Bunlar tepki alimimi? Yoksa gelecek olan bilanconun ayak sesleri mi?
Printable View
Bunlar tepki alimimi? Yoksa gelecek olan bilanconun ayak sesleri mi?
Sayin whiningman,Bu hisseyi 1998 yilindan beri alir satarim.2000 li yillarin basinda sattiktan sonra gecen seneye kadar donup yuzune bakmadim.Sebebine gelince.gecirdigi operasyon sonucunda fiyati ucuk noktalara gitmis ve cazibesini kaybetmisti.Ancak hisse son birkac yildir yatirim icin uygun noktaya geldi.Temel degerleri ve bitmek uzere olan yatirimlari gozonunde bulunduruldugunda orta vadeli yatirim icin cazip seviyelerde.Yonetimlere veryansin edip durmanin inanin bizlere faydasi ve katkisi yok.Kendi hatalarimizla yuzlesmek cok daha katki sunan yaklasim olur.Bu aciklamalarimdan sonra ne demek istedigimi anlamissinizdir umarim.Saglicakla kalin.
Sayin ozdemir1 whiningmanin paylasimlarindan mal almasi yenidir.
Bizde 1.5 seneye dogru gidiyoruz.
Bu kagit tam 11 senedir dusuyor yaw.
Ama haklisiniz guzel operasyon
yedi .......... Bsoke ucuzdan %4 Baticim hissesini 3.xx $ dan aldi.
Yeni gelenlere YD adi altinda yari fiyatina Baticim verdiler. Ve hala yonetim cari fiyattan memnun olmadigini soyluyor. Size gore Haklilar yani.!?
.......
Sayin özdemir1 grafige bakin 1997 $ fiyatindan bile assagidayiz....$ nemalanmayida yillik %2 den yapin....
Tam anlamiyla illizyon.
1997 den sonraki yatirimlar nerede.?
Tapulari bu imtiyazlilarda sanirim.
Biz bosuna carpip boluyoruz[emoji35]
Yani gun itibari ile bunlar kurucu...by..
ky.... hepimizi yemis bitirmisler.
Kendi hatalarimizla yuzlesmek oylemi.? Komik olmayin lutfen.
Bu iyi egitimliler son $ krizi ile bir post daha cikarmak uzereler.
Allah hepimizin yardimcisi olsun.
Bilancoda terse gelmezsek iyi de.
Inanin guven kalmadi.
Ytd.
Saygilar.
LG-D802 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Son 1-2 yildir hisse fiyatinin cazip ve makul seviyelerde oldugunu vurgulamistim.O goruste olmasam bende burada olmazdim.Uzun yillardir hissede bekleyen arkadaslarinda dilerim emekleri bosa gitmez.Bence hisseye yatirim icin simdiler dogru zaman.Kisaca soylemek istedigim bu.
Uzun zaman once hisseye giren arkadaslarin yasadigi, operasyon geciren hisselerde sikca yasanilan kacinilmaz sonuc.Bence hata orada.Dilerim onumuzdeki yillarda zararlarini cikarirlar.
BTCIM Konsolide 2018/6 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): 36810848 Ana Ortaklık Payları: 34503355
Esas Faaliyet Karı : 115.216.562.-
Finansman Giderleri: -72.140.167.-
L
Hadi bakalım güzel bir bedelli geliyor. Bunlar onun ayak sesleri. Bahanede oluşmuş durumda, Gene yapraklarını onlar yiyecek sapını KY. Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Bunların bu güne kadar yaptıklarından çıkarılan bir ön görümdür. Nacizane fikrimdir. Bu söylediklerime göre yatırım tercihlerinizi yönlendirmeyin.