Ümit Bozdağ kim o Ümit Özdağ ise sana bir şey diyeyim mi o olmasa tarihi farka giderdi rte
Printable View
CHP Genel Başkan Yardımcısı Gamze Akkuş İlgezdi, merakla beklenen seçim sonuçlarına ilişkin 13. Cumhurbaşkanımızın Kemal Kılıçdaroğlu olduğunu aldığımız sonuçlardan somut bir şekilde görebiliyoruz. dedi.
Türkiye, 13. Cumhurbaşkanı nın belirleneceği kritik seçimin sonuçlarını beklerken, resmi olmayan sonuçlara göre sandıkların çoğu açıldı.
CHP Genel Başkan Yardımcısı Gamze Akkuş İlgezdi, seçim sonuçlarına ilişkin Radyo Sputnik e dikkat çeken bir açıklamada bulundu.
Akkuş İlgezdi, 13. Cumhurbaşkanımızın Kemal Kılıçdaroğlu olduğunu aldığımız sonuçlardan somut bir şekilde görebiliyoruz. dedi.
https://www.karar.com/guncel-haberle...animiz-1755872
Kılıçdaroğlu'nun şu an itibarıyla en çok oy almış göründüğü kentler şöyle:
TUNCELİ: Kılıçdaroğlu, kendi memleketinde yüzde 84.41, Erdoğan ise yüzde 15.59 oranında oy almış görünüyor.
DİYARBAKIR: Kılıçdaroğlu, Diyarbakır'da yüzde 72.43, Erdoğan ise yüzde 27.57 oranında görünüyor.
ŞIRNAK: Kılıçdaroğlu Şırnak'ta yüzde 76.66, Erdoğan ise yüzde 23.34 oranında görünüyor.
HAKKARİ: Kılıçdaroğlu Hakkari'de yüzde 73.91, Erdoğan ise yüzde 26.09 oranında görünüyor.
MARDİN: Kılıçdaroğlu Mardin'de yüzde 70.07 oranında görünüyor. Erdoğan ise yüzde 29.03 oranında.
https://www.karar.com/guncel-haberle...bes-il-1755868
sözcü.com.tr sayfasına girilemiyor, kısıtlama mı yaptılar. Şu çıkıyor:
Bad gateway. Error code:502
Otobanda crash son sürat devam, hadi bakalım belirsizlikde bitti.
Anka da bile 0.1- 0.1 eriyor.
%92 açılmış. 2.5 milyon oy farkı daha kapanmaz.
halen tartışıp birbirinizi üzüyorsunuz.
rte fotoğrafının yanında tr de 80 milyon insandan kim olsa kazanacakken kaybetme ihtimali olan 1 kişi vardı.onu aday gösterdiler.
şimdi ağlamak yok onun için.
sol kesim yeni bir parti, yeni bir oluşum olmadığı müddetçe tarihte bir daha seçim kazanamaz.
görünen..
12/12 den vurdunuz.. elleriniz dert görmesin...
ceket olsa başaramazdı.. gerontokratlar..
hele bir netleşsin... başba baş çok sıkıntılı olur.
Muharrem İnce haklıymış.
Yüzde 77 KK diyen Şırnakta AKP nasıl belediyeyi kazanmış?
% 52-48 bitmiştir.
Karadeniz gazı, Togg, Terör, petrol, savaş gemisi, milli uçak derken Seçim döneminde ekonomi pek konuşulmamıştı.
Artık bol bol konuşuruz. Bir de kanal İstanbul’u da konuşuruz bundan sonra.
Halk TV de yorumcu yurtdışı seçmenlerin oy hakkı olmasın,yılda bı kez tatile falan geliyolar diyo şaka gibi,
İmamoğlu gelsin artık bı zahmet,hükümeti zorlayacak muhalefet olsun ki hizmet etsinler
3-4 ay öncesinden ne beri ne söylediysek o oldu.
