katlıları olabilir!
[IMG]https://i.hizliresim.com/7djvh3s.jpg[/IMG]
Sayın arkadaşlar Hissenet'e veda zamanı. Artık sadece sosyal medyada olacağım.!
Tınaztepe bir global bir sağlık ve turizm holdingi olmadan satmak yok...:)
Bol bol kazançlar dilerim....!
sn acamşah, tüm paylaşımlarınız için teşekkürler.. sosyal medyaya iletişimim hiç yok ve buradan başka yerde de paylaşım yapmıyorum.. umarım beklentileriniz gerçekleşir..
kazancın bol ve daim olsun..
Tek yaptığı bilgiyi paylaşıp yorumlamak olan,
ky dostu bir adama,
bir kaç kendini bilmez tarafından, hayasızca küfür ve hakaret edildi...
Arayın aracı kurumunuzu....telegrama bakın..... twitıra girin...
bakın bakalım o bilgilere ulaşabiliyor musunuz...
yazık.... gerçekten yazık....
sahip çıkamadık...
Burada temel analiz, grafik paylaşan, hisse yorumlayan insanların,
spek yada tahtacı olduğunu sanarak,
hissede operasyon yaptığını düşünmek,
mal kitlediğini sanmak veya zannederek,
eyleme geçip küfür etmek , hakaret etmek, aşağılamaya çalışmak yada borsada yaptığı zararın müsebbibi olduğunu iddia etmek,
paranoyakça bir düşünce....
Paranoya da psikologların veya psikiyatristlerin konusu...
Bu küfürbaz arkadaşımızın burada daha fazla zaman kaybetmeden uzman bir doktora görünmesi kendisi için daha hayırlı olur diye düşünüyorum...
Sen düşünmeye devam et…tüm bunları zannetmek demek ha… öylemi…..???
Sayın hisse net yöneticilerim,
Birma rumuzlu üye hakkında bir şikayetim olacak...
Bu kişinin, son bir aydır tnztp forumunda değerli yazıları olan acemşah rumuzlu arkadaşımıza ve şahsıma yönelik , imalı yollarla küfür ve hakaret içeren bir takım yazıları olmuştur...
Duyduğum rahatsızlıktan ötürü, merak edip Birma rumuzlu bu kişinin geçmiş yazılarına baktığımda egeen ve mzhld forumlarında da gariz küfürlerle karşılaştım...
Neredeyse yazılarının 3 'te 2 'si küfürler içermekte...adeta küfür makinası...
Maalesef bu küfürlü gönderiler gözden kaçmış, silinmemiş ve olduğu gibi hissenet sayfalarında durmaktadır...
Sizden ricam,
Vaktiniz ölçüsünde 5 dakikanızı ayırarak bu kişinin eski gönderilerine şöyle bir bakabilirseniz ne demek istediğimi anlayacaksınız...
Hisse net forumuna yakışmayan bu kişinin, hak ettiği cezayı almasını rica ederim...
Sevgi ve saygılarımla...
https://www.hisse.net/topluluk/member.php?u=55954
Olur canım ne istersen. Birse bana 75 yen 57 e gelişi şu meşhur teknik analizlerinle açıklasan. Tabii bu arada pompalanan haberleri, verilen hedef fiyatları vsss yanında dikkate alarak yorumlasan? Millette doktor tavsiye edeceğine… bizde desek küçük yatırımcıyı aydınlatıyor
Bak bakayım o atağın hissenin iki yıllık grafiğine operasyon çocukları ne numaralar çekmişler. Burada millete nerdeyse bir yıldır mal pazarlanmış ha şimdi ha az sonra 110-150 olmadı 2025 o da olmazsa 2030. Eylül 2023 yen beri aynı tezgah.çomak sokulup kral çıplak denince koro halimde taklalar durun daha ipliğinizi pazara çılaracağım
Hakaret , atışma çekişme gibi sözleri yazmayı bırakın . Siliyoruz anlamıyorsunuz bundan sonra ceza vereceğim bilginiz olsun . Bu ne böyle burası sizin oraya buraya kufur hakaret edeceğiniz yer değil . Yeter ama ..
Kaçtan aldılarda satıyorlar inanılır gibi değil bu fiyattan binlerce lot satış yiyor hala. nasıl bir operasyonun içine düştük :vk:
tnztp xu100
7 kasım 2023 76 7900
17 mayıs 2024 58 10600
söyleyeceklerim bu kadar... yönetim bunu da silmezsin heralde bak bilgi içerikli, seversin.
:plc:geyik işlerini bırakın.:plc:
Forum Kurallarımız
1. Genel Forum Kuralları
1. hisse.net forumu kendine özgü kuralları olan ve hiç kimseye hiç bir zaman sınırsız demokrasi ve özgürlük vaat etmeyen bir ortamdır
artık uyarı yazısı yok.
Senetler bölümü, senetlerle ilgili temel analiz teknik analiz ve ilgili haberlerin paylaşılması için açılmıştır. Burada kesinlikle sohbet tarzı yazılar yer almamalıdır.
Bu haftayı da kırmızı mumla tamamladık. 6 haftalık düşüş devam ediyor. Eski kanal desteği artık direnç oldu bir türlü üstüne atamıyor. Haftaya 61.50 üstüne atarsa tekrar kanal içine girmiş olur. Dün, bugün kritik noktalardan alışlarıma devam ettim. Alış yazdığım anda kafama satışı bastı. Gün ortalaması 58.80 olmasına rağmen son anda ki satışlarla 58.10 dan kapattık.
