Printable View
Alıntı: Originally Posted by myfinans Efsane nesil deniliyor ya o efsane nesil olacağız. Virüsten gitmezsek, sıfırı tüketmezsek ileride anlatırız. Virüsten sonra ne gelecek onu merak ediyorum ben.
Alıntı: Originally Posted by jmk99 1544'ü kırmadan altın atağa değil yatağa gider bence. Alıntı: Originally Posted by jmk99 10 Mart'ta benim öncül indikatör, 12 Mart'ta trend ons'ta sat verdi. Emmi buyuksun... Ama dunya da dortten buyuktur Ne alakaysa aklima geldi karaladim
Alıntı: Originally Posted by admustafa Virüsten sonra ne gelecek onu merak ediyorum ben. Göktaşı vardı o ne oldu?
Alıntı: Originally Posted by Webster Emmi buyuksun... Ama dunya da dortten buyuktur Ne alakaysa aklima geldi karaladim Webster üstad büyüktür derim.
Alıntı: Originally Posted by jmk99 Göktaşı vardı o ne oldu? Emmi ondan once cekirgeler var Kusluda hataydan girdikleri yaziyorfu
Alıntı: Originally Posted by jmk99 Göktaşı vardı o ne oldu? Onu görürsek sonrasını göremeyiz emmi :)
Alıntı: Originally Posted by admustafa Virüsten sonra ne gelecek onu merak ediyorum ben. Aklıma birşey geliyor da yani ihtimalide fazla Aman deyim umarım öyle birşey olmaz. Sustum ben.
Alıntı: Originally Posted by myfinans Aklıma birşey geliyor da yani ihtimalide fazla Aman deyim umarım öyle birşey olmaz. Sustum ben. Merak ettim ustadim