İmamoğlu'nu aday yapsaydık da kaybetseydik derdik ki denedik olmadı. Giden de belediye olurdu. Onun da seçimi 9 ay sonra. 9 ay daha koltukta kalsın diye mi yapmadılar İmam'I aday?
Seçmeni ölüm ile sıtma arasında bıraktılar, birinden biri kazandı işte...
Beni bu sefer oy vermeye götüren tek şey ÜÖ'nün desteğini açıklaması oldu. ÜÖ masaya destek vermeseydi onu da yapmazdım.
bu saatten sonra hiçbir halt olmaz..
Bu bebecani izliyorum eğer rte nin ekonomi bakanı olursa var ya. Yada cb yardımcısı
Tahminlerim gibi bitiyor.
Bilimsel bir sonuç...
Yüzde 4 oy farkı ha deyince kapanamaz.
Bu millet ittifakının veya KK nın bir başarısızlığı değil.
Tersine KK artık CHP de liderliğini pekiştirdi.
Tesettürlü kadınlara, sakallı yaşlı dedelere bile meydanlarda oy toplattırdı.
Kaybeden İnce oldu. Artık ondan hiç bir bxk olmaz. 2. Baykal vakası olarak anılacak.
AKP seçmenlerini adaletsizliği, ekonomik krizi, pahalılığı, liyakatsizliği tercih ettikleri için kutlarım.
MHP seçmeni de milli togg larını alıp keyiflerine bakarlar artık. Bakalım MHP hükümette yer alacak mı?
Martta, Ankara ve İstanbul da Meral bacı yine kriz miriz geçirmezse yine CHP de kalır.
Muharrem İnce olacakları önceden bildi. hem başkanlık seçim kaybedildi, hem milletveekilliği adedi azaldı, hem de artıklara %0.5 oy için haybeden 40 milletvekilliği boşa verildi. 40 milletveli az buz rakam değil. bunların yüzünden tabandan gelen, gerçek kemalist olan, ve hayatını CHP ye adamış kişiler milletvekili olamadı. yarın bir gün bu değişik karışık 40 kişi ilk fırsatta hemen satış yapmazsa şaşırırım.
harbiden de KK ın başarızlığı değil mk..
seçimi kaybedip, eski akp lileri meclise sokturup, üstüne de liderliğini pekiştiriyorsa..
harbiden 12 numara başarılıdır..
**** toplamak içn zorlamayın... :he:
Cahilmiş... Seçimi kazanacak adama geçerli bir neden olmadan siyaset yasağı koyup seçime girmesini engellemek ne demek? O yasağı bu millet alıp o yasağı koyanlara monte ederdi belediye seçimlerinde olduğu gibi
Cahilmişiz biz bu işi bilmiyormuşuz
Sizin iktidar olmaya niyetiniz var mı ondan haber verin önce
Kemal Kılçdaroğlu saat 21:30 da CHP Genel Merkezinde açıklama yapacak.
Herşey olacağına varır ... milletin takdiri... fragman bitmek üzere, birkaç aya konuya girilir...
İmam aday olacaktı, yasakta ısrar ederlerse C*P meclisi terk edecekti. A*P'Nin eline bombayı bırakacaktı al yönet şimdi diyecekti. Bütün meşruluğu bitecekti A*P'nin o saniye.
Bunu niye yapmadılar?
kılıjdar abi önümüzdeki bayramda biz gariban emeklilere 15 000 ikramiye verecekti şimdi ne kadar alacağız acaba, kenyada kıyma başkanın dediğine göre 85 liraymış, şimdi bizde kıyma 700 lira olursa kasap acaba camdan etleri seyretmeme izin verirmi yoksa s,tir git aç emekli vitrinimin önünü kapatmamı dermi
imamoğlu ve yavaş ın ve hatta tüm kazanılmış bb başkanlarının hemen bu gece istifa edip iyi partiye geçmesini istiyorum..çok mu zor acaba..
Ben seçim sonuçlarından çok memnunum.
Kim ne derse desin. Benim düşüncem bu.
Bana bir süre mola.