tam ayda yılda bir kere sert bir yükseliş olacaktı 38.50 yı kırsa 40'ı görecektik MAZALLAH BU SEFERDE önemsiz bir bist 100 haberi hisseyi tırstırdı,38.40 dan 37.90'a geri geldi ,,, çıksa ne olur girse ne olur bahaneye bak ...
Printable View
tam ayda yılda bir kere sert bir yükseliş olacaktı 38.50 yı kırsa 40'ı görecektik MAZALLAH BU SEFERDE önemsiz bir bist 100 haberi hisseyi tırstırdı,38.40 dan 37.90'a geri geldi ,,, çıksa ne olur girse ne olur bahaneye bak ...
5000 lot 3838 de bekliyor hotecez karanlik seansi
yuh 30000lot dan fala 38.36dan bir cirpida islem oldu tik yok.. anlamadim ozel emirmiydi
Ulan buralardan dönmezsin inş teknikte 35 lere kadar çekilip buradan tekrar güç toplayıp çıkma ihtimali var alıs kademeleri boş vatandaşın biri 500 lot satsa kağıt 37 olur su ihale yalan oldu galiba bir ses bi seda yok en azından süreç hakkında bi açıklama yapılsa da kağıt biraz canlansa tabi bu imkansız tepkisiz çelebi baydı iyice yüzde 6 yap bugün yüzümüz gülsün 40 li rakamlara merhba diyelim
30933 lot 3836 dan 30000 lot 3802 den olmuş
EVA-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
nasil oldu bu is anlamadim okadar satis yoktuki pasif demekki ozel fen degisim oldu
hareketin hazırlığı olabilir mi acabaa (:
bugun 40 lara gelir belki kimbilir ilk kez oldu boyle
38.2den 1058lot vay be lotlar havada ama elde bisi yok
Hacim oluşturmak içinde yapmış olabilir elden ele verdi sadece daha öncede olmuştu buna benzer bi durum ihale bi gelse olumlu ilk gün tavan ikinci gün yüzde 15 lik bi yükseliş olsa kağıt en az 50 olur inş yada tam tersi tekrar 30 altına düşmesi ytd
38 set olmuş geçemiyor amk geçmişini senin çelebi
Çelebioğulları satışa geçti kendi hisselerini satıyorlar galiba,,,
ve 38.1den 1310lot satis la 37.96lar da 43 lot alicoya dustu yuh diyorum
1000 lot daha sat 36 olsun komedi resmen sığ tahta karşılamıyor satanı
hic bisi anlamadim
iyide 36.36 dan 31033 lot bir seferde alanda salakmi
bugun bununla ilgili haber kapa duser
Çelebi BIST 100den çıkartılmış, sebebini bilen var mı?
Grande cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu haftadan umudu kestim 38 i geçemez bu oç bugunki satımla ilgilide hiç bir açıklama gelmez kapa o satış kurumsal değil şahıs satışı
İMKB 100 den çıkarılacağı için kredili hisse taşıyanlar satmak zorunda.hareket bunların kolay çıkması içindir.
hayirlisi ben umutluyum bu hafta
ikidir 38 i görüyor burası büyük bi direnç 38 i kırarsa ki bu hacimle zor 40 üstüne hızlı bi şekilde atar kendini burayı geçemezzse 34 35 lerede dolanmaya devam ş... set koymuş 38 ve üstüne 13 bin lot bekliyor 38 46 ya kadar ne yapmaya çalışıyorsunn senden başkaası bu rakmalardan almaz bu hissseyi enayi avına çıkmış izim spekk yukarı yönlü bi kaç gün sert hareket yapmadan kimseyi tahtaya çekemzzsin eyy spekk buralar 40 50 takipçiye çıkmadıkça bu hisse canlanmazz kendi çalıp kendi oynar şu günde eksi kapamazzsın umarımm
38 den 1579 lot aldo teoride gitmesi getek ams. 37.94 de 18 lot bekliyor anlauan varsa acikladin boylesini gormemistim
al 38e 4500lot koydu
endeks bi salsa bu ipne tekrar solugu 34 lerde alırrr buradan bi % 6 7 yapması lazım tekniğe göre oynamazzsa tabi ytd
aynen kısa vadede 4070 i görmesi lazım en azindan ama hic niyetli değil gibi
bugun 37 den kapatır bu onun bunun çocuguu dicek laf kalmadı usanmadan hergün aynı haraketi yapıyorr hiç rasyoya göre yükselip inmiyor tamamen piyasaya ayak uyduuruyorr sende birz spekile et tahtayı amk hisse yukarı ama aşagıya değill süzmeeeeee celebiiiii
bu niyeti iyi ce bozmuşş 38 de 8292 lot varrr :oleyo:
böyledir ÇELEBİOĞULLARI VE ACTERA GRUBUNUN ÇELEBİ HAVA SERVİSİ YATIRIMCISINI GÜLDÜRMEZ SAMİMİYETSİZ BİR ŞİRKETTİR, 1 AYDA ALDIĞINI 2 SAATTE GERİ VERİR ,,ALİ CENGİZ OYUNU ÇOKTUR HİÇ BİTMEZ İHALE DERLER SES ÇIKMAZ O YÜZDEN BİST 100'DEN ÇIKARTILDI,,TEBRİK MESAJI YOLLAYALIM ÇELEBİ'YE ...
