Ben bir öncekinin 100baz puan üstünde bekliyorum.Sopa elimde der gibi.
CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Ben bir öncekinin 100baz puan üstünde bekliyorum.Sopa elimde der gibi.
Kaç gündür o kadar yordu ki anca bı güzel gün gördük
Hemde ne yorma.Bide bazı dostlar sorunca bunu tavsiye ettim.İnsan kendisine mi tavsiye ettiği emi uzulsun.Bivdaha tövbe.CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugünkü (İSMEN) işlem hacmi yorumu nedir sizce?
Terse oturtma resmen,yarın faiz kararı öncesi aracı kurum hissesi tavan kıyısına götürmek piyasanın tersine sürmekti. Yarın 500 puan civarı artış fiyatlandı denebilir, üstü gelirse sıkıştırma için bahane kullanacaklardır hacimlerde de bir nebze zayıflama oldu bakalım ismen tarafında en büyük etken hacimler olsa da faiz de azımsanmayacak seviyede gelir getiriyor
PPK için, 250-500 aracı yükseliş borsa tarafından nötr, daha azı pozitif, daha fazlası pozitif olarak yansır diye okudum.
Mantığıma yattı, beklenti 500.
Sonuç ne olursa olsun, 200lü hacimlerin tekrar geleceğini sanmıyorum. (Politika faizi %15 altına olmaz sanırım). Kur korumalıda keskin düşüş yok, onları ikna etmek için tek çare mevduat arttırmak. Borsa ve hacim içinse seyrim çok olumlu değil
500 hayli fiyatlandı,hareket berekettir derler aracı kurumlar için bence risk kalktı artık bilancoya odaklanalim
Yine sessizlik!
Şaşırıyorum bu sayfaya da!
Baya bi dökülen olmuştur sanırım. Hadi hayırlısı diyelim o vakit.
Testerede kafalar kollar koptu maalesef..Burada sinirlere hakim olmak gerekir..Bu saatten sonra bist için en kötüsü geride kaldı.. Halka arzlar tavan tavan serilerine devam ediyor.. Tavanlarda inanılmaz bir alış var..İSMEN bugün galiba işlem rekoru kırdı. 40 üzeri kapatsak iyi idi ama bunada şükür..Dün 35 lere kadar inmiştik..AK ve QNB dün ve bugün 3.5 milyon lot mal çektiler..Büyük ihtimalle CİTİ ve DEUTSCHE nin takasına gider.. Bankof u yarın alış tarafında görürsek buralar şenlenir..Bilançolar artık son haftasına girdi..Ekim sonu 50 lili rakamları selamlarız diye ümit ediyprum..
Hacimsel aktivitedeki gevşemeyi kırması için önemli bir seansti, yükseliş için temkinliyim öğlen dediğim gibi 500 puanı fiyatlayan bir piyasa vardı ancak bir seansta geri kalmışlığı kapamasini beklemezdim,aracı kurumlar için kırbaç ortadan kalktı hikayenin gerisi müşterilerde
Yarınki tavanımız 43.70 dökülmek için yarın oraya satış yaz Sn Artuk Bey..
Bilanço kapanmasına 1 hafta kala kendi zirvesine oturmakla yeni ufuklarimi hedefliyor?
Yıl içinde gördüğü enyuksek 43.76 ..sanki matematik çalışmış bu gün[emoji779]
Kısa vadeciler kar alıyor görünüyor.. Bir kaç günde iyi kazananlar oldu...Normal...
