Acaba baş harfini söyleyebilir misiniz? Tahminim doğru mu bakalım.
Printable View
9 nisan 2012......Benim oğlan doğdu ...Hastanedeyim ve ''Yeni bir hayat ,yeni bir can....Beyaz bir sayfa açalım,borsaya da yeni çıkmış benim oğlan gibi.'' diyerek 50 bin lot beyaz aldım ,fiyat 4.90 larda idi eski fiyatla....4 -5 gün sonra 5.90 lara sattım...Ben sattığımın birkaç gün sonrası paldır-lüldür düştü...Düşüş o düşüş.....!!!1 lere düştü zamanla...!!!!....Borsagündem batacak diye haberler yazdı....
Daha sonra yazın FLAP kongre borsaya açıldı...Borsagündem ''Mecnur flapta...'' dedi...Mecnur ''Ben varım fakat bende az ....Çok dikkatli olsunlar flapta.'' dedi....O da % 60-70 gibi yükseldi tam hatırlamıyorum sonra paldır küldür ,1 tllere düştü.....!!!
Yıllar geçti Beyaz 2.el araç alım satım işine başladı .Süper kar açıkladı...Tavanladı ve 2 tl oldu...Ben 2015 te hisse ederinin çift rakamlar olduğunu yazdım....Az parayla çok güzel para da kazandım ama paralar hep tavuklara gidiyordu...Artı benim giderlere(Bağkur+ev giderleri).....Kağıt eski fiyatla 8-9 larda aylarca kaldıktan sonra bilançoları pek güzel gelmemeye başladı.Karlılık azaldı.....Ama kar ediyordu snuşta......Sonra da bildiğiniz üzere deli hareket başladı 2017 sonunda....Bende de tam o ara 2-3 bin tl para vardı.O para da izfaşta idi...İzfaş da yükseldiği için satıp beyaz alamadım....
Arkadaşlar ben buraya yazarım,siz haftasonu okursunuz.....Daha yazacak çok şeylerim olacak....!!!
Yeni hissem yabancı değil arkadaşlar.....Yine Mecnur un kağıdı.....CEMAŞ....!!!
FLAP ve BEYAZ dan önce operasyon yapmıştı CEMAS ta....2 tlden 20 tl yapmıştı...Borsagündem haber yapıyor 1 senedir Mecnur Cemaş ta diye....!!!
Macera isteyenler e CEMAS......Yeni fiyatlarla zirve 10,dip 0.60 lar.......!!!
Ha diyorum beyaz ve flap gibi 2-3 yılda 20 ler neden olmasın?
Dediğim gibi MACERA ama ben bu maceraya pazartesi günü gireceğim....!!!
Sonunda belki de tabanları yiyeceğim ama ya TUTARSA?
Ama birinci şart bu tür hisslerde tüm parayı tek hisseye yatırmayacaksın...Paranın en fazla yarısıyla alacaksın bu hisseleri....!!!
Allah göstermesin bir tabanlarsa ocağınız söner.....!!!
Bu yüzden dikkatli olunmalı ve tüm mal alınmamalıdır....!!!
Ben size alın demiyorum,BEN ALACAĞIM diyorum....!!!
Herkesin kararı kendine arkadaşlar....!!!
Arkadaşlar duygumuzla hisse alacağız,aklımızla hisseyi satacağız....!!!!
Tıpkı yongadaki gibi....!!!
Her zaman eldeki kuş ,daldaki kuştan değerlidir diyeceğiz....!!!
Bana macera değil,adam gibi adam bir hisse diyorsanız thyao....!!!
2018 yıl sonuna kadar 50 tlye ulasabilir.......Şu an fiyat 18.32 tl.....!!!
Ufak param olduğu için ben thyao almayacağım......!!!!!
Mükemmel bir tespit. İşte benim duygularım kuvvetli iyi hisse de seçiyorum ya almıyorum yada alsam da aklımı kullanıp zamanın da satmıyorum. Bak ben de birkaç hisse paylaşayım Atlantis, avhol, olimp bir de sumaş var ileriye dönük 30-40 olabilir diye içimden geçiyor. Tabiki yatırım tavsiyesi değil sadece bir Abdalın içindeki sesler.
Ozbalı da ekleyim.ytd