37.2de 3054lot...bosaltma harekati gibi
bari 36 dan kapada tam olsun 2 haftada 36 ya düşürmeni beklemeyelim adii
valla boşaltmamı artık her neyse 35 lere tekrar düşecek gibi bu haftaa ytd inş yanılırım
2018 TURİZM'DE DOLAYISIYLA HAVACILIK SEKTÖRÜNDE REKOR BEKLENİYOR ,, SİZCE GUDUMSUZ ÇELEBİ NE DİYOR BU DURUMA ACABA ??
Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş, 2017 yılını 31.4 milyon turist ve 26 milyar dolar civarı turizm geliriyle tamamlamayı öngördüklerini söyledi. Kurtulmuş, 2018 hedeflerine ilişkin, "Önümüzdeki yıl en az 35 milyon turist hedefliyoruz. Daha üstü de mümkün" diye konuştu.
"TEŞVİKLERİ 12 AYA YAYACAĞIZ"
Turizm teşviklerini 12 aya yayacaklarını da dile getiren Kurtulmuş, "Çin, Hindistan ve Endonezya'nın kapılarını çalacak, onları Türkiye'ye davet edeceğiz. Turizm yelpazesini genişleteceğiz" dedi.
TURİZMDE RUSYA ETKİSİ
Güvenlik endişeleri ve Rusya ile yaşanan uçak krizinin en ağır etkilediği sektörlerin başında gelen turizmde, 2014 ve 2015'te 36.8 ve 36.2 milyon olarak gerçekleşen yabancı ziyaretçi sayısı, 2016'da 25.3 milyona gerilemişti. Türkiye ekonomisi, Rusya etkisi ve güvenlik endişeleri ile 2016'da 11 milyon turist ve sekiz milyar dolar gelir kaybetmişti.
Rusya ile ilişkilerinin yeniden normale dönmesi ile birlikte sektörde hızlı bir toparlanma yaşanıyor. Rus ziyaretçi sayısındaki artış, turizmdeki toparlanmanın en büyük belirleyicisi konumunda.
Kültür ve Turizm Bakanlığı verilerine göre 2017'nin 10 ayında yüzde 495 artışla 4.57 milyon Rus Türkiye'yi ziyaret etti. Geçen yılın aynı döneminde Türkiye'yi yaklaşık 767 bin Rus ziyaret etmişti.
o lotlari kim aldi kim satti..
gunluk pastada gozukmuyor akyatirim, 3 gundur en iyi alici
vay be 30675 adet aciga satis olmus 38.02ve 38.26dan dunku is belli oldu bskalim yetine nasil koyacak
37.000'ye indi bile BU ÇELEBİ HAVA SERVİSİ DENEN ŞİRKETTEN BİR BOK OLMAZ ,BUNU KANIKSADIM,,,NE YAZIKKİ HAVACILIK SEKTRÖRÜNÜN EN BEŞ PARA ETMEZİNE DENK GELDİK DİĞERLERİ ALDI BAŞINI GİTTİ,, :(
Beyler bu haftadan hatta bu aydan umudu kestim hatta bu seneden kağıt aralık sonuna ocak ortasına kadar buralarda sürünür bizde kalakalırız aslında satmak en mantiklisi su durumda ama işte insanın eli gitmiyor ihale haberi gelir gelmez ya aşağı ya yukarı bi gelse çıkarım valla kaç aydır gına geldi sıkıcı bi tahta aksiyon yok tavuk yemler gibi bizi yemliyor yükseldi mi umut düştü mü pişmanlık bi türlü kararlı sert bi çıkış yapamadı insanı da sinir eden de bu zaten beklenti de var olmasa boş deriz ama bi türlü fiyatlara yansıtmıyor istenilen düzeyde zaman desek tam zamanı bakalım ne kadar sürücek bu çile inş yüzümüzü kara çıkarmaz kısa vadede umudum yok seneye kaldı umutlar
adamlar bosina 38 letfen 60bin lot cikmadi sabahciktimaz kaldi hepsini bosaltmama
ateks konya cusan geciyorum