ya yağmazsa o zaman ne yapacaz onu yaz:)
Printable View
Bizi bilmem ama torun tombalağın sıkıntı yaşayacağı aşikar. Kuraklığı bahçemdeki kazma kuyudan takip ediyorum ben de. Bi önceki sene felaketti bahçenin yarısını cebimden sulamışımdır, geçen sene de felaket başladı ama bahar aylarında güzel rahmet yağdı sorun yaşamadım. Bu sene de geçen yıl gibi başladı umarım baharda yine aynı senaryoyu görürüz.
Ayasofya abi evine su deposu yaptırır ve limitsiz kredi kartı ile su stoklar :he:
Konuyu değiştireyim
Bu ay doğalgaz faturası uçtu, stoktaki pozalaklar bitti, iyi ki ariston abiyi dinleyip polar kazak almışık, tir tir titremiyoruz
Sistem al diyor para yok urun stokladik satmak icin :) 5790 hayali long :)
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Masadan çıka çıka ülkeyi 6 kişiyle yönetecekleri kararı çıktı. 6 kaptan bir gemiyi batırır tek kaptanla bir gemi gider. İki şoför bir arabaya muhakkak kaza yaptırır. Oyu millet verecek ülkeyi 6 tane kayyum yönetecek
https://sputniknews.com.tr/20230110/1065595075.html
Reis iyi yerden vuruyor bence
Bugun sasa ile yeşile oynaya bilirler ,
grafında 103-105 arası bir hareket alanı mevcut
GUNDI,nerede? 4 gündür yok.Ev,arabayı satıp hisse aldım.Suyun içinde 3 kat gider diye.Secime kadar borsa asla düşemezzzzz,dedi..
Motivasyona ihtiyacım var
cuma günü camide hocayla bildiğin kemal sunal filmindeki gibi yagmur duası ettik... :)
En son Ereğli 30 TL iken aldım demiştiniz evi satıp. Not aldım onu. Çay yolu idi hatta.
haydaaa, burdaki cehapeli arkadaşlar 6-7 sene evvel istanbul barajlarında doluluk oranı çok düştüğü zaman hiç biri climate change falan demiyodu, tek sorumlu akp belediye diyodu, onun için şeettiydim ben.. demek ki yanılmışım
bu cehape kitle zaten 20 senedir herhangi b seçimi kaybettiğini dahi kabul etmedi.. ya çaldılar, ya kediler trafoya girdi, ya millet iki kilo makarnaya oy verdi, ya oylar mühürsüz, ya millet cahil, ya bunlar bidon kafa, falan filan.. lakin cehape asla seçim kaybetmedi
muharrem -adam kazandı" diyecek oldu, o akşam linç ettiler adamcağzı, sen nasıl böyle bi cümle kurarsın diye.. hakkatten farklı bi güruh, insanlık tarihinde başka bi ülkede falan böyle bi güruh yaşamış mıdır hiç bilemiyorum altan
:halay::halay::halay:
Bir sonraki ralli için hazırlık yapılıyor... Bedelsizlerle ilerleyecek bence bundan sonra... Sasa'da da haber gelir yakında...
En son böyle konuşa konuşa göç ettirdiniz hepimizi orta asyadan. Kalsaydık at çıftligim vardı.
Caho corona da kaçırdın raali yı şimdi o hazırlık bu hazırlık. Hahaha.
SPOT, en iyi satıcı BofA alış tarafına geçti,
https://i.hizliresim.com/51ioy31.PNG
Bekliyoruz oylede saglam tepemiyor. Yanlis mi sayiyorum dalgayi yoksa halbuki iyi gidiyordu simdiye kadar.. : (
Dünyanın üçte 2 si su
Aslında bilim adamları bu konuya ağırlık verip, basit ve ekonomik yöntem bularak deniz suyunu damıtmaları lazım.
Uzaya adam gönderilen şu teknolojide ve üstelik dünyanın üçte ikisi su ile doluyken susuzluk çekiyoruz yaw
Dedem bi adamı eliyle işaret ederek derdi ki,
Bu adamı sulu dereye götürür susuz getirir derdi.
Bofa bildiğin robot. O da az parası olan için. Alır satar satar alır. Sanki elinde tutuyor.
Ipeke tavana gidiyor... Diğer arkadaşlar da gidecek... 700 liradan satarım kozal ı 1 haftaya diye düşünüyorum :)
Evet sayın seyirciler sarı esekten bir atak geldi. Demirci eşek bu atağa her zamanki gibi bön bön bakarak karşılık veriyor.
Hisse vadelilerde gün içi dip tepe sıralaması
https://i.hizliresim.com/gptxbe5.jpg
İşin uzmanına dünyanın en iyi borsası...
Zayıf hacim ile dar aralıkta çok oynak bugün.
her gün bu saatte eksi 2 yapıyordun bre ******** düşsene bugün de.. babanın malı gibi satıyordun :vk:
herkes chp imamoğlu akp diye gitmişte kimse dememiş bir şehir nasıl 20 milyon olur...
783,000 km topragımız varken neden 5,000 km alanı olan istanbulda yaşanır...
Artık düşmek istemiyor ama çıkmak için de bir hevesi yok petrol, gaz bulduk falan bir haber, Fed falan filan birşey söylese iyi olur.
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Normalde marketlere yükleneceğiz demeseler onların yılı olurdu.
Markete gittim ürün raf fiyatı ile kasa uyumsuz çıktı, ucuz bulduğum ıslak havlu, USB kablo, maske vs ıvır zıvır aldım aldım çıktım.
Tavana gitmesi gereken kağıdı taban yapar bu iblisler...
100 endeks 5 dk grafikte da 3 tane yükselen dip var ... 4. yü yapıyor gibi şimdi .. ...
ekgyo gitmezse endekste gitmez bence :)
Endekise nazar değdi, gitmiyor
kim aldıysa versin palanın malını, sonra yine fışkırttırır bol bol