Şöyle bir durum da var.Tam net bilmiyorum ama acaba yakında olacak genel kurul da oy hakkını artırmak kararlara müdahil olmak mı istenmekte.
Printable View
Şöyle bir durum da var.Tam net bilmiyorum ama acaba yakında olacak genel kurul da oy hakkını artırmak kararlara müdahil olmak mı istenmekte.
Evet bu yüksek lot devirlerinden ne çıkacak acaba?
Bne mardin den iyi biliyorum demedim...Ama iddaa atılacaksa ortaya üzgünüm ama 2012 den beri srf ondan değil herkesden daha iyi biliyorum yazdıklarım ortada...
Hala aynı şeyleri yazıyorsunuz kağıdın sahibi enayimi vsvs e Gsaray tahtasında 2011 de 400 lerden tonla alan oldu 10 kademede milyonlar alındı satıldı onlar enayimi yada 25 den netaş alanlar enayimi 43 den Kozal alanlar enayi mi vsvsv böyle düşündüğünüz müddetçe böyle kağıda saplanır kalırsınız...
enteresan bir durum daha 18.00 kapanışı -069
3.663.584 tl konsilde kar.MRSHL en azından zarar açıklamadı.Yarın şenlik var demek oluyor.Geçen sene aynı dönem -503.850 idi.
Normalde ben yaa yarın seans sonrası yada pazartesi seans sonu açıklar diye bekliyordum.Şimdi açıkladı ondandırkı iki gün önceden baskılar arttı.Normalde bugün ve yarın baskı olmasını beklıyorduk.Orda bile ters köşe yaptılar.
Bilanço da kalemler nasıl inceleleyebilecek var mı? Net kar büyümesi Özkaynak karlığı v.s umut verici mi? Bilançodan anlayan üstadlar değerlendirmelerinizi bekliyoruz? Bu bilanço önümüzde ki dönemler için umut veriyor mu?