Yav bi inat ettik satmadim milyon milyon aldılar 0.75 den döndürdü ler gene soluklandilar
GT-N7100 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Yav bi inat ettik satmadim milyon milyon aldılar 0.75 den döndürdü ler gene soluklandilar
GT-N7100 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Referandum için geri sayım başladı. Dikkat edin. Zırhlı araçlar sınırda hazır. Türkiye kararlı. Ortalık karışabilir. Borsa bu yüzden düşüyor. Ytd
VSP355g cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Borsadaki bu sert düşüş kesinlikle mal toplama hisse sattırıp silkeleme yapma duzeltme yapma gibi sebeplerden kaynaklı bir düşüş değildir.Gerçek bir düşüştur arkadaslar.Tamamen siyasal gelismelerdir.Trump kuzey koreyi haritadan silicem derse irak kapisinda asker yigiliysa barzani refarandumu illaki yapicam derse sizce bu borsa ilerimi gider arkadaslar.Şu an dünya borsalarında çlkalanma var.Tamamen siyasal gelismelere bağlı şu an endeks.şu an teknik analizin endekste calismayacagini dusunuyorum.Cok fazla telasta yapilmamali ama herseyede hazirlikli olunmalidir.En ufak bir ılınmada borsa toplar.kagitlar hızla tırmanacaktir roketlerler. Bu tip manzaralar borsamizda her zaman olur.Moralimizi bozmayalım.Allah hepimizin yardimcisi olsun.Güzel olacağını temenni ediyorum
tsgyo bu engamede yol alması lazım bu fırsat kaçmamalı hade bakalım demet akalınn :):)
0.77
Devre kesici
uyuyan dev uyandı. haydi tavana çek artık geç şu kuruş hesapları 1 in üstü sana daha çok yakışacak.
Han satışı oldumu