Bugün spek küçük yatırımcı yi şekerim dedi günlük işlem kadar alışı 74 kademesine yazıp küçük yatırımcıya kucağıma gel dedi kısaca durum vahim bekleme şart şirketten gelecek haberleri umarım patron spekle ortak değildir
Printable View
Bugün spek küçük yatırımcı yi şekerim dedi günlük işlem kadar alışı 74 kademesine yazıp küçük yatırımcıya kucağıma gel dedi kısaca durum vahim bekleme şart şirketten gelecek haberleri umarım patron spekle ortak değildir
Malın toplu, sadece ciddi bir mal kaybı yaşadılar, onu almak için çırpınıyorlar, kendileri işlem yapmadığı sürece dışardan bu kademelere mal gelmez, 2,84 e de 50 bin lot satış yazdılar gel al diye, bir ara cidden niyetlendim çizeyim diye ama, sonuçta patronla baş edecek kadar gücümüz yok, haddimizi biliriz sonuçta :((
Hani bir zengin vardı milletin anasını bekleyeceğiz lafı vardı dobur'un spekide küçük yatırımcının anasını bekleyeceğim der gibi kademelerde kol geziyor eyyy küçük yatırımcı dayana bilecek misiniz
Aşağı bassa da biraz daha mal alsak, pusuda bekliyoruz,
Şimdiye kadar 35 bin lot işlem oldu 31 bunu kendi mastürbasyon u iyi yapiyor
Satsalar da kurtulsak şu doburdan
Dobur bu konjektörde kimse almaz be arkadaşım,bence pd ve fk olarak zaten çok yüksek fiyatlardan işlem görüyor. Patron yada spekülatörü her kimse artık onun sayesinde fiyat yükselmiş, satış olursa bu fiyatları göremeyiz gibime geliyor.
Yani diyorsun 10 milyon USD eder Dobur satilirsa ACun un kanalı için 400 milyon konuşuluyordu
Acunun kanalı ile dobur arasında bir benzerlik yok, dobur 81 adet dergi, 21 Web sitesi ve 20 tablet uygulamasının lisansını elinde bulunduran bir medya şirketi, bu ekonomik ortamda dergi satışlarının yüksek olacağını sanmıyorum, dolayısı ile reklam gelirleri az olacaktır diye düşünüyorum, ama tv8 öylemi, aldığı reklamlar ortada, yani bu tahtada patron ne derse o olacak, satış hikaye gibi geliyor bana, tahtadaki işlemler saçma sapan, vakıf geçen hafta 50 lot mal aldı,2,735 ortalama ile, bugün hepsini 2,74 ortalama ile verdi, iş alıyor, aşağı veriyor, deniz alıyor aşağı veriyor, patronun derdi mal çıkmak olsa yukarı çeker, işlem hacmini açar, hikayeler yaratır, ama adamın derdi bence kaptırdığı malları yerine koymak, taktik belli aşağıdan al, yukarı çek, küçükleri orada mallandır, sonra tekrar aşağı bas, orda malı sabırla topla, yine yukarı çek, ama unuttuğu bir şey var, şahsım için yukarı çekerse malımız var, aşağı basarsa paramız var.
Dobur için kanal açmak çocuk oyuncağı kaldı ki her şey web yayın ve Almanlar işini bilir
Web içerikleri sunuculari artık üretici yayın kuruluşlarına komisyon ödeyecekler gelecek yıllarda az buz degil
Kötüsü 50 milyon USD satış tır dobur için
50 milyon usd, yani hisse başı neredeyse 13,5 TL, ağzından bal damlıyor, bu fiyat olsun, kazancımın 5 te 1 fiyatını gider hayır kurumlarına bağışlarım :))
Patron bayram harçlığı dağıtıyor :)
İnwesting com da bir grup spekülasyon yaptı okuyun
Grup acemi çıktı o zaman, yukarda malı verdik alın sizin olsun diye, gün bitmeden iade ettiler malımızı, malda sıkıntı var sanırsam :)
Burada Doburu takip eden az etkili olmuyor inwesting de takipçi ve spekülasyon çok fazla takibi oradan yapin
Yorumlara baktım da , Nasıl gaza getirmişler milleti, yok tavan olacakmış, yok dip çalışması tamamlanmış, yok çok ucuzmuş, 10 ar bin , 15 er bin lotlar havada uçuşmuş, ne diyelim Allah akıl fikir versin bu insanlara, gerçi bunlar olmasa biz nasıl ekmek yiyeceğiz burada...
