4 üye ,13 ziyaretçi.
Millet biinclenecek .İyi okuyun ky kardeşlerim.Feodal Twitter AĞA larinin k oleliginden kurtul.
Hissenet hepimize yeter de artar bile.
Printable View
4 üye ,13 ziyaretçi.
Millet biinclenecek .İyi okuyun ky kardeşlerim.Feodal Twitter AĞA larinin k oleliginden kurtul.
Hissenet hepimize yeter de artar bile.
Hatip ağa, önceden hissesi olanların maliyeti çok yüksektir. benim ve sizlerin aldığı lotlar olaylardan haberi olmayan düşerse tekrar alırIm kar ederim diyenlerindir büyük bir ihtimalle, Amor beyin burada yazdığı hisse kısa sürede 1 $ seviyesine geleceğine inanıyorum. bu arada satanlar ertesi gün alamayacaklar gibi, bir haber imalata başladık diye kapa haber düşer ise ayrıca bu şekilde bu şekilde gider ise 24 ocakta 6 TL Y.T.D.
Bence en önemli haber tahsisli, eğer yuksek oranda başarılı bir tahsisli arttırım yapabilirlerse kısada çok guzel hedefler potaya girer... Ky de dikkatli olmalı bellı fiyattan sonra atlamamalı belirli fiyata ulaştıktan sonra kısada üzebilir, aman dikkat etsin yeni alacaklar ky olarak bizler parayı kolay kaybeder zor kazanırız...
Ağam burada patron diye birşey yok.Yonetim kurulu var.Hissedarlik değişiyor sürekli.Ali Çakıroğlu 26 haziran haberin de 1 milyon 300 bin lot civarı 0.30 dan Ali Penah Özyiğit e hisse satmış.Borc ödenmiş.Simdi Ali Penah bir miktar mal satmış.Bir ara Mehmet korktuğu almış satmış.12 MİLYON 165 bin lotta 300-500 bin lotlar önemli değil.Alsin satsinlar önemli değil.
Yüksek bir tahsisli ile bu sirkete bir para babası patron gerekiyor.Bu gerçekleşirse lotumu artiracagim DİRİLİŞ BALAT EFSANESİ NDE