1.14'den 46 bin sattı, aynı fiyattan 53 bin aldı. Aynı kişi veya kurum mu işlem yaptı bilmiyorum ama ilginç hareketler.
Printable View
1.14'den 46 bin sattı, aynı fiyattan 53 bin aldı. Aynı kişi veya kurum mu işlem yaptı bilmiyorum ama ilginç hareketler.
Elimde fazlasi ile mevcut :)
kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir !!
Arkadaşlar burada 1-2 kademe'ye tahtayı kitlemisler, alıyorlar veriyorlar güzel sistem kurmuşlar. Kimseye takılmadan işlerine bakıyorlar. Bu dönem bitmiştir. Bundan sonra düzen değişecek inşallah !
- bütün teknik veriler SAT veriyor, sadece ultimate oscillator AL veriyor. ama !!!
- 2017-2018 dönemi için en fantastik hisse olacak,KÖŞEYE NOT EDELİM.
- şu an tarihi dip seviyelerinde sürünüyor, piyasa değeri aşağı yukarı 2,5 yıllık faaliyet karı ile aynı seviyede
- yine piyasa değeri ile şirketin fabrikalarını bir yana bırakalım, mevcut yatırım amaçlı gayrimenkullerinin değeri kadar bir fiyata işlem görüyor. (PD/DD 0.59) bu orana şirketin 2010 yılından beri gayrimenkullerine değerleme yapmadığını eklemeliyiz.
- 1.14 TL hisse değeri / 51 milyon TL (14 milyon usd) şirket değerini NOT EDELİM. 2017 sonu değerlendirelim...
Ek 2200
matrix den direk paylaşamıyorum
iş yatırım yine iş başında
endex %1,50 PİRİMLİ bilici kademe kaldıramıyor çok yazık gerçekten şu milletin güvenine yazık milletin zekasına bu kadar hakaret edilir anca
ytd.
Tamamen hikaye 1.15 e kendi satis koymus, onu satip 1.14 den yerine koyma derdinde