Ek 30630
...............
Printable View
Ek 30630
...............
Hükümetten umudum yok. eski tip old scholl mafyalık, delikanlılık gelse bari. Kolombiya sitili iyi değil. Eskiden kendi aralarında birbirleriyle uğraşıyorlardı. Bunlar herkese salça oluyor.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
dünkü mahkeme erteleme manipülasyonu (bir önceki manipülasyon gibi ) iş yatırım longlarını suyun içinden çıkarmaya yetmiyoru
maliyetler çok yukarda
öncekinde 11 maliyetli hişcatere vardı... şimdi 16,20
280 maliyetleri türk hava yollarısı vardı.. şimdi 343
bu maliyetlere kar verene EŞŞEK denir...
bunlar zaten ufak kalem...
elde birde 100 milyar dolarlık hisse var... geçen seneden belli zarar yazıyoru... onlar hiç çıkmaz :drunk: :kahkah: öyle dolanır mal gibi
Bakalım sasada bir gün tavan olursa ertesi gün çakar sistemi işleyecek mi?
yerimizi aldık bakalım...
piyasayı cumadan beri yapanlar tahtalar arası surf yapıyor şuanda piyasa ne şirketlerin borçlarına nede bilançolarına bakıyor dün erteleme geliyor iktidar tarafından kimse tek bir ters yorum yapmıyor:)yeni hikayeler yazılmıyor olumsuz neden onlarda biliyor bu borsayı kimin yönettiğini biraz marj yapsın 1-2 olumsuz habere bakar:)
3.60 sasa nın kanal alt bandıydı burada belirtmiştim piyasa yapıcı bunu kullandı
İsrail gazzeye kara harekatı düzenliyor aselsn gidiyor diyorlar :kahkah:
Sayin Mathias ,
Işık O. Ne demişti, ben epeydir izlemiyorum kendisini , hatta bir ara Sirkeci de yere düşmüş tam gözünün olduğu yere bir taş falan tesadüfen gelmiş gözü morarmış ti sanıyorum o zaman TEB den atılmıştı sanıyorum
Ben hep TEB de bildim bir süre sonra öğrendim bazı işlemlerinin yüzünden DHL e pindirdiklerini...
Ben, O konuşurken , ağzından tükürük fırlatıp kaşının gözünün sürekli tık şeklinde oynamasına odaklandigimdan dediklerini anlamak için ikinci kez izlemek zorunda kalırdım.:kahkah:
Sonuç olarak ne demişti???
sasa ya basan var mı
zabahtan beri borsa neden yükseliyor o vakit ?
bunlar düşükten alıp, tahtayı yukarı süren değildir (akepe onlara dokunmaz )
bunlar 11800'den 10300'e basan ekiptir.
suçlarıda ''sen televzonlarda borsa düştü dedirtip, akepe iktidarına neden leke sürdürmeye çalışıyon ? ''
bugün mal alan AK YATIRIM ve TEB'in 12 zalım adam kadrosuna alınmasını lazım :yahoo:
https://www.facebook.com/reel/2263426734109039
Ek 30633.................
Savunma sanayi için büyük bir fırsat olabilir.
EDEX ‒ Egypt Defence Expo
1-4 Aralık 2025
Kahire, Mısır
Garan 146 üstüne cıktı ama viop 127 üstüne cıkamadı...127 ÜSTÜNE atarsa bir long denemesi yaparız
Piyasa Haber
@Piyasa_Haber
·
10d
Erdoğan CHP Kurultay Davası ile ilgili
“Bu ertelenmeyle birlikte bu ara karardan sonra beklenen yeniden mahkemenin yapılmasıdır. Bakalım orada ne gibi bir karar çıkacak. Biz bu davanın hiçbir yerinde AK Parti olarak yokuz†diye konuştu.
BAŞSAVCILIKTAN AÇIKLAMA
Konuya ilişkin başsavcılıktan yapılan açıklamada, "Sermaye Piyasası Kanununa muhalefet" suçundan elde edilen gelirleri borsa ve diğer yatırım organlarını kullanarak akladığı belirlenen Investco Holding yetkilisi şüpheliler hakkında adli işlem gerçekleştirildiği ve gözaltına alınanlar arasında ekonomist Işık Ökte'nin de bulunduğu kaydedildi.
Açıklamada, "Dosya kapsamında Mali Suçları Araştırma Kurulu Başkanlığı ve Sermaye Piyasası Kurulu'nun suçtan elde edilen değere ilişkin raporlarında geçen isim ve şirketler incelenmektedir. Eylemleri tespit edilen 14 şüpheli gözaltına alınmıştır. Cumhuriyet Başsavcılığımızca, soruşturma tüm yönleriyle titizlikle sürdürülmektedir" ifadelerine yer verildi.​​​​​​​
ankara ev kira fiyatları ne olmus böyle...
https://i.hizliresim.com/n6yqz28.png
"Şahlari da vururlar "pardon , "Atları da Vururlar" , çok pardon, Işık Ökte' yi de alırlar , very really pardon.....
- Kekliğe "çil" denir halk ağzında. Keklik yeni doğan yavrularına bakmaz ve yavrular doğar doğmaz etrafa koşuştururmuş.
- E?
- Yani, çil yavrusu gibi dağılmak deyimi oradan geliyor.
- Ovvlum e?
- Finansal okuryazar olmak lazım yoksa borsada çil yavrusu gibi dağılırız, diyor diye anladım ben abi.
Abi dershane ne kadar tuttu ? Kaça anlaştınız. Ben 100 den kapı açıp 80 e düşen yere tekrar uğradığımda 60-65 fiyat verenler oldu dedim, 70 ten kayıt yaptırdım, 10 taksit. Kendi mahallemiz icinde diye ders durumlarını fazla incelemedim. Çok bir beklentimiz de yok. Genel yetenekten Resim veya ilgili bir sanat dalına yönlendirmeye çalışıyoruz çocuğu.
...
Dersanelerin deneme kulüplerine üye olun yeterli, 345 AllStar gibi online ders anlatan platformlar ya da Youtube'da ders anlatan hocalarla konuları daha iyi öğrenebilir çocuklar. Tabi amacınız dersane ile beraber çocuklar kafalarını dağıtsın, benzer hedefleri olan arkadaşları ile aynı ortamda olsun değilse.
Bence işin içindeler. Piyasada millettin fona yatırdığı parayla Gübretaş tahtasının shortlanmasını da iyi bilirler diğer olaylarıda. Bunların alayı dibine kadar her operasyonun içinde, hepsinin yediği tas aynı. Ben gram güvenmem. Çıkacak her türlü sonuca da şaşırmam.
kozaa grubu altının cıkısına yeterince katılamadı...
Resim yeteneği var. Bir aksilik cıkmazsa Guzel Sanatlar fakultelerini istiyoruz. AYT, TYT falan çıkmış, sistem biraz degişmiş. Derslerle arası pek iyi değil ama disiplin olsun diye resim kursunun yanında birde dershaneye verdik. AYT gerekli imiş. Isterse mezun çocuklar bir sonraki seneye dediginiz gibi de yapabilir galiba.
...
gökçe ada nasıl bir yer bir oraya gitmemişim herhalde...
güzel otel var mı?
Katar'da ki toplantıdan, önemli bir karar çıkmadı, yada eli kulagımdamı?
Bakalım endeks napıcak, yarın