1 aydan beri düşüremeyen var burceyi hala üşenmeden yazıyor.allah akıl versin taven .
kafama göre döndünya
Printable View
1 aydan beri düşüremeyen var burceyi hala üşenmeden yazıyor.allah akıl versin taven .
kafama göre döndünya
cok akilli ve cok yuce birisin bay taven, sen Allahin bir lutfu olmalisin niye daha cok para kazanmak icin grafik inceleyecegin o degerli zamanlari biz sefil forumdaslari uyarmaya harciyorsunki. bizler fakir, gerizekali ve surekli kaybedenler olarak senin gibi bir hediyeyi hakketmiyoruz. yuce gonullu insan, aldigin hisselerde yorum yapsan da almadiklarini biz garibanlara biraksan.
daha kisa ve net yazardim ama bugun cuma ve kalp kirmak istemedim.
burce kar mı açıkladı
kafama göre döndünya
1.154 milyon kur zararı yazmıs hadi onu gec 3.55 milyon genel yonetim gideri yazmıs 1 yıl bosa calısmıs koca fabrika gelen karı da yonetim gideri diye carcur etmisler e patron u belli hep 3 kagıt ben en az %100 bedelli bekliyorum
Şöyle Afyon çimento gibi % 3000 bir bedelli açıklasa da buralar yıkılsa...😂
HUAWEI RIO-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bak iste o zaman yukselir :ok: ama %100 en fazla %200 yapar o arada bedelli parası olmayanlar satar asagılardan toplar diye dusunuyorum o arada da bende toplarım ufak ufak :) tabi artık kac ay yada yılda bunu yapar bilinmez ...zaten endeks 121000 olmus yukselmemis bide endeks dususe gecerse 3.48 dedigin nedir 1 gunde indirir oraya grafikte asagıyı isaret ediyor ..aralıkta ocakta subatta yukselis grafigini carcur etti simdi grafik dusus gosteriyor . ...bunda hic bedelli yapmadı bildigim kadarıyla ..bedelliyi hep burva da yapıyor ..ama bu sefer farklı zarar yuklu ...merak ediyorum 3.55 milyon nasıl yonetim gideri yahu avm mi yonetiyorsun 1000 kisi mi calısıtıyorsun yonetim katında :thumbdown: en son tas devrinde kar etmis yıllardır zarar ..27 tl ye yine gider ama sen de 10 yıl ben diyim 20 yılda ..zaten o zamana kimse kalmaz ...tarihi cıkıslar yapan hisselerde hicbir zaman kucuk yaıtırmcı olmaz hep tepeden alırlar .
bewnim taktigim ana direncini gecen hisseyi aldır ..bunun ana direnci cok yukarda kaldı teee 4.18 lerde .
Senin finansman tablonun... -1.630.048,99
SM-G900F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bi taraftan seni diger taraftan ecbyo izliyorum 2.17 gecsin ordayım 3.48 gelsin sendeyim jo
Sayın @pert burvanında pastasını paylaşmanız mumkunku ?
bu hisseyi ancak galip 10 lara tasır yoksa tırt patron deve kusu gibi gomulmus 1 yıldır ortoda yok
bu hacimlen nereye gitcen kimi kekliyon yemezler devremi kescen tavanmı olcan cok ile cıkmısın kapanıs yine 3.90 patron kafasını soktugu kumdan cıkmadan senden hayır yok bro
uzun zamamdır alım ve satımlarda bu kadar emir görüyorum yoksa 10 bin lotu olan adam bile hisseden çıkamazdı
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ne oluyor bilen var mi? Vana ile kolkola cikiyor.
SM-G950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
yahu ne olailirki 3.80-90 arası aldıklarını bosaltmaya calısıyor . devre kesse tavan olsa haber gelicek deriz olmadıgına gore tek hesap alttan aldıgını ustten vermeye calısıyor
En ilginç olanı o zaten vana ile kol kola gitmesi burda duruşları ins mal istyo olmasıdır,,
onlar birbirini takip eder zaten ama 2 sinin birden devre kestigi ya da tavan oldugu nadirdir ..once biri gider 1-2 saat sonra oburu gider evet bugun aynı anda yukselis var..demekki 2 sindede alttan aldıkalrını ustten verme cabası ...yukselicek demek icin 4.18 ana direnc ustunde kapanıs gerekli o zaman 4.70 dogru cıkar...bilancolar hep zarar sirket is alamıyor en son ne zaman is iliskisi aldı hatırlamıyorum bile .