Satılanlar alttan da karşılanıyor...
https://i.hizliresim.com/pofmn44.png
20 eylül çarşambanın pastası altta bugünün takası bu şekilde oluştu ak yatırım almış iş yatırım satmış tahtada yapılan işlemlerin çoğunluğu tek merkezden yapılıyor önce tahtayı satıcılı gösterip hisseyi düşürüyorlar düşükden satışa gelenleri alıyor sonrada hisseleri virmansız olarak tahta üzerinden adrese gönderiyor hepsi karşılıklı anlaşmalı işlemler .
yatırım tavsiyesi değildir
35-40 arası iki seans bir seanslık hazmetme olsun bugün de,bakınca bugün işctr+8 ortada bı haber de yok,akşam bı akış gelebilir. Bizim açımızdan dün dediğim gibi bilanço dönemi fiyatlamasinda malimiza sahip çıkma dönemi geldi
İş Bankası bugün çok iyi idi.İnsallah gurubu etkileyen bı haber vardır gerisinde.Belkide onun için baskiladilar ismeni.Yatip kalksak 10 Ekim olsa görürüm bu fiyatları bu ve bunun gibi bazı kağıtlarda.Sabir isi.CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bank of tan bugün alış beklerken adam geldi 1 milyon lot malı kucağımıza verdi..2 günlük satışı 1.8 milyon oldu.. Gerçektende bu Ak yatırım İş yatırım hepsi tek merkez.. Bu merkeze direktif veren birileri vardır.. Geçen yıl 9 aylık kar 2 milyar bu yıl 9 aylıkta gelirse 7-8 milyar kar bu kağıdı 40 larda nasıl tutacaksın.??.. Biz sabırla bekliyoruz..
Hasarsız yada az hasarla geçen hergun kağıt için potansiyel yaratıyor
Kredi faizleri artıyor haliyle geliride artıyor.Bence Ekim Kasım ortasına kadar borsada Altın vuruş yapıp bı muddet birakacaklar.bu dönemi iyi değerlendirmek lazim
Son düşüşün 0,61 fibosundan döndü bugün. Teknik olarak muazzam işliyor işmen. Haftaya daha iyi bir işmen bekliyorum. Bilanço da yaklaşıyor.
Emeğinize tşk.ler.Bu gelirler dışındaki kredili işlem faiz gelirleri, varant işlemleri,halka arz aracılık işlemleri,elde duran nakit faizleri vede bagli ortaklıklarda gelirler de eklenecek degilmi?CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Rakamlar iyi gidiyor. Bist de daha yüksek hacimlerin olacağı zamanlar da olacak..
Borsa bu şekilde desteklendiği sürece her zaman kazandıracak bir sektör...
Cuma şişe ve işbankasında güçlü alıcılar vardı..Bu hafta grupla ilgili bir haber (holding vs ile ilgili )mi gelecek diye düşündüm..
Gelecek 3.ve 4.çeyrekler ile fiyatın 70 liraların altında kalması gerçekten de akıl mantık dışıdır...
Spekülatif bir patron hissesi de olmadığı için gerçek fiyatlamasını mutlaka yapar..
Ama yeri gelince agresif hareket etmesini de bileceği için kısa sürede 3 ayda yapacağı primi de yapabilir.
O yüzden temeli sağlam, bilanço beklentisi olan, holdingleşme gelişmeleri ışığında bir hisse zirveden düştü diye düşünmeye veya yavaş gidiyor diye keyifsiz olmaya gerek yok....
Burada çok ekmek var....
2 nci çeyrek bist komisyon geliri 314 milyon 3 ncü çeyrek de 7 işlem günü daha var şimdiden 698 milyon olmuş 59 işlem gününde yapmış geriye 7 işlem günü var 59 günün ortalaması 11.830 / 7 günlük 83 milyon + 698 toplam 741 milyon 3 çeyrek bist komisyon gelirine ulaşıyor
şu an toplam komisyon geliri 825 milyon günlük ortalaması 14 milyon 7 gün 98 milyon toplam 923 milyon bist ve viop gelirine ulaşıyor
2 ni çeyrek / bist komisyon geliri 314 milyon toplam bist ve viop komisyon geliri 421 milyon
3 ncü çeyrek / bist komisyon geliri 825 milyon toplam bist ve viop komisyon geliri 923 milyon olması bekleniyor 7 günlük ortalama olarak ekledim . y t d