Etilen-Nafta makası 300$ seviyelerine gelmiş. Yarın piyasa durgun olursa Petkim ayrışır.
Printable View
Etilen-Nafta makası 300$ seviyelerine gelmiş. Yarın piyasa durgun olursa Petkim ayrışır.
daha önce bir kaç kezden fazla ifade ettiğim gibi , bilim dünyasında çığır açacak bir çok şeyi baştan yazdıracak insanlık tarihinde ileri sıçrama yaptıracak buluşlardan birisini başardılar gibi. ilk adımı attılar... sonsuz ucuz enerjiye ilk adıma çok yaklaştık... bir zaman sonra elektirikli araçlardaki pillere de ihtiyaç kalmayacak. doğalgazla da ısınmayacağız , trafodan da elektrik çekmeyeceğiz. adım adım o yöndeyiz hayırlısı... haberi okudunuz herhalde ki daha önce bu enerji potansiyelinden bahsetmiştim , farklı bir enerji kaynağı olduğunu henüz bunu kullanamadığımızdan bahsetmiştim.. işte onu yakaladılar...
nükleer füzyonlar artı enerji üretilmesinden ( yani 2 birim girip 3 birim elde etmek gibi ) sonra bu da onun kadar önemli bir buluş oldu.
bir kaç paradigma değiştirecek çalışmalar daha var , birisi ışık ve bilgi depolaması ile ilgili diğeri bitki kaynaklı falan...
Nomura, FED’in Mart Ayında 25 Baz Puan Faiz İndirimi Yapacağını Tahmin Ediyor
Küresel bir finansal hizmetler şirketi olan Nomura, ABD Merkez Bankası’nın (FED) Mart ayında gösterge faiz oranını 25 baz puan (%0.25) indireceği ve niceliksel sıkılaştırma (QT) politikasını durduracağı tahmininde bulundu.
Fed e olumu gosterip sıtmaya razı edecekler heralde
ALARK..
Hedef Fiyat 145.52... Bedelsiz Potansiyeli %3.200
Yıllık bazda dönem karı artışı %798
https://www.youtube.com/watch?v=UxZt0AZTOV4&t=355s
Dün vadeli %-6 kapattı..
o gün uçuk kaçık vaadler oldu ancak genellikle bu tür kampanyaların ardından hemen vaad edilen rakamlar ödenmiyor. Özellikle özel şirketler ve şahısların daha az ödemesi geç ödemesi vb durumlar sıkça oluyor.
Ayrıca o para şuan eskiden olduğu gibi denetlenebilir şeffaf ve görünür yerlerde olmayacak. O nedenle parayı aktarsalar bile nasıl ve nerelere harcandığını göremeyeceğiz maalesef.
Bir yabancı banka İstanbul'da ki deprem riski nedeniyle bazı birimlerini için Ankara ya taşımayı planlıyor
---TCMB'nin İstanbul'a taşınma süreci ise devam ediyor
-Ekonomim....
bizimkilerin gelecek planlaması budur... :)
Finans merkezi lafı artık senin toprağın değil demek bana göre. Dünyadaki bütün merkezler bu şekilde. Dokunamazsin, uluslararası yargı falan filan fismekan... Türkler olarak zaten yabancıyız bu ülkede[emoji16]Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ODAS vadeli long aldık..-7 ?
Finans merkezi demek, paranı rahatlıkla sokar çıkartırsın, vergi-komisyon muafiyetlerin olur, öngörülebilir ve güvenilirsin demektir...
Diğerleri de gekir agabey diğerleri de... Yavaş yavaş sabırlı olunca görünüyor. Önce bir anlasmazlik çıkar. Dur bir hemen hakem bulalım derler. Gerisi çorap söküğü gibi gelir. Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Altın gümüş yukarı devamke... Free money...
Pala bankacilik hisselerinden kaynaklı küresel satışı banka alarak karşılıyor. Aslanım benim beeee.
Borsadaki 8 aydır tam gaz devam eden endeks mühendisliğinin de affedersiniz .oku çıktı... Sanayiyi ver bankaları al, bankaları ver sanayiyi al, hep aynı terane... Hadi bireysel olarak biz neyse de kurumların bu oyunu göremiyor olması ve bu arbitraja bu kadar uzun süre maruz kalması ilginç...
Seçime bu kadar az zaman kalacak ve pala borsadaki 4 milyon küsur yatırımcıyı para harcayıp daha da zengin edecek,,, hiç mantıklı gelmiyor...
Palanın bu saatten sonra seçime kadar yeni zirve yapması için tek geçerli senaryo seçimden sonra elindekini o zirvelerden YABANCIYA kakalayabileceğine inanması olur...
Bu senaryo da ancak yeni bir hikaye durumunda işler...
Pala badem kalıp kalmayacağına karar vermeli...
coinler gidiyor gene.
dünyada bu kadar abartılmış başka bir iş var mı acap.
Lemur abi bugünkü çorba parasını hanki tahtadan çıkartırız, ereğli olurmu yoksa ykbnk mı
Yıkıl adi kepaze borsa. İnsanlara kahvaltı bile veremiyorlar hala borsayi tutmanın derdindeler. Tek dileğim o altına yattıkları malın altında kalıp ezilmeleri. Sen millete çadır bile gotureme gel burda borsaya kaynak ayır. Yıkıl adi kepaze kapitalist sistem.
eskiden hapishaneye ziyarete giderken
maltepe sigarası
don
terlik,çay şeker götürülümüş...
nedense aklıma geldi...
Dün bende öyle yaptım.
Sonra bana üste para ver dediler.
Bende üste para verip geri çekildim.
39.20 bölgesi olursa bir daha bakacağım.
Yada 40.50 üstünde SM-G991B cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bakalım
Dün bu dediğin çalışmadı.
Bugün o görevde bankalar var gibi SM-G991B cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bence de ereyli suyun içinde lonk.
bankaları dayak delisi ettiler bi tavan yaptılar
hergün zopalıyorlar
hani temelin o rus buya dediği gibi
gerialana kadar döverim misali