Ustam Kuyaş ta ENVER ÇEVİK(Mübarekler ) var.....Şirketin % 41 i Enver Çevikte zaten.....!!!!
Adese ve İttifakta kimin olduğu belli değil...Büyük ihtimal Galip Öztürk tür.....!!!
Printable View
Arkadaşlar patron hep alıyordu.İlk defa satmaya başladı....!!!!
Belki korkutuyordur ama daha önce satışlara başlayınca hisse düşmeye başlamış....!!!
Bu yüzden ben pazartesi Cemaş ta mal azaltacağım.....!!!
Buluruz alacak hisse Allah ın izniyle....!!!
Zaten 150 lot beyazımdan da dün kapanışta 50 lot sattım....!!!!
Artık yavaş yavaş Kront telekomuma geçme vaktim geliyor.....!!!!
Can suyu gibisin tatar kardesin.selam ve saygilar.
SM-G925F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Galip ozgyo da
İttfh ve adese mecnur işi
Kuyas ta anlaşacaklar gibi
Cemas ayın 12 sinden sonra başlayacak
Dediğim gibi cemas dinlenecek biraz
Öngörüdür
Yatırım tavsiyesi değildir.
Reis önemli olan bu malı kimin aldığı değil midir ..kynin bence bu malı bu fiyatlardan alma şansı pek yoktur....
Aslında bence tahtayı bozmamak için satış esnasında dikkat ettiysen 4.14 lere kadar tahtayı yukseltip malı o şekilde sattılar ...aksi halde tahta bozulacakti...tabiki bunlar tahmin bakalım zaman ne gösterecek...
Kwon kardeşim ben riskli hisseleri severim ama kritik noktalarda satarım....İlk defa satış haberi geldi......Ben yarısını satarım ,baktım hisse düşüyor,diğer yarısını da satarım....Yükselirse 4.20 üzerinde tekrar alırım.....!!!
Benim stratejim bu şekildedir.....!!!!
Tatar bahar geliyor boya badana mevsimi başlıyor senin tavukların kümesleri boyamıcan mı?
Cemas-kuyas ön forvette
Adesede haber üzerine bir yükseliş yaşandı.Hem de ittifakla beraber bir operasyon var....Kuyasta ise Mubarekker hala mal topluyor.....Hareket tam netleşmedi...Hergüngıdım gıdım yukselse iyi olacak...!!!
Bir ayağım cemasta olacak ama yarı mali satacagim yarın.....Hisse satışından sonra celasin durumunu bir görmek lazım....!!!
Ben kuyaş almam. Mubarekler istikrarsız hareketler yapıyor.Mecnur ve kemer Caunry çiler istikrarlı yükseliş yaşatıyor. .....!!!
Ben açıkçası Cemasin düşeceğini zannetmiyorum.Böyle olsa hepsini satarım.Ama yine de yarısını satip riski azaltacagim....!!!!
Hooooopppp 4.30....!!!!
Bizi biri durdursun dedik ve devre kesici durdurdu.....!!!!
4.41......!!!!
Devre kesti be %10.25 de bizde 09da satıp çıkalım.
Ulan patron beni düşüremedin satış haberiyle.....!!!
Ama aceleci davrandın....Yarın beyazdan 50 lot satışımın parası gelecekti.....O parayla da CEMAŞ alacaktım ama nasip değilmiş....!!!
Neyse artık o paraya da buluruz alacak b bir hisse artık....!!!
Bossaları da satıp Cemaşa yükledim 4.14 kırılınca....Bossa da yükseliyor ama CEMAŞ ANAKARARGAH boşuna demedik....!!!!
Neyse arkadaşlar ben şehre iniyorum.....Cemaş 4.20 lere düşebilir ama yine de sağlamdır CEMAŞ bana göre.....!!!!
Bende 5000 lot cemaş var..
Kalın sağlıcakla....!!!
Arkadaşlar fiyat kaçta.yoldayim
bitane bile kalmadı hepsini verdim rızanın eline
Arkadaşlar kırmızı ışıkta yazıyorum.fiyat kaç baytok mi
Vaaaavv...4.69 ha
onu bunu bilmem yarın çok kişinin canı yanar bu hissede kaldır taban yakalan operasyonu
Son fiyat.Basmamistir insallah
Vay beee.....Ne hayallerim vardı bu hissede...Taban olmuşuz doğru mi anladim
Yahu 5000 lotyatirmistim bu Cemasima
Arkadaşlar şuan tavana vurup vurup 4.70lere geri dönüyor korkmayın ama spek iş başında dikkatli olun. Anlık 75 YTD
Cevap yazan olmadığına göre hayallerim suya düştü....Demek ki basmadan önce milleti çektiler ve milletin eline verdiler geçtiler....Mecnur Ağam yakıştıramadım sana....En azından bi 10 tl yapmalıydı bu cemasi