Printable View
Alıntı: Originally Posted by lutfu001 Yuvarlakların içerisindeki her halka 5, ilk denklemin içindekilerde 3 er halka var 15+15+15=45 Muzlar tane hesabı ikinci denklemdedirler 4+4+15=23 Saatler gösterdiği saat 4+3+3=10 Sonuncu da 2+3*10=32 3 dk farkla buldun lutfu001 hocam :yahoo: Tüm dikkatli geyikçilere ...Sevgiler :) Sevgili gaysarorak 'a iki kere :one: yazımdan alıntı yaptığında kullandığı ikon için :)
Alıntı: Originally Posted by mert45 3 dk farkla buldun lutfu001 hocam :yahoo: Tüm dikkatli geyikçilere ...Sevgiler :) Sevgili gaysarorak 'a iki kere :one: yazımdan alıntı yaptığında kullandığı ikon için :) [emoji106] :)
Alıntı: Originally Posted by lutfu001 0-4-2 bu defa doğru:) Evet [emoji106]
Alıntı: Originally Posted by gaysarorak [emoji106] :) Gözlerinden öperim ...Sevgiler :)
Ben zarrab davasına cafeye giderim.
Alıntı: Originally Posted by mert45 3 dk farkla buldun lutfu001 hocam :yahoo: Tüm dikkatli geyikçilere ...Sevgiler :) Sevgili gaysarorak 'a iki kere :one: yazımdan alıntı yaptığında kullandığı ikon için :) Ben ilk soruyu aceleyi getirip hata yaptım diğer soruda cevabı kontrol edip yazdım :)
Alıntı: Originally Posted by gaysarorak Evet [emoji106] Alıntı: Originally Posted by lutfu001 Ben ilk soruyu aceleyi getirip hata yaptım diğer soruda cevabı kontrol edip yazdım :) ...:bravo:
Alıntı: Originally Posted by lutfu001 Ben ilk soruyu aceleyi getirip hata yaptım diğer soruda cevabı kontrol edip yazdım :) Ama doğru cevap gene de benim ilk gönderdiğim foto...:one: :) Yani 32