Günün dibi 10111
Günün tepesi 10178
Şimdilik bakalım ilerleyen saatlerde nolcuuk
Günün dibi 10111
Günün tepesi 10178
Şimdilik bakalım ilerleyen saatlerde nolcuuk
P100 ün deneyeceği bugün 9035
elinin ayarı kaçarsa 9130
sonra yağlı odun formasyonu
Bozkurt reisim hünkârım bu gara oğlanlar iki tane don ihalesi yapıyor acep senin mi bu iki don. Acaba iki çeton olabilir mi. Dur ihaleye girip alayım.
10 cetun salladım makinaya Ayasofya abi kafamı gucalama şimdi :he:
Daytradeci olaraktan endekis vobda kimse yenemez dayucuğum, rahat ol Relax, o iş bende :yahoo:
Aç sesi sonuna kadar, izle beni
Top geçer adam geçemez :kahkah:
https://youtu.be/Jttb-2X9zgo?si=aorrbIHotLRFYKbC
Herif 10237 ye kadar fışkırttırabildi, heralde günün tepesi buraya kadarmış Ayasofya abi ben biraz dolaşıp hava alayım, tırtıkladım yeter, birazda yarın oynarız :cheers:
Saat 14 de mb faiz kararını açıklayacak, beklentiler yüzde 50 sabit bırakması yönünde
eccükte AK YATIRIM daki hesabından SAT... az geldi gözüme yekünü :oleyo:
Şoförü kamyondan iteklemem için önce kapıyı açması gerekiyor :he: yanluz bişii diyim mi çıtak dayucuğum, manif abi kızıyor, şöför kalmadı elimizde diye sitem etti.
Napalım bu son şöfür
1 saat 10 dakka sonra ellerinde zopalarınan kamyon şöförlerine dalarlar, makinayı yağlayalım ses çıkmasın :kahkah:
Bugünkü zopalık hisseyi bulduk :drunk:
Habere bak yahu, bu kadar da olmaz, dedirti.
Paket yenileyen müşterilerine yaptığı fahiş zamlarla gündemden düşmeyen GSM operatörleri bu sefer de milletvekillerine sunduğu ayrıcalıklı paketle tepki çekti. Turkcell'in 'normal müşterilerine' 900-1000 liraya sunduğu 50 GB internet içeren mobil paketini milletvekillerine aylık 286 liraya verdiği ortaya çıktı
Habertürk
Sende haklısın, bak o tarafından bakmamıştım.
Neyise ben eccük daha zopalayım hıncımı almam lazım :drunk:
Son 15 dakka, birazdan ihya olucaz :he:
Dayucum ben uyuyacağım saat 17.50 ye kuruyorum telefonu o zaman bakariz
%50 düşecek %50 pas diyordu faizi ha reyiz
düşecek diyen kesim gram annmıyo bu işten demekki
2024 sonuna kadar faiz filan düşmez
2025 ocak duruma bakar değerlendirilir .. ancak o kadar
ocak maaş zamları girecek devreye hernekadar az yapacak da olsalar yaratacağı enflasyonist etkiyi gözardı etmezler
Söfer sanki bakınmağa başladı yavaş yavaş
Telefon ciyyak ciyyak alarm verdi ne oldu Bozkurt reisim hünkârımi yakalayıp afrigaya ya götürüyorlar yogsam antrenmanı burada mı yapıyorlar.
Günün dibi 10050 oldu, bugünkü zopa buraya kadardı sanırsam
Günün dibinide tepesinide nokta atışı yaptın Ayasofya :bravo:
daytradeci olaraktan vobda yemezsiniz, beni anca ortavadeli öngörü ile yenebilirsiniz. O kadarda tüyo veriyorum ama halen anlayamıyorlar :he:
Bu dalgadaki sörf ilen lönk maliyetimi 8.666 ya çekmiş bulunmaktayım.
Bi klibi hakkettim :party:
https://youtu.be/Jttb-2X9zgo?si=aorrbIHotLRFYKbC
8 seans sonra vade bitiyor ,yavaştan aralık vadeye fırsat buldukça geçmek icap eder, bence yağni
Herif fena fışkırttı dayucuğum 10247 ye kadar.
Neyise bende gidip yatayım, bu asansör beni de çarpar