Printable View
Alıntı: Originally Posted by mert45 Ben çıkacak diye bir şey demedim ..sadece iddia ya ortak oldum ..:one: Benim tarafimda olmanızı beklerdim teessüf ederim. Ama sorun değil hep yanliz takilirim:)
Alıntı: Originally Posted by Dore Benim tarafimda olmanızı beklerdim teessüf ederim. Ama sorun değil hep yanliz takilirim:) Sayın Dore üzülmeyin - bundan sonra yanlız olmicaksınız - sokak çocukları hep yanınızda olacak :) Çok sinir bozucu biri oldum ben ya... ama bunu söylemezsem çatlardım Neyse görüşürüz - selamlar
Alıntı: Originally Posted by selym Sayın Dore üzülmeyin - bundan sonra yanlız olmicaksınız - sokak çocukları hep yanınızda olacak :) Çok sinir bozucu biri oldum ben ya... ama bunu söylemezsem çatlardım Neyse görüşürüz - selamlar Cok guzel birsey söylediniz tesekkur ederim:) Sevgiler.
Alıntı: Originally Posted by Dore Benim tarafimda olmanızı beklerdim teessüf ederim. Ama sorun değil hep yanliz takilirim:) Sayın Dore :) Alıntı: Originally Posted by selym Sayın Dore üzülmeyin - bundan sonra yanlız olmicaksınız - sokak çocukları hep yanınızda olacak :) Çok sinir bozucu biri oldum ben ya... ama bunu söylemezsem çatlardım Neyse görüşürüz - selamlar Sevgiler :) Alıntı: Originally Posted by Dore Cok guzel birsey söylediniz tesekkur ederim:) Sevgiler.
Mert bey zekanızı konuşturdunuz yine. Teşekkürler size de :)
İyi aksamlar herkese. Sevgiler ve saygılar :)
Alıntı: Originally Posted by Dore Mert bey zekanızı konuşturdunuz yine. Teşekkürler size de :) Sizin zekanızın yanında benimki çok zayıf kalır ..Ben teşekkür ederim Sayın Dore :)
Alıntı: Originally Posted by Dore Mert bey siz neye dayanarak çıkacak diyorsunuz? Veriler dususu destekliyor Aslında. :)))))) https://i.hizliresim.com/6E26zt.jpg