Citi aylardır yaptığı gibi aldığı malı ertesi gün satış baskısı kurmak için kullanıyor. 20-30 bin lotla 3 aydır aynı işlemi yapıyor. Zararına satmayı çok seviyor mübarek. Zaten 10 milyon lot patronda, tüm tahta 18 milyondan oluşuyor ama buna rağmen şu kaldığı duruma bak 9 aydır patinaj çekiyor.
61.50 den vaz geçtim 60.25 dese, ver elini diyeceğim..
pala ile , sabah mal bende, para sende.... akşam para bende, mal sende oyununa devam..
iyi çalışmalar..
https://i.hizliresim.com/rc3ol0m.png
Bütün hisse net cemiyeti burda. Severim cemiyet olaylarını.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Herkese merhabalar,
Başlığa hakim olan hava nahoş olduğundan grafik paylaşmak istemiyordum fakat ben de kendi perspektifimi paylaşmış olayım istedim.
https://i.hizliresim.com/63fq4wn.jpg
https://i.hizliresim.com/jagx9hg.jpg
İlk grafik günlük bar USD
İkinci grafik haftalık bar USD
Tahta çok sığ olduğundan her türlü hareket gerçekleşebilir diyor, tedbirli olmak gerek diye de ekliyorum.
Şahsıma yapılacak herhangi mesnetsiz itham olursa da peşinen sahibine iade etmiş olayım.
Yorum, eleştiri ve fikir alışverişlerine açığım tabi ki :ok:
Yatırım tavsiyesi değildir.
Saygılar
Gerginlik normal hisse kendi halinde takılırken bir anda malum kişi yaptığı reklamlar, verdiği fiyatlar ile hisse 5 kat gidecek vs dedi ve arkasından takipçilerini hisseye soktu ve o zamandan beri yani 9 aydır hisse dolar bazlı yüzde 30 düştü tabi insanlar burada bir şeyler arar. Aynı anda borsa yüzde 50, MPARK yüzde 120 gitmeside cabası.
Grafiğe gelecek olursak zaten dolar bazlı olsun tl bazlı olsun hemen hemen her periyotta hisse sat durumunda. Haftalıkta ichimoku neredeyse tenkansen kijunseni aşağı kesecek çok az kaldı, fiyat da span a ye dayanmış durumda yani buralardan bu hafta döndü döndü dönmedi span b ye iner o da 49 tl şuan.
Cok acemi bu , diger kagtlardan %50 yaptk 1 ayda gelip buraya daha ucuzdan mal aliyoruz. Vadede tutan biraderlerm vadelerini alip gelip ucuza aliyor .
Zaten lot sayisi az acem tarikatinde suan dolayli 1 m lot vardr . Aceminde 15 maliyetli adeli 50 katina verip tnztepe bekliyorz bedavadan . Umarim 35 e kdr gelir iyice kaptrrR
Adel tnztpnn 3 kati piyasa degerinde . Cayirovada fab baska bisesi yok . Kalem silgi hikaye yillarimizi verdk oyuncu girdi yapti. Adelin 5 kati daha degerli bence tnztpe suan 3 de 1 fiyatina veriyor . Lot topladkca elinde kalmaynca be yapack
Borsanın süprizlerle dolu en ilginç kağıdı....
Elinde olmasının önemi yokki, citi aylardır zararına satıyor spekulasyonun kralını yapıyor. 3 ay boyunca 2.5 milyon lot sattı hisseyi düşürdü tamam fakat sonra elinde 2 milyon kaldı. Ondan sonra 2 aydır 20-30-40 bin lot alıyor 1-2 gün sonra daha düşük fiyata satıyor sonra tekrar alıp aşağı basıyor. Tek amacı hisseyi baskılamak. Bazen yancısı Philip ile paslasiyorlar onun malını alıyor sonra geri veriyor vs vs... binbir oyun.
Biz bekleyecez isteyen istediğini paslasin tekkeyi bekleyecek çorbayı içer
Kardes bizim icin daha iyi . Malmiym ben cayirovada bir fab . Adelin 3 de 1 fiyatina vereym . 10 milyon her ay 500 bin vade aliyorm . Atiyorum buraya . Daha iyi sizde boyle yapin baktm 45 altina 38 civarin a verdi 10 milyonun hesapsiyle alir yatarm .
Zaten gebermis 200 m dolar piyasa degeri olmus . Tek dezavantaj yeni arz iste . Yoksa beklesn piyasa gittikce daha iyi oluyor kabak gibi ucuzlugu ortaya daha bet cikiyor .
Lot sayisi az , burda tutmasi kendi zararina bence hele dusurmesi daha da zararina .
Istedigi dolabi cevirsn benm oldugum yerde yukari gider . Tkfene bile start verdirmis adamm ben bu kim . Bu 200 den asagi tuttugu surece kendi selasini okur . Burada alanlar 3 5 senelik alip yatanlar zaten . Darbede olsa savasta ciksa bunlar satmaz bunlarin cogu memur kesim ama tahtaci acemi anlar zamanla ne halt ettigini