Çok teşekkürler dostum en azından kafamızdaki soru işaretlerinin bir kısmına cevap bulduk sayende.
Printable View
Çok teşekkürler dostum en azından kafamızdaki soru işaretlerinin bir kısmına cevap bulduk sayende.
Arkadaşlar komplo teorileri kurmaya gerek yok bence, tmsf 15 gün içinde açıklama yapacakmış onu bekleyerek sonucu görmek gerekir.
mevduatlara ve para hesapları olanlar ile hisse sahibi olanların ayrı ayrı yerlere müraca etmeleri hisse ve mevduat sahibi olanları aralarında ayraç var gibi ayrılmışlardır. niyetleri mağdurlara yardımcı olmaksa iyi bir yol çizmişler kim hissedar kim bankaya para yatırmış kendiliğinden ayrılıyor
adliyede bana söylenen bilğilere göre 15. gün içinde bir açıklama yapılaçak açıklama yapıldıktan sonra önceden yazdığım belgeleri dilekçe ile birlikte caglıyandaka 1.iflas verileçek. mevduatları olanlar büyükdere cad N0.134 müracat edecekler diye adliyenin c.kapısına asmışlardı
kanunen tasfiyeden para kalırsa bu miktar hissedarlara hisseleri oranında paylaştırılıyor.
İnşallah hükümet kendi eliyle batırdığı için farklı bir karar alarak mağduriyet giderilir
yoksa işimiz tasfiyeyi beklemektir.buda uzun bir zaman beklemek demektir