Hangi tarafa oy atsan, bı taraf için kahraman, diğer taraf için hain oluyorsun...vay ki vay...
Printable View
Hangi tarafa oy atsan, bı taraf için kahraman, diğer taraf için hain oluyorsun...vay ki vay...
İyi Parti Ankara Mv Ayhan Altıntaş partisinden istifa etti.
Benim hiç bir parti bir şey ifade etmez. Asil olan ülke menfatidir. Ülkemin menfaatine eğer CHP uygunsa CHP ye HDP uygunsa HDP ye gerekirse oy veririm. Eğer baraj altında kalıp akp ye yarar sağlayacaksa baraj altında kalıp akp ye menfaat sağlamasın diye her partiye de oy verebilirim. Benim için asıl olan RTE ve akp nin ülkenin başından gitmesidir. Benim oy vereceğini parti dese ki CHP ye yada HDP ye oy vermeyin ama bu ülkemin menfaatine uygun değilse ben CHP ye de HDP ye de oy veririm. Asıl olan partinin düşüncesiyle menfaati değil ülkemin menfaatidir. Bu konuda aklı başında iyi partililer de Saadetli de Deva partili de gelecek partili de HDP li de CHP li de benim gibi hareket eder.
Ben iyi parti nin masadan ayrılmasının daha çok akp ve mhp ye zarar vereceğini düşünüyorum.
kk nın yerinde olsam merali aday gösterir kendimi bile ters köse yaparım...
Arkadaşlar Şubat ayı 28 gün çekti hava son bor hafta iyiyken benim babamın doğalgaz faturası ocak ayından fazla geldi gizli zam mı var
Arkadaslar millet bizim aklımızdan olsa reis 20 yıldır iktidarda olurmuydu.birbirimize kendi mantığımı zi açıklayıp halk da böyle düşünmeli dememizi n anlamı yok.bizim millet masaya bakar.kk aday yanında babacan ve Davut var hdp ile ittifak yapiliyor.yahu bu bileşim için Atatürk mezarından kalkıp destek verse bizim millet oy vermeye çekinir.bunu içinizden kabul ettiğinizden eminim.yara taze acısını hissetmiyorsun uz veya hastalığın inkar devresindesiniz.diger evreleri yakinda yaşarsınız diye dusunuyoru
Molla yi unuttum bir de molla var tabi
Reise bu deprem ve ekonomik kriz belası sonrası Allah'tan uc dilekte bulun deseler eminim bu yaşananları isterdi
RTE seçmenin kaprisi akılsızlığı yüzünden on sene fazladan yönetti. %25-30 sandığa gitmeyen kesim var. Sorsan RTE yi beğenmez eleştirir o zaman niye oy kullanmadin öbür adayı da beğenmiyorum o zaman seçim yapacaksın hangisi daha az kötüyse ona vereceksin sandığa gitmemek RTE ye oy vermekle eş değerdir.
Annah Ersan Şen adayım demiş. Velev ki aday oldu son ikiye RTE ve Ersan Şen kaldı kime oy vereceksiniz.
Degerli kardeşim vazo olsa vazo diyoruz ya
şunlarin konuştukları isimlere bak birde karşı tarafa
Seçim işi artık kesin.bundan iyi konjonktür bulamaz reis
2000 seçimi öncesi ANAP DYP MHP Refah DSP bunların oyu %10 %20 civarındaydı seçimden sonra hangisi ayakta kaldı. Akp dünya geldi ve CHP çıktı barajdan.
Benim için son ikiye Ersan Şen kalsa ben Ersan Şen e oy veririm kararım net tuzluk kim olursa olsun.
Şuan bütün insanlar Ersan Şen konuşuyor. Eğer aday olursa son ikiye RTE giremez.
Valla ersan Şen tulum çıkarır.adam da çene çok.e hukuk adamı.bilinen falso şu yok.akp düşmanı.millete sıcak gelir.zelensky olayı unutulmasin
Reis hakiki muhalefet olsa 21 yıl orda kalabilirmiy Di muhalefet de reisci.biz öylesine muhabbet ediyoruz.yoksa olay belli
Ersan Şen in adaylığı hesapları alt üst edebilir. Üniversite gençliği tercih edebilir. Adam her gün TV de akp yandaş gazetecilerini dürüp büküyor. Aradan yırtık dondan çıkarsa son ikiye kalırsa bütün partilerin dolaşır düşüncesini nasıl beraber yöneteceğini hangi bakanları hangi parti kişiye vereceğini önceden belirtir.