Hisse bir kaçtır yüksek açıp alçak kapatıyor ve bir çok ky yandık diyor acaba daha aşağı mi düşünüyor spek anlam veremedim
Fakat dikkat çeken devamlı kırmızı alarm durumu ultra yüksek işlem hacmi kağıdın uçuk fiyatları bulacağını gösteriyor
Patron kırmızı rengi seviyor, yalnız dikkat edersen forumla senden ve benden başka kimse yok, bu kağıda ne yabancının, ne yerlinin kimsenin ilgisi yok, ben şu an hamallık ücreti diyelim onu alıyorum, her zaman dediğim gibi yükseklerde gözüm yok, ama takas dağılımı olarak bakarsak elimdeki mal ciddi seviyelere ulaştı, eminim ki bu patronu epey rahatsız ediyor ama, kusura bakmasın o aşağı bastıkça ben daha alıcam :) ne yapalım onda mal çoksa bizde de para çok...
Böyle giderse yeni spek sen olacaksın[emoji1] [emoji1] [emoji1]
SM-G710 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bunun kasasında döviz vardı hala duruyor mu acep?:)
Bizim ne haddimize spekülatörlük arkadasım, o iş benim boyumu aşar, ama topladığım malı açıktan pazarlayabilirim :)
Dikkat et şirketinin sermayenindeki payın yüzde 5 i geçerse kap a bildirim yapmalisin[emoji3] [emoji3] [emoji3]
SM-G710 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
30 nisana kadar bilançosunu açıklayacak!
bir zamanlar dobrovski vardı ya bu hissenin adı da DOBUROVSKİ olsun!
mehmet ali erbil'in çarkıfelek programında pas, iflas gelmesi durumunda yada kutucukların içindeki harflerden birini tahmin edemeyen yarışmacılara söylediği laf.
ve de bu:)
https://www.youtube.com/watch?v=8t1AeiUcVzU
kar yada zarar yönünde bir beklentiniz var mı arkadaşlar
Hisse arkadaşlarını uyarmaliyim benim 50 bin Bir tanıdikin 400bin kötü var. Hissede ki hareketleri bu 450bin adeti yok sayarak analiz edin bu kotlar stabildir anlayan anlamistir umarim
Sizdeki mallar uyusun arkadaşım, bendeki hisse sayısında halka açık olan kısmın % 3 ünü geçti, ama benim hisseler hareketli, % 10 a basar geçerim, geri gelir yine alırım :)
Ama sizdeki bu malları patron almadan eminim ki bu hisse 3 e gider, 2,60 lara geri gelir, yani git gel Konya 5 saat :)
mayıs ayı dobur ayı bakınız 2017 mayısa:)
2017 mayıs
http://share.matriksdata.com/share.a...04272311506864
2018 nisan sonu mayıs başı:)
http://share.matriksdata.com/share.a...04272312441708
Spek bugün belli etti yüksekten almaya razı fakat mal yok yukarı celsede mal yok ne komik sat o zaman yavrum spek
Sahtecilik b
Sahtecilik bu kadar belli edilir mi bütün almışlar feyk
Yukarı çeksin bakalım mallar nasıl geliyor, en azından bendeki malları alır, sizin hedefler yukarı sanırsam daha arkadaşım,
İnvestingçlier toplanmış yine, millete dobur pohpohluyorlar, yok bilanço rekor karmış, yok fiyat çok ucuzmuş, 7-8 olacakmış, tahtada ziraattan başla alıcı o yok, patron bey de malları farklı kurumlardan satıp tek yerde toplamaya karar verdi sanırsam,
Bir pasta lütfen cunozan
bugun sanel i %30 karla satarak bunu aldım kısa zamanda 3.60-80 aralıgına gelirse verecegim dogan grubu neden basın gurubu olarak sadece bunu elleirin de bıraktı cok mu kar ediyor veya gelecegi diger sattıkları sirketler den iyi mi hayırlısı