Alıntı:
fakatmüzeyyen
@derinbitutkudur
iş yerinden bir arkadaşım 7 aydır falan biriyle birlikte, az evel evli olduğunu ögrenip kriz sonrası çocuğa yazdı, cevap; " ben ailemle yaşadığımı söylemiştim" gülemedim de
Alıntı:
cahit haldun
@CahitHaldun
·
22 Kas
@derinbitutkudur adlı kullanıcıya yanıt olarak
Hiç inanmıyorum bilmediğine kusura bakmasın bu kadar salak olamaz salaksa zaten konusu yapılmaz.
Alıntı:
zynpşhnr
@sahnurk
·
22 Kas
Ahaaahh cok komik hakikaten. Daha ne desin ailemle yaşıyorum demiş işte
Alıntı:
fakatmüzeyyen
@derinbitutkudur
·
22 Kas
gayet mümkün... her evlilik aynı değil demek... geceleri de buluşulan bir ilişkiydi... aklında cinlik olmayanın anlamaması da cok normal
Alıntı:
cahit haldun
@CahitHaldun
·
22 Kas
Çok uzun bir süreden bahsediyorsunuz bu hikayelere hiç inanamıyorum kadın 'ın kendini aklamaya çalışması mağdur göstermeye çalışması gibi geliyor bana hep şahit olduğum hikayeler hep böyle metresliğini mağdurluğuna vermek.
Alıntı:
fakatmüzeyyen
@derinbitutkudur
·
22 Kas
erkeklerin ne kadar pislik olabildiklerini bildigimizden gayet normal bir süreç 7 ay... mağdur edebiyatı da yok ortada!!!
Alıntı:
Bahar Deniz
Bahar Deniz
@bahardeniy
·
22 Kas
@derinbitutkudur ve @MadameKoka adlı kullanıcılara yanıt olarak
Bizim bi arkadaş da sevgilisine sen evliymişsin senden ayrılıyorum demişti adam dönüp kıza evli olup olmadığımı senden öğrenecek değilim demişti. Tam bir adam gibi adamdı
Alıntı:
Kezban Aka
@MadameKoka
·
22 Kas
Akskdkdkdk erkekleri yakmak lazım ya
Alıntı:
Bahar Deniz
@bahardeniy
·
22 Kas
Cayır cayır
Alıntı:
85
@85Cofficial
·
12s
Anlaşılmaması için aptal olmak gerekir demişler ama gerçekten anlaşılmıyor.arkadaşım sevgilisi ve ben aralıksız 1 sene boyunca takıldık gece gündüz evde dışarda YER ZAMAN MEKAN hiç bi zaman farketmedi sonra adamın teyzemin kızı diye foto gösterdiği kadın karısı çıktı hsjsksksk
Alıntı:
aynen
@anareobee
·
9s
kız niye öyle diyorsun belki teyzesinin kızıyla evlidir
Alıntı:
*♀ï¸
@nedenbizcicegim
·
14s