Aleyna tilki de aday olcakmış Seçim sloganıda hazırmış, o sen olsan bari
Biz arenada kalanın yanındayız.elbet biri kalacak bu secim ilk turda mümkün degil bitmez.ersan sen cidden ikinci zelensky vakası olabilir.
https://youtu.be/d7gu5FbbjD8
Maydonoz kaç para?
yeminle ülkenin intihar eğilimi tavana çıkmış...
Rıza sarraf aday olsun.
deneyimleyince, rızayla oldu diye makara yaparız.. :he:
Bizim toplum iq yüksek değil ama kurnazdır. Çıkarcı desek daha doğrudur..
2018 den sonra Halk ekonomik krizi çok kötü yaşamaya başladı.. ve Artık bir değişim istiyor....Son doğal afet (umarım insanlarımız bir daha benzerini yaşamaz) ile bir sürü vaat verilmesine rağmen oraya da Betoncu ağır abiler çökmüş görünüyor ... .Diğer yardımlar için bir sürü koşul öne sürüyorlar..
Mooomy nin bunları kurtarmak için yaptığı hamle saman alevi gibi sönüme uğrayacak ...
Masada kalanlar iktidarı ve sorunları sırtlanmak zorunda kalacaklar....
Değişimin önünde kimse duramaz....
Hemende yollamışlar.
Ersan Şen mis.
1 günlük de bu konuşulur.
Gündemi değiştirme çabaları.
Asıl gündemimiz Tuzluk.
Sıradaki gelsin.
Yolla.
Çok ilginç şeyler duyacağız daha çok.
Vatandaş tuzluğa oy verir KK'ya oy vermez. Boşuna debelenmeyin. :kahkah:
ytd
Bunlar tiyatro.cok da seetmemek lazım.iyi saatte olsunlar demek reis devam etsin istiyorlar.roller oynandı.cidden ben bu kadarını beklemiyordum.kk ye helal olsun.baykal bile bu kadarını beceremezdi.simdi seçim sonrası milletimiz bize muhalefet gorevi verdi der mücadeleye devam der.biz de tıpış tıpış bu tiyatroya göz yumar ona el mecbur oy vermeye devam ederiz.halka da artık o kadar kızamıyorum.bu muhalefet görevli gibi.iktidara gelmek istemiyor.halk ne yapsin
Öyle tabi. Türkiye'nin gelmiş geçmiş en önemli seçiminde yine kaybedecek ondan sonra hiçbir şey olmamış gibi, olanlarda hiç sorumluluğu yokmuş gibi işine bakacak.
Bugüne kadar kaybettiği hangi seçimden sonra bedel ödedi ki bu seçimden sonra ödesin... Aynı A*P'ler gibi. İstifa yok, bedel ödemek yok, sorumululuk almak yok... Varsa yoksa koltuk.
Küçük olsun benim olsun :kahkah:
Hıyarlar her şey düşünüldü.her şey protokole bağlandı aday seçim açıklansın bir gün sonra açıklanır adayımız haxir falan dediklerinde ulan helal olsun adayı son ana kadar açıklamayı p yipratmiyorlar iyi akıl demistim.yahu kk nin yipratilmaya ihtiyacı yok ki.20 yıldır ortada.her şeyi belli.bari 4 ay önce açıkla herkesin hamle şansı olsun.secime iki ay kala bildiğin intihar oldu bu
Benzeri senaryoda reisle kk nin yer değiştirdiğini düşünün.yani kk 20 yıldır yönetiyor her türlü hatalar yapıyor artık değişsin istiyoruz AKP muhalif reis mi aday olsun daha kolay oy verirsiniz AKP içinden misal cemil Çiçek gibi adını unuttum şu eski istifa etmek zorunda bırakılan ekonomiden sorumlu bakan gibi güvenilir bir tek nokrata mi oy vermeye eliniz gider.reis olunca en azından oy kullanmazsiniz değil mi diğerlerinin nazarinizdaki şansı daha fazla olur.bu basit matematik.nasil düşünül mez anlamiyorum
Güvenilir teknokrat derken kastım damat değil aman ha yanlış anlasilmasin
Recep bana oy vermeyin diyor Kemal olmaz bizi bırakma diyor
Ne intiharı? Hepsi planlı işler bunlar.ekmeleddin gerçeğini çabuk unuttunuz.ülke de ne zaman akp bu sefer bitti desek kk ve chp tarafından kasıtlı olarak ters işler yapılıp seçim yine akp ye geri veriliyor.
Bir iktidar partisi boşuna milyonlarca kişinin etkilendiği dönemde zorla seçime gidelim demez, erteleme hakkı da varken.sonıçta son 1 haftadır olanlar akp nin de bilgisi dahilinde oldu.