-
Şimdi ne diyeyim bilemedim 8. Ayın ortasında asels söyledim biraz 12 sinde birazda 15 inde aldım o tarihte kaç paraymış bak bu arada en az 6 7 defa al sat yaptım ardından ykbnk aldım kaçtan almışım Bi bak ilk yazdığım tarihten bu güne göre yine kardayıma ama ben 9.13 ten ayrıldım ykbnk tan bu gün ykbnk almak çok mantıklıydı mesela tabandan bozacağı belliydi bu arada ykbnk ı da en az 3 4 kere trade ettim bu gün zrgyo ekgyo niye almadım diye çok kızıyorum kendime pztesi garan akbnk ykbnk gün içinde halk şeker tskb vakbk iyi takip edilmeli bence tabandan alınırsa gün içinde %3 5 kar bırakır diye düşünüyorum bu aralar kısacıyım alıp karı bulunca salıyorum gün sonu kapanışına göre Bi daha alıyorum bazen aynı hisseyi gün içinde iki üç kere al sat yapıyorum ne yapayım beklemekle olmuyor 3 5 10 ay bekle %30 40 alama saçma geliyor bu enflasyonda neyse herkes bildiğini okusun kimseye karışmıyorum
-
157 gündür satacaz dediklerinin üstüne Bi adım atacaklar Bi şey diyecekler ne oldu gün içinde satacaz demelerinin sebebi neymiş yangından mal kaçırıyorlarmış gibi ne oldu üstünden 157 gün geçti hani Bi haber bile yok en kötü şu değerleme şirketiyle görüşüyoruz diye Bi kıytırık haber bile gelmedi Bi laf var sen onu yap ben it gibi ürürüm veya eşek gibi anırırım diye bu neredeyse o hadde geldi bunların şirketi satacağına inanan kaldı mı peki böyle sorayım Bi uyduruk kapa insanları hisseye çekip 6 aydır kan ağlatıyorlar hadi inananlar Bi anket size kim inanıyor kim inanmıyor diye gerçi sayfaya kimse uğramıyor bile nasıl anket olacaksa
-
Nasıl gençler güzel güzel anlaşın galip le kavga etmeyin emi arada bir boyunuzun ölçüsünü alır dikkat edin
-
Xelkt te 21 hisseden sadece 3 tanesi düşmüş 18 tanesi yükselişte bu 3 5 ay da bunlar gider mi diye düşündüm AB nin etkisiyle oluyor her hal neyse Bi söyliyem dedim
-
Yani bankalar gibi Bi yükseliş yaşar mı acaba malum kış uzun ve sert geçecek
-
Birde dün bloomberg de adamın biri doğalgaz la çalışan motor üretip satıyormuş herkes ekmeğinin peşinde tabi neyse bu adam sanayicilerden müthiş Bi talep artışı var diyor dgaz elektrikten daha ucuz olacakmış ülkemizde o sebeple talep artışı varmış şu Karadenizen bulduğumuz gazı getirebilirlerse gaz ucuzlayacakmış ülkemizde acaba Türkmenistan gibi oluru mu fiyatlar
-
Neyse kafanızı şişirmeyem gidem
-
Ha şu elekt lerde bende aldım üç beş çorbalık