Neyse hayrlısı diyelim ben burvadayım onun grafigi daha cok hosuma gittiği için ins herkes kazanır ama yukardan al satan yapan ama hedef fiyatı olan..
Bilançolar hep zarar derken...
BURVA 2017/12 Aylık NET DÖNEM KARI: 1.032.157,51 TL
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/660825
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
4.12 ye 1 milyon alış giren karaktersiz kim acaba 50 binini sonraki kademeler girde hisse gitsin ben çıktım ama hala takipteyim satmış olmama rağmen izliyorum bu derece bir kanser hissesi olmaz gerçekten
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Haklısın arkadaşım...
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yine hareketlenmiş. Satsak mı bu defa? Ulan böyle şey görmedim, çıkıp çıkıp hiç çıkmamış gibi geri giden hisse mi olur yaa. Olur olmasına da bunu defalarca yapan pek olmaz. Yarını da bir görelim bakalım..
kapanısı guzel yapmıs hacimde iyi 1.6 milyon yarın 4.18 gecerse 1 ay once gordugu 4.32 var orayı dener ama orayı gececegini dusunmuyorum olurda gecerse patron geri donmus demektir ..4.32 ye gidemez veya oraya gidipte gecemezse 3-4 ayda bir yaptıgı 40 kademelik yukselisin aynısını yapıp yine 3.80 e donecek demektir..ha 4.32 gecerse hızlıca 4.70 gider orayı gecerse 5.60 kadar gidebilir..giderse uzulurum ama 4.32 gececegini dusunmuyorum ..ha simdi neden dusunmuyorsun diyenler olur genelde hep 3.80.90 arası topladılarını 4.18 veya 424 yada 4.32 den vererek hep geri donuyor 8-9 aydır...
4.12'den 1 milyon alış olduysa bu iyi habere benziyor. Esaslı yükselişlerinde Burva'yı da peşinden sürüklüyor genelde. Biri gidiyor, diğeri gitmiyorsa o hareketten pek hayır gelmiyor. O yüzden yarın burvayı da izlemek lazım.
metro? o galip aga gelmis sabah yazmıstım galip gelse ancak o 10 tl ye tasir diye aga 4.32 yi asırırsa bende girerim o zaman :)
patron basını kuma gomunce galip aga el attı demekki 4.32 gecerse alırım ilk hedef 4.70 ardından 5.60 olur..2.34 gecince 2.90 hedefle van gıda dedik ve aldık 2.98 sattık galip aga vangıdayı 3.25 yapmıs ..ecbyo ve bunu izlemedeyim ecbyo 2.17 diyemedi o da orayı gecerse 2.70 hedefle onu da alıcam .
O galip bu galipmi tartışılır çunku burva yada griyo cıkıyo bende her defasında galip mi diyom ama malı boşaltp kacıyo spek ordan işlem yapıyo olablir ama ins galiptir şov yapar vallah..
Burce için esaz krılım 4,70 bence burvanında 2,40 bu rakamların uzerinde durmaları harbi bir oparasyon olcagına inanirim.
Yakında kıyameti koparırlar.
Bu defa farklı bir hareket var.
Dün giren veya girmeye çalışanı uzak tuttu.
Yılların şirketi burce.
Yavrusu burva ile son 7 yildir ayni seviyelerde sürünüp duruyor.
Bu şirkete bir değişim lazım. Bunu herkes biliyor.
3 tane vana 2 tane taş ocagi makinesi ile olmaz bu is.
Ekurileri kendine ortak yeni fabrika yeni alanlar bulup devleşti.
Sira neden buna gelmesin.
4.40 'ın üzerinde çıtırlık giriş yapabilirim.
Ama CİTİRLİK.....
Burnuma güzel kokular gelmiyor değil :)
neyse izleyin.
Hep beraber izleyelim :)